GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Μπάρμπι με μπούρκα...

Aπό το foreignpress-gr.com . Η Μπάρμπι, η αγαπημένη κούκλα εκατομμύρια κοριτσιών σε όλο το κόσμο, φόρεσε μπούρκα για να γιορτάσει τα 50της γ...

Aπό το foreignpress-gr.com
.
Η Μπάρμπι, η αγαπημένη κούκλα εκατομμύρια κοριτσιών σε όλο το κόσμο, φόρεσε μπούρκα για να γιορτάσει τα 50της γενέθλια. Φορώντας το παραδοσιακό ισλαμικό ένδυμα, η Μπάρμπι θα "βγει στο σφυρί" σε πλειστηριασμό που διοργανώνει στο Λονδίνο ο γνωστός οίκος Sotheby's για λογαριασμό της οργάνωσης Save the Children. Η Μπάρμπι δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 1959 από την αμερικανίδα επιχειρηματία Ρουθ Χάντλερ.

7 σχόλια

  1. η μπούρκα είναι μια πολιτιστική κατάκτηση και ένα δώρο του ισλαμ, της θρησκείας της ειρήνης στην ανθρωπότητα. όσες φοράν μπούρκα πρέπει να απολαμβάνουν μεγάλου σεβασμού εκ μέρους όλων. στην Ομόνοια είδα πριν μερικές μέρες μια μπούρκα, ο πολιτισμός έφτασε επί τέλους και στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τετοια θα έχει εκεί στην Τζαμάικα ο Γιωργάκης να ξεκουραστεί, θα μας φέρει και εδώ.

    ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ SEX.
    Αναδιανομή εισοδημάτων επί ΠΑΣΟΚ: Όποιον πάρει ο χάρος

    Με νέο αιφνιδιασμό, από αυτούς που μόνο το ΠΑΣΟΚ γνωρίζει, ο Γ. Παπακωνσταντίνου ανακοίνωσε ότι η έκτακτη εισφορά στην ακίνητη περιουσία θα υπολογίζεται από το 400.000 ευρώ αντικειμενική αξία κι όχι από 600.000 ευρώ όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.

    Για κάποιους μπορεί αυτό να φαντάζει δίκαιο. Οποιος έχει σπίτι αντικειμενικής αξίας 400.000 ευρώ σίγουρα έχει εμπορική αξία πάνω από 600.000 ευρώ. Αυτοί να φορολογηθούν, άλλωστε επι Νέας Δημοκρατίας γλίτωσαν πολλά με την κατάργηση του Φόρου Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας.

    akinitaΟμως, το μέτρο αυτό είναι για ακόμη μια φορά ισοπεδωτικό. Παίρνει το ΠΑΣΟΚ μια ομάδα φορολογούμενων και τους τσακίζει στη φορολογία. Υπάρχουν, ωστόσο, χιλιάδες άλλοι ιδιοκτήτες ακινήτων αξίας άνω των 400.000 ευρώ όπου έχουν μια περιουσία η οποία δεν κοστίζει τίποτε. Ιδιοκτήτες που κληρονόμησαν καταστήματα και αποθήκες σε κάποιο δρόμο της Αθήνας ή άλλης πόλης και τα οποία μένουν επί χρόνια χωρίς ενοικιαστή, απαξιωμένα, πολλά ετοιμόρροπα και σίγουρα με εμπορική αξία πολύ χαμηλή.

    Υπάρχουν επίσης επαγγελματικά ακίνητα τα οποία δεν αποδίδουν εισοδήματα αφού η κρίση τα έχει απαξιώσει. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο οι ιδιοκτήτες τους έχουν μια περιουσία που για την εφορία κοστίζει πάνω από 400.000 ευρώ αλλά για την τσέπη τους πολύ λιγότερα. Αδικίες του συστήματος υπάρχουν πάρα πολλές και έχουν αυξηθεί εν μέσω της κρίσης. Γραφεία στην οδό Σταδίου ή την Πανεπιστημίου ξενοίκιαστα για μήνες και σε πλήρη εγκατάλειψη έχουν υψηλή αντικειμενική αξία, πληρώνουν τεράστιους φόρους, δημοτικά τέλη και άλλα και τώρα έρχεται και η έκτακτη εισφορά να τους γονατίσει. Μας έχουν έλθει παραδείγματα ιδιοκτητών που δεν έχουν ούτε να πληρώσουν την εισφορά, βάζουν αγγελίες να πουλήσουν τα ακίνητά τους αλλά κανείς δεν τα αγοράζει.

    Αυτή λοιπόν, είναι η περίφημη αναδιανομή εισοδημάτων. Οποιον πάρει ο χάρος επειδή δεν είναι ικανοί να βρουν τους πργτματικούς πλούσιους στην Ελλάδα;

    Δείτε τον πίνακα με τη φορολογία των ακινήτων και των άλλων μορφών περιουσίας για να καταλάβετε ποιοι πραγματικά κλέβουν την εφορία και ποιοι όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ προς τον πρέσβη της Αγγλίας Sir Francis Oswald Lindley* (1922), όταν , του ζητούσε επίμονα και με απειλές κατά της χώρας μας, να μην καταδικάσει τους Έξη (6) υπεύθυνους (πολιτικούς & αρχιστράτηγο) της Μικρασιατικής Εκστρατείας, ο Πλαστήρας απήντησε:

    «Η Ελλάς υπήρξε τίμια Σύμμαχος της Αγγλιας. Την εγκαταλείψατε αλλά εκείνη συνέχισε μόνη τον αγώνα. Είδε τους πληθυσμούς της να σφαγιάζονται, την ελληνική γη να ακρωτηριάζεται. Μπορεί να ζήσει και μόνη. Και αν καταρρεύσει θα στήσουμε στον Κάβο Μαλέα μιά πινακίδα που θα γράφει, πως εδώ ανθούσε κάποτε ένας πολιτισμός, που κατέστρεψαν οι Δυτικές Δυνάμεις, με πρωταγωνίστρια την Αγγλία. Αυτό να διαβιβάσεις στη Κυβέρνησή σου. Τελειώσαμε κύριε. Δεν έχουμε τίποτα άλλο να πούμε. Πηγαίνετε!»

    Γιά πόσους Έλληνες πολιτικούς έχετε μάθει ή ακούσει ότι είπαν παρόμοια λόγια στον Αμερικάνο Πρέσβυ την τελευταία 50ετία; Μπορείτε να φαντασθείτε τον κ. Γιωργάκη Παπανδρέου και τον κ. Κωστάκη Καραμανλή να λέει τέτοιες κουβέντες στον εκάστοτε «αξιότιμο» , πρέσβυ των ΗΠΑ στην Ελλάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακόμη ένας εξευτελισμός για την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

    Είναι γνωστή η τακτική ορισμένων κύκλων να διχάζουν την ελληνική κοινωνία, με κηρύγματα μίσους, κολλώντας ταμπέλες "ακροδεξιού", "φασίστα" και τα λοιπά βαρετά πλέον. Έγραφε προχθές η Ελευθεροτυπία, (τουλάχιστον εκεί το είδα εγώ) "Χρυσαυγίτες έσκισαν βιβλία .." και άλλα φαιδρά. Η υπόθεση συζητήθηκε πολύ στο internet, εμείς...
    -μη γνωρίζοντας τι ακριβώς έγινε- παρουσιάσαμε και τις δύο "απόψεις" για τα γεγονότα, μέχρι που ήρθε το βιντεο. Το οποίο δεν δείχνει κανένα "χρυσαυγίτη", δείχνει μόνο βετεράνους της ΕΛΔΥΚ και χαροκαμένες μανάδες αγνοούμενων, που διαμαρτύρονται στον συγγραφέα. Απόλυτα κίτρινο το δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας. Ντροπή. Ξεφτιλίσατε την έννοια "αντικειμενικότητα", στην μανιοκαταθλιπτική ψύχωσή σας, να ετεροπροσδιορίζεστε ως "δημοκρατικοί", αποκαλώντας όλους τους άλλους "φασίστες".
    Αυτά δεν περνάνε όμως σήμερα, στην κοινωνία της πληροφορίας, που δεν στηρίζεται μόνο στις δικές σας ΨΕΥΤΙΚΕΣ και ΣΤΗΜΕΝΕΣ ειδήσεις. Ντροπή και όνειδος για τη δημοσιογραφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κ. Χρυσοχοϊδη... να ρωτήσω κάτι;

    Ο υπουργός κ. Χρυσοχοϊδης σχεδόν αμέσως μόλις εγκαταστάθηκε στο υπουργείο δημοσίας τάξεως δήλωσε ότι η Χρυσή Αυγή πρέπει να τεθεί εκτός νόμου.
    Με την Χρυσή Αυγή έχω κολοσσιαίες ιδεολογικές διαφορές αλλά δεν μπορώ να μην σας ρωτήσω το εξής.


    Οι άνθρωποι που απεικονίζονται στην κάτωθι φωτογραφία, βαδίζουν με την συνοδεία κυανόκρανων, προς κατάθεση στεφάνου στη μνήμη των παλληκαριών ΙΣΑΑΚ και ΣΟΛΩΜΟΥ.






    Εάν οι ανωτέρω εικονιζόμενοι πρέπει να τεθούν εκτός νόμου, τότε τι πρέπει να γίνει με τον επόμενο εικονιζόμενο;




    http://kommatoskylo.blogspot.com/2009/11/blog-post_21.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τσάμπα χαίρονται στην Ιπποκράτους για τις δημοσκοπήσεις της ΝΔ. Να θυμίσουμε ότι ολοι οι πασοκοι και αρκετοί Νεοδημοκράτες δεν πίστευαν ποτέ ότι ο ηλιθιος Γιώργος Παπανδρέου θα καταφέρει να γίνει πρωθυπουργός και όμως έγινε.
    Ας σταματήσουν λοιπόν να χαίρονται γιατί με τον Αντώνη Σαμαρά η Νέα Δημοκρατία γρήγορα θα ξαναγίνει κυβέρνηση!

    Η Νέα Δημοκρατία έκανε λάθη, όλοι κάνουν λάθη, το θέμα είναι να τα διορθώνουμε.

    Η Νέα Δημοκρατία όμως είπε αλήθειες πριν τις εκλογές... άλλοι είπαν ψέματα και ο κόσμος έχει και μάτια και αφτιά... ΕΥΤΥΧΩΣ!

    Κομμένα τα χαμόγελα λοιπόν εκεί στην Ιπποκράτους... γιατί τώρα σας κρίνει ο κόσμος για το έργο του θιασου σας! Δεν είστε αντιπολίτευση μαλακες!
    Είτε με Ντόρα Μπακογιάννη, είτε με Αντώνη Σαμαρά, η επόμενη μέρα θα μας βρει όλους ενωμένους και με απήχηση σε όλη την ελληνική κοινωνία. γκοου χομ πασοκοαμερικανοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΛΛΑΔΑ - ΗΠΑ

    ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΜΑΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ!!

    ΞΥΠΝΑ ΜΑΛΑΚΑ!!

    Ιστορική επικράτηση
    Μία ακόμη νίκη του Ομπάμα στη Γερουσία για τις αλλαγές στην περίθαλψη

    ΑΠΕ
    Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα
    Ουάσινγκτον




    Η φιλόδοξη προσπάθεια του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα να αναδιαμορφώσει το σύστημα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης πέρασε ένα από τα σημαντικότερα εμπόδια στη Γερουσία, σε μια οριακή νίκη που στηρίχθηκε στους Δημοκρατικούς και ο Λευκός Οίκος χαρακτήρισε ιστορική.

    Οι Γερουσιαστές τάχθηκαν με 60 ψήφους υπέρ και 39 κατά υπέρ της έναρξης του διαλόγου για το νομοσχέδιο, που έχει στόχο να επεκτείνει την κάλυψη ώστε να συμπεριλάβει περίπου 31 εκατομμύρια Αμερικανούς που δεν έχουν ασφάλιση, και θεωρείται το πιο σημαντικό για τον τομέα τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες.

    Οι Δημοκρατικοί κατάφεραν να συγκεντρώσουν τις ελάχιστες απαιτούμενες 60 ψήφους, καταφέρνοντας να πείσουν δύο συναδέλφους τους που εξέφραζαν αμφιβολίες και δύο ανεξάρτητους, για να κερδίσουν τους 39 από τους 40 Ρεπουμπλικάνους του σώματος, καθώς ο τεσσαρακοστός ήταν απών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση