GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταγγελία για γιαούρτι...

30% πιό ακριβά και χωρίς απόδειξη Από το http://www.halkida.tv/article/1682 Γειά σας και χρόνια σας πολλά! Έχω να καταγγείλω μορφή αισχροκέρ...

30% πιό ακριβά και χωρίς απόδειξη

Από το http://www.halkida.tv/article/1682

Γειά σας και χρόνια σας πολλά!
Έχω να καταγγείλω μορφή αισχροκέρδιας με το απλό πρόβειο γιαούρτι!
Πήρα 2 κεσεδάκια από το περίπτερο μπροστά στο Special food στην παραλία Χαλκίδας με 90 λεπτά το ένα χωρίς απόδειξη και 2 από το κλασσικό περίπτερο μαγαζάκι στο παλιό ξενοδοχείο ΙΡΙΣ στη γέφυρα με 70 λεπτά το ένα και με απόδειξη!
Σημείωση: Τα γιαούρτια είναι της ...

ιδιας εταιρίας και με την ίδια ημερομηνία λήξεως !
Μήπως τελικά πρέπει να μπεί απόδειξη παντού; Πώς είναι δυνατόν το ίδιο προϊόν σε απόσταση 300 μέτρων ο ένας να πουλά 70 λεπτά με απόδειξη και ο άλλος πιο ακριβά 30% 70+30%= 91 λεπτά και μάλιστα χωρίς απόδειξη;

16 σχόλια

  1. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ???
    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ.
    ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΈΠΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ. ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΚΕΣΕΔΑΚΙ ΚΑΙ 5 ΕΥΡΩ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΟΠΩΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΑΠ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ.ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ. ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΡΙΞΕ ΤΟΥ ΤΟ ΚΕΣΕΔΑΚΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΧΟΝΤΡΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΛΛΟΥ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΣΙΓΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΡΕ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΚΟΛΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΥΠΕΡ ΕΙΔΗΣΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. <>
    Συμφωνώ απόλυτα με τόν Στέφανο

    Εδώ "στάς αμερικας" έχει νόμιμο δικαίωμα η κάθε μορφή εμπορικής επιχείρησης να πουλάει το ίδιο ακριβώς προιόν όσο αυτή κρίνει.

    Είναι αξιοσημείωτη, γιατι έχει και νόημα αλλά και πλάκα, η διαφήμηση μιάς εταιρείας ενδυμάτων που λέει:

    "The educated consumer is our best customer".

    Την διαφήμηση αυτή, που κολλάει σε όλα, την αφιερώνω σε ολους τους φίλους, ανώνυμους ή μή.

    ¨Αλλωστε ο κανόνας οικονομίας λέει:
    "πως να αποκτήσεις το καλύτερο αγαθό στην χαμηλώτερη τιμή"


    Καλή Χρονιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα περιπτερα δεν ειναι υποχρεωμενα να εκδιδουν αποδειξεις γιατι τηρουν βιβλία α' κατηγορίας. Δεν εχουν δικαιωμα να πουλάνε γαλακτοκομικα χωρις αδεια της οικειας νομαρχιας οπότε εκει θα πρεπει να κανεις καταγγελία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε παιδια , σιγα...Γιατι να καταργηθούν τα περίπτερα??
    Οσο για την απόδειξη καλά τα λέει ο Στεφανος...Ζήτησες λεβέντη μου και δεν σου έδωσε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ



    Καλησπέρα

    Ονομάζομαι Κων/νος. Είμαι ένας από τους 150 που αυτήν την Πρωτοχρονιά εμπιστευθήκαμε τις διακοπές και κατά συνέπεια τη διασκέδαση- χαλάρωσή μας στα εξαιρετικά πρακτορεία τουρισμού :

    GREFIS TOURS
    GO-GO
    BALAKAKIS

    Δε θα σας κουράσω με λεπτομέρειες που αποδεικνύουν την ανοργανωσιά τους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού και της παραμονής εκεί που είναι άπειρες, αλλά θα επικεντρωθώ στην επιστροφή μας για να καταλάβουν οι αναγνώστες σας , πώς πρέπει να προστατεύονται στο μέλλον από τους άνω επιχειρηματίες.

    1. Όταν βλέπουν άφιξη στη ΒΙΕΝΝΗ (ΒΤΣ) και στην κάθε εννοείται ΒΙΕΝΝΗ, να ξέρουν ότι ΒΤΣ σημαίνει ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ – πρωτεύουσα της Σλοβακίας, δηλαδή αεροδρόμιο μία ώρα μακριά από τη Βιέννη.
    2. Αυτό δεν είναι κακό σαν απόσταση, αλλά όταν η πτήση σου είναι με CHARTER της AIR SLOVAKIA αυτά τελικά σημαίνουν ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ που διαπιστώσαμε και οι 150 επιβάτες :
    ==========================================================================================================================
    Α. Ότι μπορεί τελικά να περιμένεις 9 (εννέα) ώρες (από τις 17:30 έως τις 02:30 ) με την οικογένειά σου για να πετάξεις κάτι που τελικά μεταφράζεται σε 24 ώρες συνολικής αγρύπνιας.
    Β. Ότι εκείνη την ώρα δεν υπάρχει κανείς εκπρόσωπος ούτε του πρακτορείου, ούτε της AIR SLOVAKIA για να σου εξηγήσει τους λόγους της καθυστέρησης.
    Γ. Ότι τελικά αισθάνεσαι τυχερός που πέταξες με μία εταιρεία – φάντασμα κατά τα λεγόμενα των υπαλλήλων του ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ και το αεροπλάνο προσγειώθηκε
    Δ. Ότι την επόμενη ημέρα ο υπεύθυνος του πρακτορείου (ειδικά του GREFIS ) είναι άφαντος και δε σου ζητά και κανείς συγνώμη για ότι τράβηξες.



    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ


    ===Δε φταίει η οικονομική ύφεση για τα παραπάνω, που συρρικνώνει τα κέρδη των πρακτορείων και τα αναγκάζει να χρησιμοποιούν τριτοκοσμικά αεροδρόμια με αεροπορικές εταιρείες -φαντάσματα και πτήσεις σε μεταμεσονύκτιες ώρες ώστε να περιορίσουν τα κόστη τους.

    ===Είναι τα ήθη των καιρών που αλλάζουν προς το χειρότερο εξ αιτίας της ύφεσης ώστε οι επιχειρηματίες- κακοί επαγγελματίες να πραγματοποιούν τελικά αρπαχτές στις πλάτες των οικογενειών που ονειρεύονται εν μέσω κρίσης διακοπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΗΡΘΕ Η ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΦΑΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΤΙΣ 3 ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ.
    ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΞΕΝΥΧΤΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΕΣΥ ΣΤΙΣ 3 Η ΣΤΙΣ 4 ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ 10 ΛΕΠΤΑ.ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΑΚΡΙΒΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΗΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΑΛΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΒΡΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΒΙΑΣΤΙΚΟΣ...
    ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΑΦΟΡΩΝ. ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΙΚΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΥΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΙΕΙΒΗ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ Ο ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ? ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΜΦΕΡΕΙ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχει γεμίσει ο τόπος με άσχετους δημ. υπαλλήλους αλλά και υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα που δεν γνωρίζουν τη τύφλα τους για το πως δουλεύει ΝΟΜΙΜΩΣ πλήθος επαγγελμάτων στην Αγορά . Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω, τα περίπτερα δεν έχουν υποχρέωση έκδοσης αποδείξεων μιας και δεν έχουν υποχρέωση να έχουν ταμειακές μηχανές , η δε φορολόγησή τους γίνεται εξωλογιστικά με μοναδικό συντελεστή καθαρού κέρδους (ΜΣΚΚ) 38% επί των προμηθειών τους. Μετά την κρατική προπαγάνδα "περί ελευθ. επαγγελματιών που είναι υπεύθυνοι για το έλλειμμα", είναι βέβαιο πως όλοι οι άσχετοι θα γεμίσουν τα κανάλια και το Διαδίκτυο κλαιγόμενοι πως δεν τους έδωσαν απόδειξη , με την οποία θα πιάσουν κάποιο αφορολόγητο , το οποίο έβαλε προς κατάργηση η παρούσα κυβέρνηση .
    Οι ίδιοι άσχετοι ως μισθωτοί , εννοείται πως δεν γνωρίζουν πως η διαφορά τιμής του Χ προιόντος που πωλείται στο σούπερ μάρκετ οφείλεται στη διαφορά φορολόγησης των σουπερμάρκετ λόγω του είδους της επιχειρήσεως (χαμηλότερη μιας τα σουπερμάρκετ και είναι Α.Ε. ή ΕΠΕ ) σε σχέση με τα περίπτερα ή άλλα φυσικά πρόσωπα ( οι ατομικές επιχειρήσεις φορολογούνται ακόμα παραπάνω και έχουν και ταμειακές) , οφείλεται επίσης στην διαφορά χονδρικής που απολαμβάνουν τα σούπερμάρκετς σε σχέση με τον προμηθευτή του προιόντος (πιο φθηνά παίρνουν το προιόν) και φυσικά στην ιδιαιτερότητα του επαγγέλματος , δηλαδή στο ωράριό λειτουργίας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Από τα «λεφτά υπάρχουν» στο «μαύρο φίδι που μας έφαγε».

    Απίστευτα πράγματα ζει αυτή η χώρα τις τελευταίες ημέρες στο μέτωπο της οικονομίας.
    Χρειάστηκαν τρεις μήνες στην κυβέρνηση για να καταλάβει το μέγεθος της οικονομικής καταστροφής που έχει υποστεί η χώρα και από τα μέτρα κοινωνικού χαρακτήρα πάει ολοταχώς προς μια πολιτική πολύ σκληρής,
    θατσερικού τύπου θα λέγαμε, αν δεν είχαμε να κάνουμε με… Σοσιαλιστές.

    Μόλις χθες λοιπόν, ανακάλυψε ο κ. Παπακωνσταντίνου και οι φωστήρες του υπουργείου Οικονομικών ότι τα… κουκιά δεν βγαίνουν και πως ο προϋπολογισμός που ο ίδιος παρέδωσε με το περίφημο USB ήταν απλά κουρελόχαρτο.
    Ενώ λοιπόν ο προϋπολογισμός προέβλεπε μείωση του ελλείμματος στο 9,1% τώρα αίφνης (ή μήπως έχει βάλει το χεράκι της η Κομισιόν) ότι πρέπει να το μειώσουν στο 8,7%. Αυτό σημαίνει επιπλέον έσοδα ενός δισ. ευρώ που πρέπει να βρεθούν πάση θυσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλα να παθεις αφου αγοραζεις γιαουρτια απο περιπτερο - μην ξαναπηγαινεις. Κανας μαλακας αθηναιος πρεπει να εισαι που πηγαινει στη Χαλκιδα για να την βγαλει με 3,60. Ουστ πεινασμενε γυρνα στην αθηνα δεν σας θελουμε εδω ουστ κοπριτες που παραπονιεστε και απο πανω. καλα σου εκαναν πολυ καλα, αμα θες γυφτο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

    *ΖΗΤΑΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

    *ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ , ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ Ή ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ 1ΟΟ ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ 80 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΜΕ

    * ΤΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ, ΕΜΕΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΜΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΛΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΟΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΠΑΣΟΥΜΕ

    *ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ, ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

    *ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ , ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ , ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ [ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΟΣΟ 6 ΦΡΑΤΖΟΛΕΣ ΨΩΜΙ]

    *ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΜΕΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΜΑΣ [ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ Ο ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ή Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ]

    *ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ , ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ...

    * ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΗ .. ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ Ο ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ ΤΗΣ ΣΤΑΔΙΟΥ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟ ΜΗΝΑ ΟΣΟ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ!!!

    *ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΙΜΕΣ ΜΕ ΦΠΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΜΙΑ ΤΙΜΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΟΥΡΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΠΑ

    ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΔΕΚΟ , ΠΟΙΩΝ ΔΕΚΟ?.. ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΚΛΠ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
    ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ 3ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ 600 ΕΥΡΩ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΥΛΙΚΙΑΡΧΗΣ ΕΝΟΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΓΙΑ 2ΟΟ ΠΑΙΔΙΑ 120000 ΕΥΡΩ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΚΕΡΔΟΣ 100% ΚΕΡΔΙΖΕΙ 60000 ΕΥΡΩ ΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΩΝ 1500 ΕΥΡΩ ΚΑΘΑΡΑ ΜΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 05 Ιαν 2010 1:11:00 μ.μ.


    Εσένα θυμίσου να σε ...γαμίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να ρωτήσεις τον Μητσοτάκη φίλε.Ειναι οπαδός της Σούπερ-υπέρ-νεο-νεώτερης φιλελεύθερης οικονομίας.Κάτι δηλαδή από Ελευθέριο,κάτι απο 'φτού ξελευτερία'.Κάτι τέλος πάντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση