GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αν είχαν υιοθετηθεί τα μέτρα Μητσοτάκη...

Aπό το http://gianniotis.blogspot.com . Ο όλεθρος της Α΄ Πασοκικής 20ετίας, θα ...πληρωθεί σήμερα! Στο εξώτερον πολιτικό πυρ ερρίφθη ο μετά ...

Aπό το http://gianniotis.blogspot.com
.
Ο όλεθρος της Α΄ Πασοκικής 20ετίας, θα ...πληρωθεί σήμερα!
Στο εξώτερον πολιτικό πυρ ερρίφθη ο μετά εικοσαετίας δικαιωθείς για τις πολιτικές του επιλογές Κων/νος Μητσοτάκης, όταν ...τόλμησε να προτείνει μέτρα για την διάσωση της Εθνικής οικονομίας.
Ο κατά πολλούς "γκαντέμης" πολιτικός, ..."περιεβλήθη" αυτού του χαρακτηρισμού, είκοσι χρόνια πριν, ακριβώς την στιγμή που επέδειξε πολιτική τόλμη και αποφασιστικότητα.
Ο ίδιος είχε την γεναιότητα, την ειλικρίνεια, αλλά και την διορατικότητα να προωθήσει μέτρα για την διάσωση της Εθνικής οικονομίας, μέσα από ένα ευρύ πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων.
Κι' όλα αυτά, έν έτει 1989... Πριν είκοσι χρόνια ακριβώς.!
Δυστυχώς για τον ίδιο, αλλά και για τον τόπο μας πρωτίστως, πέσανε πάνω του ωσεί πεινασμένες ύαινες, όλα τα πολιτικά Παπαδρεϊκά κύμβαλα της εποχής, έτοιμα να τον ...

κατασπαράξουν, επειδή με τα προωθούμενα μέτρα του, ...τάραζε τα λιμνάζοντα βοθρολύματα των παχυλώς αμοιβομένων συνδικαλιστικών ..."πατεράδων" μας.
Αυτός ήταν και ο μοναδικός λόγος που έπεσε από την Πρωθυπουργία.
Δεν μπόρεσε να αντέξει τους καταπράσινους και ελέω μαμονά κομματικούς εγκάθετους ..."συνδικαλιστές - φερέφωνα" που αποτελούσαν και το "δόρυ" για τον όλεθρο της Α΄Πασοκικής και καταστροφικής περιόδου.
Η παντοδυναμία των ...Μπακούληδων και των Σταμουλοκολάδων ήταν στο αποκορύφωμά της.
Ήταν η πολιτική "φατρία" που διόριζε στρατιές πράσινων αφισοκολλητών.
Ήταν η πολιτικώς κατευθυνόμενη συμμορία της εποχής που κατέβαζε βιαίως και με το "έτσι γουστάρω" τους διακόπτες της ΔΕΗ, και εξευτέλιζαν με τα ξεβρακώματα τους συναδέλφους των, των Αστικών Συγκοινωνιών της Αθήνας με την στήριξη των Γιαννοπουλαίων και των άλλων Παπανδρεϊκών στελεχών της επάρατης εκείνης αποχής...
Εάν είχαν υιοθετηθεί από τότε - έστω και κατά το ήμισυ - τα μέτρα Μητσοτάκη, δεν θα φθάναμε σήμερα στα όρια της χρεοκοπίας.
Αυτή είναι η ...σκληρή πραγματικότητα, την οποία ουδείς δύναται πλέον ν' αμφισβητήσει...
Ο όλεθρος της Α' Πασοκικής εικοσαετίας θα πληρωθεί πανάκριβα από τούτον εδώ τον τόπο...
Δυστυχώς, φθάνουμε στο σήμερα και με καθυστέρηση 20 ετών για τον τόπο, το κυβερνητικό ΠΑΣΟΚ του 2010 του Γ. Παπανδρέου, έρχεται - υπό την πίεση των πραγμάτων - να ...αποκαθηλώσει στην κυριολεξία το ΠΑΣΟΚ του 1981-89 του Ανδρέα Παπανδρέου και ταυτοχρόνως να δικαιώσει με τα όσα είχε προτείνει για την ...διάσωση της Εθνικής οικονομίας, τον πάντα μεγάλο Κων/νο Μητσοτάκη, και ο οποίος δυστυχώς για τη χώρα μας, ουδέποτε εισακούσθηκε.!
Όσοι στο σημερινό ΠΑΣΟΚ... ανακάλυψαν τώρα ότι δεν ...αντέχουμε την θηριωδία των αμοιβών των εργατών στον ΟΛΠ ή τις αργομισθίες της ΔΕΗ, προσωποποιούν την πολιτική Νέμεσι...
Η θεία δίκη όμως δεν ξεχνά ποτέ.
Αυτή η ..."άδικη" πολλές φορές θεία δίκη - δυστυχώς - παρασέρνει στο διάβα της όλα τα όνειρα τις φιλοδοξίες, αλλά και τις ελπίδες μιας ολόκληρης κοινωνίας.
Όλης της Ελληνικής κοινωνίας, εξαιρουμένων των μελών εκείνων που ως λαδωμένα γρανάζια έσερναν την ολόλευκα ανθοστολισμένη άμαξα της αλήστου μνήμης Α' Παπανδρεϊκής εποχής, με προορισμό την αφετηρία της ...Αγράμπελης και την έδρα της ... Κοσκωτικής και ...Λουβαρικής φιλίας.
Μιας εποχής, όπου τα των πεντακοσίων εκατομμυρίων δραχμών δωράκια προς τους κάθε λογής ...Μαυράκηδες είχε καταστεί σήμα κατατεθέν υπέρ ...ημετέρων.!
Οποίον έγκλημα η ηθελημένη λήθη...

82 σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ!
    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ!
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ 65 ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ;
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΚΗ;
    ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΕΛΑΙΟ.ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΑΠΛΩΝΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙ ΑΠΛΗΣΤΙΑ.ΕΑΝ ΗΘΕΛΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. .ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΕΙ ΑΧΥΡΑ.ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πριν από 120 χρόνια ο λαοπροβλητος μεγας δημαγωγός ,
    ο δεύτερος στην τάξη που ανέδειξε αυτός ο τόποσ
    ο Δηλιγιάννης
    Αντίπαλος του ο Τρικούπης

    ο πρώτοσ καθυβρίζοντας με τον χειρότερο τρόπο και κατασυκοφαντώντας τον με συμπαραστάτες λαικούς τύπους σαν τον Τσελεπίταρο κατάφερε να
    εξευτελήσει τον Τρικούπη που προσπάθησε να λάβει μέτρα για να ορθοποδήσει την τότε οικονομία
    εξ αιτίας των αρεστών φιλολαικών μέτρων που ελαβε ο πρώτος!!

    αποτέλεσμα το δυστυχώς επτωχεύσαμεν
    το τίμημά το πλήρωσε ο Τρικούπης αφοί στις εκλογές δεν τον ψήφισε ούτε η μάνα του!!

    ο Δηλιγιάννης απολάμβανε την λαική απήχησή μέχρι που δολοφονήθηκε.

    η ιστορία όμωσ αποκατέστησε την ιστορική αλήθεια και τους κατέταξε εκει που αξίζει στον καθένα!!

    η ιστορία επαναλήφθηκε πριν από λίγα χρόνια !!!
    Μπράβο μας!!

    Και η ιστορία θα γράψει την αλήθεια θέλουν δέν θέλουν οι σύγχρονοι πανίσχυροι ΤΣΕΛΕΠΙΤΣΑΡΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. MA ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΜΟΥ

    Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΑΘΕ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗ ΔΕΗ ΣΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΚΥΡΑΤΣΑΚΗ ΤΟΝ ΟΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΓΑΜΒΡΟΥΤΟΥ
    ΑΛΑΚΑΤΕΛ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΚΕΔΩΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ

    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕΓΑΛΕ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΕΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΝΔΤΕΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ 2004 ΤΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΔΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ

    ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΝΔΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΤΖΙΔΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΑ ΑΜΑΡΤΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ENA MEGALO MPRABO STO GIANNIOTI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Ή ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ;

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΛΕΓΕ ΧΑΡΙΣΜΑ - ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΟΣΥΣΚΕΥΕΣ ΤΗΣ SIEMENS;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Του Σπύρου Χατζάρα
    Για να καταλάβουν όλοι το μέγεθος της απάτης και της παραπληροφόρησης που επιχειρεί η ελληνική ψωρο-ελίτ, και οι παπαγάλοι της, συγκέντρωσα από τα ΔΕΛΤΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, την εικόνα που υπήρχε στο τέλος κάθε χρόνου για την περίοδο 1997-2009.

    Ο Αντρέας πέθανε το 1996 και περάσαμε στην εποχή των εκσυγχρονιστών και του Σημίτη.

    Την 31/12/1997 το χρέος ήταν 114,5 δίς ευρώ. Στο ποσό αυτό είχαν αποτυπωθεί οι «ανεύθυνες και αλόγιστες πολιτικές» οι στρεβλώσεις, οι αγκυλώσεις, τα κακώς κείμενα, οι λάθος νοοτροπίες, και τα ελλείμματα των κρατικών προϋπολογισμών, από τα δάνεια της Επανάστασης το 1824.

    173 χρόνια «ανεύθυνων και αλόγιστων πολιτικών» οδήγησαν το Δημόσιο Χρέος στα 114,5 δις ευρώ.

    Εκτός από τις «ανεύθυνες και αλόγιστες πολιτικές» , σε αυτό το χρέος περιλαμβανόταν , το κόστος του εμφυλίου, το κόστος της αποκατάστασης των ζημιών του πολέμου,η μικρασιατική καταστροφή, η αποκατάσταση των ζημιών των σεισμών, το κοινωνικό κράτος του Ανδρέα, οι διορισμοί, οι συντάξεις, οι επιδοτήσεις, οι προμήθειες, οι προμηθευτές, οι μίζες, οι εξοπλισμοί, τα περίφημα ελλείμματα της Ολυμπιακής αλλά και ανάπτυξη, αφού οικοδομήσαμε την ΔΕΗ και τον ΟΤΕ.

    Ξεκινάμε λοιπόν:
    31/12/1997 114,570,800.Το χρέος που παραλαμβάνει ο Σημίτης.

    31/12/1998 121,942,770 ,31/12/1999 129,168,010, 31/12/2000 139,184,160
    31/12/2001 146,000,000,31/12/2002 166,117,100, 31/12/2003 177,812,100
    31/12/2004 201,244,050
    Οι εκσυχρονιστές του Σημίτη αύξησαν το χρέος κατά 87 δις περίπου, (75,75%), σε 7 χρόνια.

    Και έρχεται η ΝΔ να μας σώσει , με την ο Καραμανλής με την «παρέα του Λονδίνου». (Αλογοσκούφης , Δούκας κλπ)

    31/12/2005 215.415.000 ,….31/12/2008 262,070,750, 31/12/2009 303,000.000
    Έβαλαν καπέλο 102 δις ευρώ (64%) και έφυγαν.

    Ιδού λοιπόν η απλούστατη αλήθεια των αριθμών.

    1997-2009, 190 δις χρέος. Σε 12 χρόνια!!!

    1824-1997, 114 δις χρέος σε 173 χρόνια, «ανεύθυνων και αλόγιστων πολιτικών».

    Από τα 190 δις, τα 80 περίπου αντιστοιχούν στα ελλείμματα των προϋπολογισμών , (που τα προκαλούσαν οι τόκοι του χρέους έτσι και αλλιώς ).
    Και τα απλούστατο ερώτημα είναι:
    Που πήγαν τα 110 δις;

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.i-reportergr.com/2009/12/12-114-303.html#ixzz0a91SF9LH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. π ε λ α τ ε ς μ αςςςςςςςςςςςςςς
    EΔΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΠΑΡΕΤΕ ΚΟΣΜΕ:

    the Bloopers Team
    * Κλάδος: Επικοινωνία ή ΜΜΕ
    * Τόπος: Toronto : Ontario 5 : Καναδάς
    * Κλιπ Ήχου
    Για Μένα
    Bloopers are: a group of people, journalists actors authors musicians and computer professionals, some in Greece some in Canada and the States.....

    KAI AΠΕΙΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΒΡΟΜΙΕΣ. ΕΜΕΤΟΥΣ.
    ΧΥΣΙΑ. ΤΣΙΡΛΕΣ..
    ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ. ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρεπει να εχεις προβλημα ετσι ; ξεχνας την καταστροφη που μας ειχε φερει ετσι ; Αλλα τα καταφερε ο Κωστακης μεσα σε εξι χρονια
    Για αυτο σαν Ελληνες ειμαστε εκει που ειμαστε στον πατο με τετοιες λογικες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το χειρότερο είναι ότι το ΠΑΣΟΚ εισήγε και καλλιέργησε μια κουλτούρα της τζάμπα μαγκιάς αλλα Κουτσόγιωργα, την αποδοχή της αριστερής μπούρδας, της λούφας στο δημόσιο, της ρεμούλας και με συνέπεια την διάλυση του κράτους. Καριέρες και περιουσιες σαν των Τσοχατζόπουλου, Λαλιώτη είναι προϊόν της ιδεολογίας και πολιτικής του Ανδρέα Παπανδρέου που έρχεται να ανατρέψει ο Γιώργος Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ, ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

    Η κυβέρνηση, όπως είχε δεσμευθεί, ανοίγει το διάλογο για μια μεγάλη αλλαγή του φορολογικού πλαισίου της χώρας μας, για περισσότερη φορολογική δικαιοσύνη. Είναι το Πα.σο.κ. ξεκάθαρο . Η φορολογική αδικία σε βάρος των χαμηλών και μεσαίων στρωμάτων και των μισθωτών, δεν μπορεί να συνεχιστεί. Δεν μπορεί το κύριο μέρος των φορολογικών εσόδων να προέρχεται από ένα μικρό ποσοστό φορολογουμένων, κυρίως μισθωτών μεσαίων εισοδημάτων. Και δεν μπορεί να συνεχιστεί το όργιο φοροδιαφυγής που στερεί έσοδα από το κράτος διευρύνει την κοινωνική αδικία και οφείλεται σε μεγάλο βαθμό, στους ελλιπείς ελεγκτικούς μηχανισμούς, στις στρεβλώσεις που προκαλεί το ίδιο σύστημα φορολόγησης, και στην απουσία ισχυρών κινήτρων συμμόρφωσης και αποκάλυψης της φορολογητέας ύλης.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΙΣΟΥ ΦΑΣΙΣΤΟΓΙΑΝΙΩΤΗ ΜΡ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.
    ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠ΄ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΟΑΡΧΙΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΛΙΒΑΝΙΖΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΑ ΣΑΪΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιαννιώτη η ανάλυσή σου είναι της πλάκας. Και ξέρεις γιατί; Επειδή το γεγονός ότι ο Γιωργάκης όψιμα βρήκε την λύση της κρίσης στις αποκρατικοποιήσεις, δεν σημαίνει επίσης και ότι αυτό ΕΙΝΑΙ η λύση.
    Αν το κατανοείς δηλαδή.

    Το όλο σύστημα πνέει τα λοίσθια, γιαννιώτη. Το αν θα αποκρατικοποιήσει ο Γιωργάκης τη ΔΕΗ δε σημαίνει ότι θα σώσει τη χώρα από την κατάρρευση. Εδω καταρρέει όλος ο κόσμος, ο γιωργάκης με τις αποκρατικοποιήσεις θα μας σώσει;
    Κούνια που σε κούναγε.
    Μάλλον σε ενοχλεί που θα φάνε και κάποιοι άλλοι εκτός από τα φιλαράκια σου. Κλασσική νεοελληνική συμπεριφορά.

    Γράψε καλύτερα για τον γιαννιώτη δήμαρχο που το μόνο που ανακυκλώνει είναι οι κουβέντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ε ΡΕ ΘΡΑΣΣΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑ ΔΕΞΙΕ.ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΑΜΑΣ ΧΑΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΕΕΕ?????Ε ΓΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕ.ΠΑΡΑ ΤΙΣ 11 ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΡΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑΡΙΔΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣΑΣ ΠΟΥ ΦΑΝΕΡΑ ΚΛΕΒΑΝΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ,ΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΕΚΕΙ ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΡΕ ΤΟΥΦΕΚΙΣΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΜΑΡΙΑ ΚΡΙΜΑΣ ΠΟΥ Ο ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΟΛΟΥΣΑΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΛΕΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεξιε μαλακα σου ποναει ο κολοσς απο το 11μετρο του οκτωμβρη?????σινεχισε ετσι και θα εχεις ακομα μεγαλυτερο στον κωλοσου,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και ποιός σου είπε βρε ηλίθιε πως με τις αποκρατικοποιήσεις θα είχε σωθεί η Ελληνική Οικονομία.
    Έτσι έχετε μάθει υποστηρικτές της ολιγαρχίας να λύνετε τα προβλήματα !!
    Ξεπουλώντας την Κρατική περιουσία !!
    Μπες στο κλουβί σου και μην ξαναβγείς. είσαι επικίνδυνος.
    Τόσο ηλίθιοι είμαστε σε αυτή την χώρα θεέ μου !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Π Α Σ Ο Κ Ο Ι.
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΟΤΡΛΙΑΖΕΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ.
    ΘΑ ΤΑ Π Λ Η Ρ Ω Σ Ε Τ Ε ΟΛΑ
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΣΑΣ
    ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ.
    ΤΕΛΟΣ --------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΡΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ
    ΧΑΤΖΑΒΑΤΗ ΦΑΓΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΚΑΛΟΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ...
    ΡΕ ΟΡΝΙΟ..
    ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ
    ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΚΟΙ ΤΟΥΣ
    ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ
    ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΚΥΛΟΠΑΡΕΑΣ ΣΑΣ.
    ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ?

    ΤΑ ΕΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ
    ΑΠΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΑΣΑΣ.
    ΑΡΧΙΜΠΟΥΚΩΜΕΝΕ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΡΑΤΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. SIEMENS ΚΥΡΙΑΚΟΣ

    SIEMENS ΝΤΟΡΑ

    MAYO ΚΑΙ CONTAINERS ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑΣ,

    ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΧΡΕΟΥΣ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑΣ...

    Μπράβο gianniotis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. θελετε δεν θελετε τωρα που σας επιασε η λορδα θα δουλεψετε !!


    για δουλευτε!!
    για δουλευτε!!

    τεμπελχανάδες δημοσιοι υπαλληλοι ψηφοφόροι του ακατανομαστου που βουλιαξε την οικονομία της Ελλαδας.

    ΔΕΝ ΝΤΡΈΠΕΣΤΕ ΡΕ!
    Ανεπρόκοποι άνθρωποι ,προνομοιουχοι με τα εφαπαξ σας
    δεν τολμά κανένας σας να ψελλίσει το όνομα του !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΟΠΡΟΙ
    ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μια φωτογραφία που είναι όλα τα λεφτά. Σημειολογικά τουλάχιστον αυτό που εμείς καταλαβαίνουμε με την πρώτη ματιά είναι ότι:


    1).Ο Ομπάμα κοιτάει αφ'υψηλού τον Παπανδρέου. Είναι ξεκάθαρο ότι το κάνει. Προσέξτε καλά το βλέμμα του Αμερικανού προέδρου που κοιτάει τον συνομιλητή του λες και πρόκειται για έναν απλό πολίτη.

    2). Δείτε πως έχει κοκκινίσει ο Γιώργος Παπανδρέου. Έχει γίνει σαν παντζάρι από την ...τιμή που του κάνει ο Ομπάμα να δώσει χειραψία!

    Πες του ρε συ Γιώργο να κάνει μια σβούρα και να ξανάρθει. Για τον πλανητάρχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γιαννιωτη δεν αξιζεις πιο πολυ απο ενα μουνοπανο. Το τελο σας ερχεται,φακλανε του Αβερωφ. Η ψυχη του Ηρωα Παναγουλη θα σας καταδιωκει για παντα καθαρματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΕΤΕ ΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ
    1890 ΜΕ 1900
    ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ
    ΘΟΕΔΩΡΟΣ ΔΗΛΙΓΙΑΝΝΗΣ
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ!!

    ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ!!

    http://el.wikipedia.org/wiki/Θεόδωρος Δηλιγιάννης

    http://el.wikipedia.org/wiki/Χαρίλαος Τρικούπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΕΕΕΕΕΕΕ..............ΟΧΙ ΡΕ
    ΠΟΥΣΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
    Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ. Ο ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ. Ο ΑΚΡΙΒΑΚΗΣ. Ο ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ.....
    ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ
    ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ
    ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΠΑΣΟΚ !!!!!!!!!!!!!!

    ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟ ΔΥΣΜΕΝΕΣΤΑΤΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΤΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ;


    Η ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΜΙΑ ΜΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ .

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ,ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΚΑΙ ΛΟΒΟΤΟΜΞΜΕΝΟΙ ΠΑΛΑΙΟΠΑΣΟΚΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ...

    ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΚΤΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ??
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο "ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ" ΣΑΣ ΑΠΕΠΕΜΨΕ ΤΟΝ ΑΡΣΕΝΗ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΣΗΜΙΤΗ??

    ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΙΣ ΕΙΣΡΟΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΟΚ, ΠΟΥ ΑΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΤΑΝ Η ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΩΣΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ?

    Η' ΘΥΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΛΥΣΙΔΑΚΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟ ΤΗΣ ΜΙΜΗΣ??

    ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ, ΨΑΞΤΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΝΕΚΡΟΥ ΗΓΕΤΗ ΣΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. για δουλευτε!!
    για δουλευτε!!

    τεμπελχανάδες δημοσιοι υπαλληλοι ψηφοφόροι του ακατανομαστου που βουλιαξε την οικονομία της Ελλαδας.

    δεν τολμά κανένας σας να ψελλίσει το όνομα του !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αντί να ζητήσετε συγνώμη για την άθλια διακυβέρνηση των τελευταίων ετών κ Γιανιώτη ζητάτε και τα ρέστα.
    Είναι δυνατόν για όλα να φταίει το ΠΑΣΟΚ ; τόσο μυαλό κουβαλάτε; Σε ποιούς νομίζετε πως απευθύνεστε;
    Ντροπή και μόνο ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλαματιανέ βλάκα με τις κρατικοποιήσεις αλλα Πασοκ, την δημιουργία των ΔΕΚΟ άρχισε ο κατήφορος της ελληνικής οικονομίας και που συνεχίζεται χωρίς σταματημό. Η μήπως λύση είναι να κρατικοποιήσουμε και τα υπόλοιπα; Αναγκαστικά οι αποκρατικοποιήσεις είναι η μονη λύση. Το ότι ξεπουλιέται με αυτόν τον τρόπο η κρατική περιουσια είναι το κύριο επιχείρημα των golden εργαζομενων και των κομματόσκυλων στις διοικήσεις των ΔΕΚΟ μέχρι την εθελούσια τους έξοδο (ΟΤΕ, Ολυμπιακή, λιμάνι Πειραιά κλπ). Τις υπηρεσίες των ΔΕΚΟ τις χρυσοπληρώνω διότι οι τόσοι αργόμισθοι και τα κρατικοδίαιτα κοπρόσκυλα που εμφανίζονται σαν οι θεματοφύλακες της εθνικής μας ανεξαρτησίας πληρώνονται και από μένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αφήστε όλοι τις μαγκιές και να ζητήσουμε το πόθεςν έσχες πρώτα όλων των πολιτικών από το 1974 μέχρι σήμερα.
    Μόλις γίνει αυτή η κάθαρση να προχωρήσει το αυτό και στους μεγαλοκαρχαρίες συνεργάτες όλων των πολιτικών κλπ., ως και των κλεφτών του χρηματιστηρίου, που το κάνουν κάποιοι γαργάρα.
    Όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ, για κατανάλωση και χωρίς ουσία. Διαπίστωση είναι μία, κάποια κομματόσκυλα βγαίνουν και λένε διάφορα ανούσια, αλλά για την ταμπακέρα .........??, ενδεχομένως κινούνται στην κατεύθυνση αυτή λόγω συμφέροντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΜΟΥ .
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ;
    Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ
    ΙΣΑΞΙΟΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ , ΤΟΥ ΓΕΡΟ ΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΗΣΤΑΡΧΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ
    ΕΙΣΑΙ ΒΡΩΜΑΡΧΙΔΑΚΟΣ , Ε ΑΤΙΜΟΥΛΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. "Αυτός ήταν και ο μοναδικός λόγος που έπεσε από την Πρωθυπουργία."


    ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΕΤΡΕΠΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑ 10ΕΤΙΑΣ ΛΗΘΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ 6.06


    ΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ Ο Α.ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ(Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ) ΤΟΝ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    http://el.wikipedia.org/wiki/Αλέξανδρος_Παναγούλης

    ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Στους Πασόκους απευθύνομαι.

    ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ σκεφτείτε πριν ψηφίσετε...
    γιατί με το ΠΑΣΟΚ που ψηφίζετε την πληρώνουμε τελικά κι εμείς που δεν το ψηφίζουμε.

    Δεν είναι κόμμα,
    είναι αρρώστια και χρειαζόμαστε θεραπεία.

    Στην κεντρώα-κεντροαριστερή πολιτική πτέρυγα της Ελλάδας χρειαζόμαστε ένα υπεύθυνο κόμμα εξουσίας χωρίς αυτά τα φαινόμενα πολιτικής αμορφωσιίας και τριτοκοσμικής παρακμής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΦΤΑΕΙ!!!

    ΕΠΡΕΠΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΟΥΛΉΣΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΜΑΖΙ !!

    ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΑΓΟΡΑΖΕ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ !!!

    ΜΑΚΑΡΙ Ο ΓΑΠ ΝΑ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΊΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!

    ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙς ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ναι ρε γαμώτο, γιατί δεν υιοθετήθηκαν τα μέτρα του Μητσοτάκαρου του Πανμέγιστου και του Μεγαλοπρεπούς;
    α) Γιατί ο Λαός του γύρισε την πλάτη και δεν μπήκε στον κόπο να αντιληφθεί το μέγεθος της οικονομικής θεωρίας του "0 + 0 = 12%";
    β) Γιατί δεν παραδεχόμαστε τελικά ότι η πώληση της ΑΓΕΤ στην ΚΑΛΤΣΕΣΤΡΟΥΤΣΙ των ευγενέστατων και καλάγαθων μαφιόζων, ήταν προς όφελός μας;
    γ) Τι καταλάβαμε τελικά με το να λοιδορούμε την κουκλάρα την Μαρίκα (έτερος σημαντικός παράγοντας της τότε πολιτικής σκηνής) και δε δείχναμε καθόλου κατανόηση στα δικαιολογημένα νευρικά ξεσπάσματά της απέναντι σε κάτι "αποτυχημένους" τύπους σαν το Σταύρο Δήμα;
    δ) Με ποιό δικαίωμα κυνηγήσαμε τις θρυλικές μορφές της Δημοκρατίας μας που ακούνε στα ονόματα ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΣ - ΣΠΙΝΟΣ; Γιατί δεν προσφερθήκαμε εθελοντικά να μας ανοίξουν και εμάς τα κεφάλια, εκεί στα Ψηλά Αλώνια;
    ε) Γιατί μεγαλοποιήσαμε τόσο το γεγονός του "καθορισμού" των "γκρίζων ζωνών στο Αιγαίο" με τους φιλικότατους γείτονές μας, σε ένα αθώο ταξιδάκι στο Παρίσι; Στο κάτω κάτω της γραφής σάμπως επισκεύτεται και κανένας αυτές τις εσχατιές της χώρας μας; Ξέρει κανένας από μας που βρίσκονται στο χάρτη; Οπότε τί τις χρειαζόμαστε;
    στ) Στο δε Γρυλλάκη, αυτή την τεράστια μορφή της πρακτορικής επιστήμης, που ερεθίζεται όταν ακούει τη λέξη πληροφορία, τι καταλάβαμε και δεν τον αφήσαμε να συνεχίσει απρόσκοπτα το θεάρεστο υπερ-εθνικό έργο του;
    ζ)Αμ εκείνη την θρυλική μορφή της μπατσικής τον Νηστικάκη; Αρχαιολάτρης φανατικός είναι ο άνθρωπος, από τη μύτη θα του το βγάλουμε;
    η) Για τα κοντέινερ του Κοκού, προς τι τέτοια χολή; Οι δυνατές φιλίες ποτέ δε χάνονται! Κατά τη γνώμη μου πάντως, εδώ ο Μητσοτάκαρος λιποψύχησε απέναντι στο κολλητάρι του: έπρεπε να είχε να χρησιμοποιήσει όλο το πρωθυπουργικό του "κύρος" και να είχε επιβάλλει μια νέα παλινόρθωση του στέμματος! Δεν το τόλμησε. Κρίμα στο μπόι του!

    Εν ολίγοις, φίλτατε γιαννιώτη, μπορώ να κάθομαι ώρες και να γράφω για το μεγαλείο του ανδρός, αλλά δεν το αξίζει ούτε αυτός, ούτε εσύ. Όσα και να γράψω, εσύ και κάτι άλλα τυπάκια (ευτυχώς ελάχιστα, ακόμα και μέσα στη Ν.Δ.)πάντοτε θα "αυτοϊκανοποιείστε" μπροστά σε κάποια φωτογραφία του Εφιάλτη ή της Ντορούλας του. Βίτσια είναι αυτά δείχνω κατανόηση, άλλωστε άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.
    Ωστόσο, πρέπει να σου εκμυστηρευτώ το δίλημμα που με βασάνιζε μέχρι πρόσφατα: δεν ήξερα τι είναι χειρότερο για τον τόπο, το ότι παραμένει το ΚΑΘΑΡΜΑ ακόμα ζωντανό και ακμαίο ή το ότι όταν αποχαιρετήσει το μάταιο τούτο κόσμο, στο τόπο μας θα έχουμε 3ήμερο πένθος και θα βλέπουμε τις σημαίες μεσίστιες για πάρτη του (τιμές πρωθυπουργού).
    Μετά όμως τις εσωκομματικές διαδικασίες στη Ν.Δ., του εύχομαι και σου εύχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ να ζήσει ακόμα 100 (θες 200;)χρόνια, ώστε να βλέπει κάθε απόγονό του να χάνει πανηγυρικά από τους εκάστοτε αντιπάλους τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΗΡΘΕ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΤΣΑΝΤ, ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ, ΕΜΕΙΝΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΔΙΠΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΙΟ ΣΤΥΓΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΓΚΟΟΥΧΟΜ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ Blogger Ο/Η the Bloopers Team είπε...


    19 Δεκ 2009 5:44:00 μ.μ.

    1.ΚΟΣΚΩΤΑΣ(PAMPERS) - ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ

    2.ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ - ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ

    3.ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ - ..ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ

    4.ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ 1999 - ΣΗΜΙΤΗΣ,ΓΙΑΝΝΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ

    5.ΟΤΣΑΛΑΝ - ΣΗΜΙΤΗΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ...

    6.ΙΜΙΑ - ΣΗΜΙΤΗΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ

    7.SIEMENS - ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...

    8.ΔΙΑΦΘΟΡΑ -ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΣΟΚ (ΜΕ ΚΟΜΠΛΕΞ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ)

    9.ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ - ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ...

    10 ΟΠΟΤΕ ΥΔΡΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ,ΟΑ,ΟΤΕ,ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ - ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ (ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΠΑΝΤΑ)

    ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αγαπητοί ανώνυμοι υβριστές.
    Δικαίωμά σας να εκφράζετε τις απόψεις σας αλλά και υποχρέωσή σας να είστε ευπρεπείς.
    Δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεσθε την έννοια των λέξεων, αλλά επιτρέψτε μου να διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις.
    Ιδίως για ..."άτομα" που χρησιμοποιούν τον χώρο των σχολίων ως χώρο εναποθέσεως αποβλήτων.
    Τί να γίνει όμως.!
    Πολλοί εξ υμών έχετε κάνει αναστροφής της πεπτικής σας λειτουργίας και σας δικαιολογώ απολύτως.
    Συνεχίστε να ..."ομιλείτε" πίσω από την ασπίδα της ανωνυμίας.
    Αυτό είναι ..."ανδρικό" προνόμιο.

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Η θεια Κουλα19 Δεκ 2009, 8:33:00 μ.μ.

    Τα Αναγκαια μετρα ειναι:
    1) ελεγχος του ποθεν εσχες ολων των μεγαλοδημοσιων υπαλληλων σε βαθος 15ετιας
    ΠΩΣ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΛΠ., ΤΥΧΟΝ μεταβιβασεις σε οικογενειακα προσωπα, κλπ.

    2) Σε περιπ[τωση παραλειψεων η ενεργειων που ζημ,ιωσαν τον λαο, με συνοπτικες διαδικασιες να γινεται ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ τηςπεριουσιας και
    3) ΦΥΛΑΚΙΣΗ στους υπευθυνους

    4) Αρση της Βολευτικης (οχι βου...) ασυλιας

    Αν δεν γινουν αυτα, ΤΙΠΟΤΑ δεν ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Με μεγάλη μου χαρά παρακολουθώ οτι την οικογένεια Μητσοτάκη άσχετα άν υποτίθεται οτι είναι τελειωμένη απο την πολιτική την τρέμετε όλοι, έχετε κατατρομοκρατηθεί όσο δέν πάει άλλο.
    Προσέχτε λοιπόν πολύ καλά γιατί ελάχιστοι άνθρωποι στον πλανήτη σήμερα φτάνουν στα 92 τους χρόνια με σώας τας φρένας τους σάν να είναι 50ρηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ο Καλαματιανός ούτε καν από την Μεσσηνία δεν είναι!
    Γιαννιώτης είναι ο μαλάκας!
    Άϊντα σούργελο!!!
    Σε έχω προκαλέσει κι άλλη φορά ρε μαλάκα να μου πεις μερικά "ονόματα" Καλαματιανά και ακόμα περιμένω.
    Το παγούρι σου και στην λίμνη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΗΡΘΑ!!!

    ΠΩΠΩ!!

    ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΦΥΤΡΩΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΡΕ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΣΚΑΣΕ ΜΥΤΗ ΣΚΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΛΕΙΤΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Αθάνατο ΚΚΕ μέρες αγώνων έχεις μπροστά σου, μην δεχτείς τον Γιωργάκη που λέει αυνανιζόμενος ότι θα προσπαθήσει να φτιάξει την οικονομία σε χλωρό κλαρί.
    Τα απαράγραπτα δικαιώματα σου στις ψήφους των εργαζομένων, που ΕΣΥ τους ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ, βρίσκονται αυτή την στιγμή σε κίνδυνο.
    Ότι κερδίζεις, δηλαδή σου κάνει πάσα η Δεξιά όταν κυβερνά με τις μαλακίες της, σου το παίρνει εδώ και χρόνια ένας από τους Παπανδρέου λες και αυτοί είχαν υπογράψει την συμφωνία της Γιάλτας!
    ΚΚΕ μου σκέφτομαι ότι αν μια στο εκατομμύριο πετύχει τον στόχο του ο Γιωργάκης και μας προκύψει Γιώργαρος, και η προβλεπόμενη έτι περαιτέρω εξαθλίωση των μαζών δεν πραγματοποιηθεί η θέση σου και επιρροή επί της ψήφου αυτών θα δυσκολέψει.
    Μην του το επιτρέψεις, κλείσε δρόμους πόλεων και εθνικές, κλείσε υπουργεία και εργοστάσια, κατέβασε τους πιστούς κομματοφύλακες και σπάσε τα κεφάλια όσων σε αμφισβητούν, γενικώς κάνε τα όλα της πουτάνας, και μέσα από αυτήν την χαώδη κατάσταση θα αναδείξεις αν, λέγω αν μια στο εκατομύριο πετύχει ο γιωργάκης να μην εξαθλιωθούμε, την δική σου ικανότητα, καπατσοσύνη και συμβολή στο ξεπέρασμα της κρίσης.
    Μην του επιτρέψεις να ιδιοποιηθεί ουδέν, είναι αμερικανάκι πέρα για πέρα και εδώ στην Ελλαδίτσα μας δεν έχει καμιά δουλειά, ότι και να καταφέρνει να του το αμφισβητείς και να του πετάς λάσπη να τυφλώνετε, να μην βλέπει που πηγαίνει και να κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο, δεν χρειαζόμαστε σωτήρες, χιλιάδες κονσερβοκούτια χρειαζόμαστε!
    Και μην απαντάς ποτέ στο ερώτημα της πλουτοκρατίας για το πόσο αγόρασες το κολαστήριο της οδού Μπουμπουλίνας προς τιμήν των βασανισθέντων εκεί, από το κράτος, και πόσο το πούλησες πάλι στο κράτος προς ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, μην πέφτεις στις παγίδες που σου στήνει κατά καιρούς η μπουρζουαζία του κεφαλαίου, η ανηθικότητα της δεν έχει όρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΚΑΛΤΣΕΣΤΡΟΥΤΣΙ-ΚΑΛΤΣΕΣΤΡΟΥΤΣΙ-ΗΡΑΚΛΗΣ-ΚΑΛΤΣΕΣΤΡΟΥΤΣΙ-ΗΡΑΚΛΗΣ
    ΚΑΛΤΣΕΣΤΡΟΥΤΣΙ-ΗΡΑΚΛΗΣ-ΚΑΛΤΣΕΣΤΡΟΥΤΣΙ-ΗΡΑΚΛΗΣ
    ΚΑΛΤΣΕΣΤΡΟΥΤΣΙ-ΗΡΑΚΛΗΣ-ΚΑΛΤΣΕΣΤΡΟΥΤΣΙ-ΗΡΑΚΛΗΣ
    ΚΑΛΤΣΕΣΤΡΟΥΤΣΙ-ΗΡΑΚΛΗΣ-ΚΑΛΤΣΕΣΤΡΟΥΤΣΙ-ΗΡΑΚΛΗΣ
    ΚΑΛΤΣΕΣΤΡΟΥΤΣΙ-ΗΡΑΚΛΗΣ-ΚΑΛΤΣΕΣΤΡΟΥΤΣΙ-ΗΡΑΚΛΗΣ
    ΚΑΛΤΣΕΣΤΡΟΥΤΣΙ-ΗΡΑΚΛΗΣ-ΚΑΛΤΣΕΣΤΡΟΥΤΣΙ-ΗΡΑΚΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΙΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Για τα κακά χάλια της οικονομίας, πέρα από αυτά, που έκλεψαν από το χρηματιστήριο , ΦΤΑΙΝΕ οι χρηματίσαντες στο Οικονομικών από το 1974 μέχρι σήμερα, που μας κυβέρνησαν. Λέω φταίνε διότι δεν έκαναν σωστή επιλογή των συνεργατών τους.
    Τώρα πρέπει να βρεθεί τρόπος να επιστραφούν τα χρήματα αυτά στο κράτος και να συλληφθούν οι φοροφυγάδες.
    Οι υπεύθυνοι των οικονομικών πρέπει να βρουν τον τρόπο και να πιάσουν τους αιώνιους φοροφυγάδες. Να σταματήσουν να σκέπτονται, πως θα πάρουν και άλλα από τους μισθωτούς και συνταξιούχους, οι οποίοι είναι η πιο συνεπείς φορολογούμενοι.
    Κάτω τα χέρια από την εκκλησιαστική περιουσία, έχει ανοίξει η όρεξη, ορισμένων ανοήτων σκεπτομένων,να την φάνε και αυτή. Μετά όταν δεν υπάρχει τίποτα άλλο θα πουλήσουν ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό.
    Μακαριώτατε Αθηνών και Πάσης Ελλάδος μην ακούτεκαι μην αφήσετε τα τρωκτικά, θέλουν να μας κατασπαράξουν, κρατείστε άμυνα. Ο Λαός της Ελλάδος θα σας ακολουθήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Το Πασοκ

    παρα τις καθυστερησεις και τις παλινωδιες ΔΕΝ χανει την εκλογικη του δυναμη.

    Γιαυτο φροντισε η ΝΔ αφου μετετρεψε το 80% των πολιτων σε νεοσκλαβους των τραπεζητων...

    Αυτα λεγαν οι πρασινοφρουροί του Δρ Κουτσούκου σήμερα στην Μηλιώνη όπου εμφανίστηκε ανανεωμένος και βλέποντας θετικές πολιτικές εξελίξεις το 2010

    Συντομα θα μπουν και οι νέοι γραμματεις και οι διευθυντες και θα βαδισουμε καλυτερα...

    Μονο πρεπει να εκσυγχρονιστουν πολλοί θεσμοί αλλά και η νομοθεσία γιατί πάντα την πληρώνει ο πολίτης.

    Να πάτε να πάρετε το επίδομα "πασοκ" όσοι έχετε χαμηλά εισοδήματα.

    Κατια Πασπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. o μητσοτάκης ήταν εκατο χρόνια μπροστά από την εποχή του, απλώς η ελληνική κοινωνία δεν ήταν έτοιμη να δεχτεί τις αλλαγές που πρότεινε αφού ήταν κάτι καινούργιο για εκεινα τα χρονια. Όλες οι μετεπειτα κυβερνησεις εφαρμοσαν την πολιτικη του χωρις να ανοιξει ρουθουνι ενω ο ιδιος αδικηθηκε καταφωρα οταν ξεκινησε το προγραμμα του. Που κολλαει η αποστασια τωρα και η siemens, εδω μιλαμε τωρα για την πολιτικη του 93. Έλεος πλεον με τις παρωπιδες μερικων . Να δεχτω ότι η αποστασία σεν τον τιμάει αλλα τώρα μιλάμε για άλλο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΦΤΑΕΙ!!!

    ΕΠΡΕΠΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΟΥΛΉΣΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΜΑΖΙ !!

    ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΑΓΟΡΑΖΕ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ !!!

    ΜΑΚΑΡΙ Ο ΓΑΠ ΝΑ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ
    ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΊΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!

    ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ο γιαννιωτης βρε ασχετοι αν δεν το ξέρετε εχει ενα μπλοκ κοσμημα και ειναι απο, τους ελαχιστους που διατηρουν επιπεδο αξιοπρεπες. απευθυνομαι μονο στα αγνωστα παλλικαρια που βριζουν βαζοντας το κεφαλι τους στην αμμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. re paidia giname oloi se auti tin xora oikonomologoi kai statistikologoi
    i xora dio fores irthe se simio poxeuseis ta teleutaia 30 xronia kai tis dio itan meta apo kiverniseis tis nea dimokratias
    ena to kratoumeno
    episeis otan metra to dimosio xreos to metrame sinithos se pososto tou aep gia na borei na einai sigrisimo kai oxi se airthmous tou tipou tosa dis
    dioti ti 1 euro den exei idia aksia simera me prin 10 xronia
    logou plithorismou.
    to kalitero einai na les to dimosio xreos einai toso me etos vaseis oso kseroun katalavenoun ti thelo na po.
    telos to dimosei o xreos itan periopou 70% tou aep otan paradothike sto mitsotaki me ipourgo oikonomias ton simiti kai paradothike to 1993 110% peripou.
    apo ekei kai istera xathike i balla
    an thimaste poso plithorismo kai posi anergia eixame to 1990 me 1993

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ο μητσοτακης να βγαλει τον σκασμο.

    Τον ψηφισαμε για να στειλει στην κρεμαλα ,τουλαχιστον ισοβια,τον ελληνοπολωνο αντρει μινεικο παπανδρεου ,και αυτος νομισε οτι τον ψηφισαμε για να σωσει την ..εθνικη οικονομια..

    Τετοιο βλημα το ατομο!!

    Χιλιες φορες καλυτερα θα ηταν να εκλεγει Στεφανοπουλος.

    Δεν ξερω αν εστελνε στην κρεμαλα τον αλητη ελληνοπολωνο,παντως η παραταξη θα ειχε ..αλλον αερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΙΝΗΜΑΤΙΕΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΣΑΝΤ ΜΙΝΕΙΚΟ ΘΕΛΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ Ν ΒΡΟΥΝ ΤΙ ΠΙΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΧΙΧΙΧΙ ΔΕΞΙΟΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΤΟ ΠΟΣΟ "ΑΓΑΠΗΤΟΣ" ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ,ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΝΑ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ,

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ;



    Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙ;


    ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;


    ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΝΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΣΚΑΤΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ.ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ρε φίλε θες και τα λες όλα αυτά ή σου ξεφεύγουν; Αυτός έφτασε την οικονομία καλή ώρα σαν τους αλογοσκούφηδες στα όρια της, ξέχασες το 0+0=14, που δεν είχε να πληρώσει το κράτος μισθούς; Μπορεί να ΄σιθάνεσαι την ανάγκη ή να έχεις τους λόγους σου να υπερασπιστείς τον Μητσοτάκη, όλοι έχουμε τα βίτσια μας, κανείς δεν είναι τέλειος, αλλά μη προκαλείς και τη νοημοσύνη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Στους Πασόκους απευθύνομαι.

    ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ σκεφτείτε πριν ψηφίσετε...
    γιατί με το ΠΑΣΟΚ που ψηφίζετε την πληρώνουμε τελικά κι εμείς που δεν το ψηφίζουμε.

    Δεν είναι κόμμα,
    είναι αρρώστια και χρειαζόμαστε θεραπεία.

    Στην κεντρώα-κεντροαριστερή πολιτική πτέρυγα της Ελλάδας χρειαζόμαστε ένα υπεύθυνο κόμμα εξουσίας χωρίς αυτά τα φαινόμενα πολιτικής αμορφωσιίας και τριτοκοσμικής παρακμής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. O "αλητης ο ελληνοπολωνος" είναι

    Ελληνοπολωνός!

    Ο Μητσοτάκης,

    μήπως είναι Γεωργιανός,

    απο τα μέρη του Καυκάσου;

    Για ψάξτο, για ψάξτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΚΑΛΤΣΕΣΤΡΟΥΤΣΙ-ΚΑΛΤΣΕΣΤΡΟΥΤΣΙ-ΗΡΑΚΛΗΣ-ΚΑΛΤΣΕΣΤΡΟΥΤΣΙ-ΗΡΑΚΛΗΣ

    ΜΗΠΩΣ ΞΈΡΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ?
    Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΦΤΑΕΙ!!!

    ΕΠΡΕΠΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΟΥΛΉΣΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜ.Υ ΠΑΛ.!!

    ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΑΓΟΡΑΖΕ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥ !!!

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΤΟΝ ΕΠΙΖΗΤΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!

    ΧΟΡΤΑΣΕ ΤΟΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΨΩΜΑΚΙ Ε?

    ΤΩΡΑ ΑΣ ΧΩΡΤΆΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΒΡΕ ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΛΗΓΜΕΝΑ.... ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΛΙΒΑΝΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ 14...ΚΑΜΠΙΝΕΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΒΙΛΑ ΤΟΥ 18!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΛαμόγιαΝΔτες20 Δεκ 2009, 12:36:00 μ.μ.

    ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΠΛΕΚΟΥΝ ΕΓΚΩΜΙΑ.. ΞΥΠΝΗΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ο ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΠΟΥ ΤΟ 1993 ΓΕΜΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΞΕΤΙΝΑΞΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΝΕΔΩΣΕ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΧΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΩΣ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΡΓΟ ...ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ Η ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΜΟΥΝΙΑ ΚΥΡΑΤΣΑΚΙΔΕΣ ΚΛΠ...
    ΜΕΙΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΣΟΥ...ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Πριν από 120 χρόνια ο λαοπροβλητος μεγας δημαγωγός ,
    ο δεύτερος στην τάξη που ανέδειξε αυτός ο τόποσ
    ο Δηλιγιάννης
    Αντίπαλος του ο Τρικούπης

    ο πρώτοσ καθυβρίζοντας με τον χειρότερο τρόπο και κατασυκοφαντώντας τον με συμπαραστάτες λαικούς τύπους σαν τον Τσελεπίταρο κατάφερε να
    εξευτελήσει τον Τρικούπη που προσπάθησε να λάβει μέτρα για να ορθοποδήσει την τότε οικονομία
    εξ αιτίας των αρεστών φιλολαικών μέτρων που ελαβε ο πρώτος!!

    αποτέλεσμα το δυστυχώς επτωχεύσαμεν
    το τίμημά το πλήρωσε ο Τρικούπης αφοί στις εκλογές δεν τον ψήφισε ούτε η μάνα του!!

    ο Δηλιγιάννης απολάμβανε την λαική απήχησή μέχρι που δολοφονήθηκε.

    η ιστορία όμωσ αποκατέστησε την ιστορική αλήθεια και τους κατέταξε εκει που αξίζει στον καθένα!!

    η ιστορία επαναλήφθηκε πριν από λίγα χρόνια !!!
    Μπράβο μας!!

    Και η ιστορία θα γράψει την αλήθεια θέλουν δέν θέλουν οι σύγχρονοι πανίσχυροι ΤΣΕΛΕΠΙΤΣΑΡΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Όλοι πρέπει να αφήσουν τις φιλολογίες και βρισιές, τα πράγματα είναι απλά, να επιστραφούν τα χρήματα στο κράτος από τους κλέφτες και φοροφυγάδες.
    ΑΜΕΣΟΣ έλεγχος στις επιχειρήσεις που είναι ύποπτες φοροδιαφυγής, γιατρούς, δικηγόρους, υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους κ.λ.π. επαγγέλματα που συνεχώς φοροδιαφεύγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Εσύ που "Στους Πασόκους απευθύνεσαι"

    Μάθε λοιπον "κύριε" ΜΑΛΑΚΑ,

    Αυτο το ΠΑΣΟΚ δεν το ψήφισαν οι ΠΑΣΟΚοι όπως,

    αυτή τη ΝΔ δεν τη ψηφίσατε εσείς οι ΝΔημοκράτες.

    Και τα δυο κόμματα, για να μην πώ ολα τα εντός της βουλής κόμματα,

    τα συνθέτουν οι ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ των.

    Αυτοί αποφασίζουν ποιους εσύ κι εγώ θα ψηφίσουμε.
    Τα ονόματα είναι περιτύλιγμα για κατι μαλάκες σαν και σενα σαν και μενα,
    για να μαλώνουμε.

    Λοιπον κόψτε τις αηδίες για Μητσοτακη, Σημίτη Καραμανλήδες.

    Αμα ποτε μαθετε ποσο μεγάλο κακό έκαναν σε αυτό τον τόπο, θα γίνετε ολοι σας,

    Αναρχοκομουνιστές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. γιαννιωτη
    το αρθρο σου είναι εκτός πραγματικότητας!
    πιο συγκεκριμένα......

    1)η πολιτική που ακολούθησε ήταν αυτή που έφερε τον κοσμο στην χρεωκοπεία.........αν δεν κινδυνέψαμε άμεσα σε αυτήν την κριση είναι επειδή είχε το κράτος 5 τραπεζες(ταμιευτηριο εθνικη αγροτικη γενικη εμπορικη) και μπόρεσε να κρατήσει έναν έλεγχο στην αγορά......να σου θυμίσω ότι η κρίση ξεκίνησε από τους ιδιώτες)
    2)θα ιδιωτικοποιούσε τα πάντα......και τί θα γινόταν;το δημόσιο χρεος θα ηταν πάλι το ίδιο.....αλλωστε καμια δεη 'η οτε ή ευδαπ δεν ήταν βάρος στον κόσμο........πήγε να ιδιωτικοπόιήσει τις συγκοινωνιες και τελικα μπήκαν χειρότερα μεσα...............
    3)οι δρόμοι που τους φτιάξαν ιδιωτες,δεν στοιχισαν περισσοτερα;
    4)θα πήγαιναν όλοι οι μισθοι στα 700 ευρω με τις αντιστοιχιες της περιοδου......από ποιον θα κινιοταν η αγορά;απο τον χαμηλόμισθο;

    αυτη η 3 ετια ήταν η πιο καταστροφική......το δημοσιο χρεος εκτοξευτηκε και το μόνο που έγινε ήταν να κονομήσουν εργολάβοι......ΑΠΛΑ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ......ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΣΩΣΑΜΕ ΚΑΤΙ......

    Και για τους δημοοσιους υπαλληλους........ας κοιτάξει πρώτα να πιασει τον εργολαβο που βαζει μια γεφυρα 5 φορες πανω,ας κοιταξει τον προμηθρυτη του δημοσιου που χρεώνει μαι συριγγα 70 ευρω στα νοσοκομεια και μετα ας πει για τον τπαλληλο των 700 ευρω που ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΩΤΗΣ ΦΙΛΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΟΥΛΙΤΖΕΡ!!!!

    ΤΟΣΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΛΙΓΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ

    Ε ΟΧΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ,ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ, ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ , ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΑΔΩΝ , ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΜΕΣΩ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑ , ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΣ ... ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΥΤΟ!!!,ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΜΕΓΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
    Ε ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!

    ΧΩΡΙΣ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ

    ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
    ΠΟΛΛΑ ΛΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ !

    ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΊΛΕΙΣ ΕΠΏΝΥΜΑ !!

    ΑΛΛΙΩΣ ΕΑΝ
    ΔΕΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΥΒΡΙΣΤΗ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΤΗΡΙΑ ΛΑΛΙΩΤΗ!!

    ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΤΑ ΛΕΤΕ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΑΣΠΗ ΠΙΑΣΕΙ!

    ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ 80!

    ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΣ ΕΡΑΣΤΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ωραιο το αρθρο.Εκτελεσεις των προδοτων ομως ποτε θα ανακοινωθουν.Γιατι απλως αν τα συζηταμε,το μονο που κανουμε ειναι να προετοιμαζουμε το εδαφος και για τους επομενους,εφοσον δεν τιμωρειται κανεις.Και προδοτης (χωρις κουκουλα) ειναι οποιος καταχραζεται τον εθνικο πλουτο.Και αυτοι που κυβερνησαν-ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ-ειναι προδοτες και υπολογοι.Κατεστρεψαν και καταστρεφουν την Ελλαδα.Μαλακες νεοελληνες ξυπνατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. 19 Δεκ 2009 8:07:00 μ.μ.


    ΕΓΩ ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑ.


    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ .

    ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ
    ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΛΟΙ.


    ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. 20 Δεκ 2009 6:16:00 μ.μ.



    ΣΩΣΤΟΣ

    ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ

    ΑΡΙΣΤΟΣ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ; :-D ΜΟΝΟ ΣΙΩΠΗ!
    ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση