GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρχισαν τα οργανα‏...

Aπό το http://www.harrytsopanos.blogspot.com/ Και ενω εδωσαν υποσχεσεις οσες δεν μπορουσαν να πραγματοποιησουν, και ενω υποσχεθηκαν τοσα και...

Aπό το http://www.harrytsopanos.blogspot.com/

Και ενω εδωσαν υποσχεσεις οσες δεν μπορουσαν να πραγματοποιησουν, και ενω υποσχεθηκαν τοσα και τοσα, και 5 νομοσχεδια που εγιναν μονο ενα, και ενω τα θα και τα θα εμειναν παλι θα, και ενω ηρθαν με οραμα για την διαφανεια και την καταπολεμηση της διαφθορας...
Να το πρωτο δειγμα
Ειχαμε φυσικα τα παιδαριωδη λαθη επιλογης γενικων γραμματεων και περιφεριαρχων, αλλα να τι δειχνει το σημερινο.
Παραιτηθηκε υφυπουργος γιατι...

δεν προλαβε να ενημερωθει για τα καθηκοντα του και να αρχισει να δουλευει οπως υποτιθεται οτι θα εκανε,και θεωρησε οτι καθηκον του ηταν να ζηταει μεταθεσεις,και ρουσφετια και χαρες και σημειωματακια.
Βρε παιδια αλλαζει ο λυκος να γινει αρνι; ΟΧΙ
Τι ταζουν εφοσον ξερουν οτι αργα η γρηγορα τα στελεχη τους που ηταν ετοιμα για γερο φαγοποτι δεν μπορουν να αντιμετωπισουν την πραγματικοτητα;
Τι υποσχονται οταν ακομη δεν εχουν ψηφισει ουτε νομοσχεδιο και αρχισαν τα ρουσφετια και τις συναλλαγες με διαφορους κολλητους τους;
Ποιους κοροιδευουν οταν λενε οτι ξεπερασαν τον κακο εαυτο τους οταν ειναι γεγονος οτι ειναι πολλοι στην ουρα που αργα η γρηγορα θα την κανουν την ζαβολια;
Περιενοντας τον επομενο και τον επομενο μετα απο αυτον,ας κλεισουμε τα αυτια μας στις υποσχεσεις και ας παραδεχτουμε οτι η καταρευση της χωρας δεν θα σταματησει ουτε με λογια ουτε με υποσχεσεις.
Απο εργα μην περιμενετε.

25 σχόλια

  1. Είσαι παπάρας!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παγκόσμια Ημέρα του Μετανάστη η 18η Δεκεμβρίου με ακριβοπληρωμένες εκδηλώσεις υπέρ του “πολυπολιτισμικού μοντέλου”…

    Ο Jeffrey και η κυβέρνησή του προσπαθούν με κάθε μέσο να… εξοικειώσουν τους Έλληνες, και ειδικά τους κατοίκους της Αθήνας, με την πολυπολιτισμική κοινωνία που, για να είμαστε ειλικρινείς, δεν είναι καινούργιο φρούτο αφού παίρνει σάρκα και οστά εδώ και αρκετά χρόνια. Ετοιμάζουν λοιπόν, για την ερχόμενη Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, διάφορες “πολιτιστικές” εκδηλώσεις, όπως τις ονομάζουν, αφιερωμένες στους μετανάστες λανσάροντας το πετυχημένο επικοινωνιακό σλόγκαν… “Σαν στο σπίτι σας”. Όλα αυτά φυσικά με τα χρήματα του ελληνικού λαού και τα κονδύλια της Ευρωπαικής Ένωσης. Εκεί λοιπόν πηγαίνει ένα μέρος των φόρων που πληρώνουμε. Ρώτησε μήπως κανένας τους Έλληνες αν θέλουν όλα αυτά τα εκατομμύρια των μεταναστών στο “σπίτι τους”;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΡΟΒΛΙΑΣ ειχε τουλαχιστον το τσαγανό και παραιτήθηκε αμέσως.

    Η ΔΡΑΓΩΝΑ που έκανε ροσφέτι στον εαυτό της πτυχίο και διδακτορικό πανεπιστημίου και έγινε "μαϊμού" καθηγήτρια πανεπιστημίου[ όχι μόνο δεν διαωεύδει τα όσα της καταμαρτυρούν, όχι μόνο δεν παραιτείται αλλά προκαλεί με τη στάση της για τον ελληνισμό, την μικρασιατική καταστροφή και διορίζει περιφερειάρχες κωλητές της.

    την λεχετε ακούσει βρε παιδιά να μας πει τίποτε για το τι θα κάνει στο υπουργείο της παιδείας

    τι να πει η γυναίκα μόλις ανοίξειτο στόμα της θα την κράξουν

    πανεπιστημιακός δάσκαλος, με γνήσιο πτυχίο και διδακτορικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΨΕΜΜΑΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟ
    ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ____________

    Συνάντηση είχε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου με τη Γαλλίδα υπουργό Οικονομίας Κριστίν Λαγκράντ.
    Η Γαλλίδα υπουργός κατά την προσέλευσή της στο υπουργείο λίγο πριν το Γ. παπακωνσταντίνου, έδωσε το κλίμα της συζήτησης που θα...ακολουθούσε με τον Έλληνα υπουργό αφού σε ερώτηση ξένου δημοσιογράφου για το πώς σχολιάζει τα μέτρα που πήρε ο Ελληνας πρωθυπουργός απάντησε μονολεκτικά "execute" "εκτέλεση".

    ΕΚΤΕΛΕΣΗ. ΜΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ
    ΤρεμοΚαψιΑυτιάΝτρεπεντέρηκΑναγωνστακηΟικονομημλεναΤσιμΠΟΥΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΕΜΑΛΙ
    ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΣΟΣ ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΓΑΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΠΑΔΟΚΟΜΠΙΝΕΣ
    ΣΥΣΣΩΡΕΥΟΤΑΝ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ
    ΠΑΡΤΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΥΣΤΗ.

    ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
    ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΦΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΨΟΦΙΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

    ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΑΛΗΤΗ ΜΕ ΧΟΝΤΡΕΣ ΓΛΥΩΔΕΙΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΡΟΧΑΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε μου,

    Κράτα γερά εσύ τους Βουλγαράκηδες, τους Τσιτουρίδηδες ( τους σοβαρούς ), τους Ρουσόπουλους, τους μπράβους του Μεϊμαράκη ( και τον ίδιο ), τον Στυλιανίδη, τον Μαρκόπουλο, τον Μιχαλολιάκο, τον Μαντούβαλο, τον Μαρκογιανάκη, τον καταλληλότερο πρωθυπουργό…. Να μη σου φύγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το επόμενο σοβαρό έργο που θα παιχτεί, θα ανεβεί στην Δεξιά, είναι αυτό με τον τίτλο η Εκδίκηση του Μητσοτάκη, έχετε σκεφτεί τι σφαλιάρα έφαγε η Ντόρα από τον Σαμαρά όταν της ανέθεσε να παρακολουθεί ως αφανής υπουργός το Υπουργείο Πολιτισμού; Τι έκανες ρε Αντώνη; Την έστειλες εκεί που ήταν το 1993 και εσύ ήσουν Υπουργός Εξωτερικών! Τι συνειρμούς της έφερες; Αλλά Αντώνη μου όλα εδώ πληρώνουνται, προσβολήν έδωσες προσβολήν θα πάρεις και επαυξημένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και μετά; Μας τόπες και το κήρυξες! Είπε ο Γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ!!!!


    "Αχ καημένε Ρόβλια μου...
    Την έχεις πια βαμμένη....
    Του ΠΑΣΟΚ τα λαγωνικά
    στην έχουνε στημένη...

    Κι όπως το λέω έγινε...
    το πιάσανε το αλάνι...
    τους είδες μαύρους νόμισες
    με φίλους πως θα κάνεις...»


    Στημένη στην είχαν τη δουλειά Ρόοοοοοβλιααααααααα!!!!!!


    Από την μία θα πετάξουν την Καρδίτσα εκτός Βουλής (εδώ γελάμε)

    Και από την άλλη θα δείξουν οι ΠΑΣΟΚοσκύλαιοι ότι (και καλά) δεν χωράνε ρουσφέτια στο νέο ΠΑΣΟΚ (εδώ γελάμε περισσότερο)


    Θυμήσου τώρα Ντίνο τους Stagers που αρνιόσουν συστηματικά να συναντήσεις γιατί είσαι λέει κατά του ρουσφετιού!!! (εδώ γελάμε και μάλιστα γελάμε τελευταίοι)

    Κι εσείς εκεί οι Καρδιτσιώτες, πηγαίνετε να κάνετε έναν απολογισμό πόσα στελέχη είχατε επί ΝΔ και πόσα έχετε επί ΠΑΣΟΚ (εδώ γελάμε όλοι εκτός από τους Καρδιτσιώτες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έ, καλά, δεν πήρε και ρούβλια ο άνθρωπος!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. h κυβερνηση αυτη λειτουργει χαλαρα και λαιτ.δεν λειτουργει τιποτε εχουν χασει κυριολεκτικα την μπαλα.Το κακο ειναι οτι δεν υπαρχει καιΝΔ....η οποια ψαχνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. «Σε λίγο θα έχουμε και ακροδεξιά τρομοκρατικά φαινόμενα από ομάδες που εμφανίζονται σιγά σιγά και δεν τις ξέρουμε ακόμα.» Αυτή ήταν μια πρόταση από την τελευταία απάντηση του Χρυσοχοΐδη σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «το Βήμα». Που το πάει που το φέρνει, πάλι στους εθνικιστές καταλήγει. Δεν αμφισβητούμε ότι ο κύριος Χρυσοχοΐδης διαθέτει ευγλωττία, ωστόσο κάποιες φορές όταν παπαγαλίζεις κάποια πράγματα, φτάνεις στο σημείο να λες ασυναρτησίες χωρίς να το καταλαβαίνεις. Ομάδες οι οποίες «εμφανίζονται σιγά – σιγά» σημαίνει ότι έχουν δώσει τα ελάχιστα σημάδια σχετικής δράσεως, και δεν γίνεται να «μην τις ξέρουμε ακόμα». Ή τις ξέρεις και τις αναφέρεις, ή δεν ξέρεις τίποτα. Πόσο μάλλον όταν είσαι υπουργός της κυβέρνησης και μιλάς για τρομοκρατία, πρέπει να είσαι και συγκεκριμένος ειδάλλως αερολογείς. Ο Νόμος δε, λέει ότι ο κάθε πολίτης είναι αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου, ωστόσο ο ίδιος ο υπουργός προστασίας του πολίτη, προβλέπει ακροδεξιά τρομοκρατικά φαινόμενα (κάτι σαν το χαλάζι…) από ομάδες που δεν τις ξέρουμε, εμφανίζονται σιγά-σιγά, και α μη τι άλλο ας διαβάσουμε όλο το απόσπασμα στην ερώτηση που πρωτογενώς αναφέρεται στους αναρχικούς εγκληματίες:

    «… στόχος τους είναι να εκδικηθούν το κράτος. Αυτοί που κάνουν απαγωγές τροφοδοτούν και με χρήματα την τρομοκρατία. Αυτοί που κάνουν παράνομες οικονομικές δραστηριότητες τροφοδοτούν με όπλα την τρομοκρατία. Αδιαφορούν για τις ζωές νέων παιδιών. Δημιουργούν ανασφάλεια που φέρνει ρατσισμό και την Ακροδεξιά στο προσκήνιο…»

    Οι τρομοκράτες ακροαριστεροί λοιπόν φέρνουν στο προσκήνιο τον ρατσισμό και την ακροδεξιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οσοι δεν έχουν καταλάβει που πρέπει
    να πάει η Ελλάδα είναι αντίπαλοι.
    Να φύγουν το ταχύτερο.
    Περιμένω να ακούσω κι άλλα ονόματα
    ..μεγάλα που νομίζουν ότι θα επαναλάβουν τις αισχρότητες τους.
    Ολες οι παραιτήσεις δεκτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΦΙΛΕ
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΑΙΝΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΑΣ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.
    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΙ ΕΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @10.52

    ευχαριστούμε το μούλικο του Χίτλερ, τον Χρυσαυγίτη τρολ για τις επισημάνσεις του. Δεν αρκεί να διαλυθείτε σύμφωνα με τις επιταγές του ΟΗΕ, αλλά σίγουρα χρειάζεται κάτι περισσότερο.

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς ανωνυμους και Στελιο,Εγω φιλοι μου δεν ψηφισα κανεναν ποτε,εσεις που τους γλυφετε και να ειχατε και λογο οκ.
    Τα χαλια μας γραφω τα αδιορθωτα,βγηκαν τωρα και λενε...ε οκ δεν τις ειχε κανει τις μεταθεσεις....Αυτο ειναι τωρα το θεμα,αν προλαβε να κλεψει η οχι,η προθεση μετραει η οχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΥΤΑΝΗ ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ ,ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ , ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕΘ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΒΑΤΖΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΤΟΥ.

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΑΛΑΚΩΝΕΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος είπε...
    Ο Ρόβλιας είχε την ευθυξία και παραιτήθηκε αμέσως

    Ο Βασιλάκης Κουλαϊδής που έκανε ρουσφέτι ολοκληρο πανεπιστημιακό τμήμα προτού πέσει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ το 2004 και διορίστηκε καθηγήτης μαζί με άλλους δεν αισθάνοντα την ανάγκη όχι μόνο να πουν ένα συγγνώμη, γιατί τι να παραιτηθεί ο άνθρωπος αφού ήταν γνωστός ο βίος και η πολιτεία του, άλλοι φταίνε που τον διόρισαν

    Μέλος ΔΕΠ που έγινε καθηγητής πανεπιστημίου σε τμήμα που έχει ιδρυθεί τον περασμένο αιώνα με αξιοκρατικές διαδικασίες.
    Γι αυτό μπορώ και μιλάω Βασιλάκη μας.....

    .... και μιλάτε για τον Ρόβλια που τι έκανε ο άνθρωπος μια μετάθεση στο στρατό ζήτησε

    για να καταλαβαίνουμε γιατί μιλάμε....

    15 Δεκ 2009 6:40:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ..(ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ "ΘΕΟΣ")

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 1.01 bloopers,
    εσένα καί τήν team,δέν αφορούν οί
    αναρτήσεις καί τά σχόλια περί
    ενόπλων δυνάμεων.
    Τό σκόρδο στή πάστα-φλώρα?...Μπά..
    Οταν οί γείτονες πάψουν νά στρατο-
    λογούν,τότε μίλα.Τώρα φίλα.
    Μέ φυσιτό φιλάκι,από κεί πού είσαι
    προστατευμένος.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @16 Δεκ 2009 2:18:00 μ.μ.

    ένα μόνο σου λέω:
    ΜΗΝ προκαλείς, γιατί δεν έχεις ιδέα με τι τα βάζεις.
    Μην προκαλείς. Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΣΙΓΑ ΚΛΑΝΙΑ...............BLOOPER
    χέστηκες πάνω σου
    και βρομοκοπάει απο τον καναδά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 6:11 blooper,
    σιγά ρέ Γκοτζαμάνη,
    επειδή πήρες δίπλωμα γιά 3κυκλο,
    δέν θά κυκλοφορήσω.
    Άντε στό ΚΨΜ,γιά υπεραστικό.
    Σού είχα γράψει καί πέρισυ,η
    Μισισάγγα είναι κάτι μίλια κοντά
    σου καί εκεί δουλεύουν,δέν είναι
    αερητζήδες.(Εκτός από Κυριακές).
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μηπως ο Ροβλιας εχει στα χερια του καποια μηνυση ενος παλιου πασοκου με μουστακια 55 εκατοστα και τον φαγαν γιατο?

    Ποιος ξερει τον Λευτερη τον μουστακια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο Ροβλιας


    δεχτηκε τον Λευτερη τον ανδρεοπαπανδρεικο με μουστακια σαν την ψωλη βοδιου

    και του παραδοσε μια μηνυση για το περιβαλλον παπανδρεου

    ο κολαουζος Ρασπουτιν-Ραγκουσης πιτσαδωρος παρου ειχε πει στον Ροβλια να μην τον δεχτει....ετσι ο Ροβλιας εφυγε...αλλλα εχει χαρτια που καινε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση