GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το μεγαλύτερο στοίχημα, η στελέχωση του κράτους...

Από τον Χρήστο Λουτράδη . Φέρε στην επιφάνεια οποιον έρχεται στην αντίληψη σου και δεν μπαίνει αξιοκρατικά στο κράτος. Κάνει κακό στην χώρα...

Από τον Χρήστο Λουτράδη
.
Φέρε στην επιφάνεια οποιον έρχεται στην αντίληψη σου και δεν μπαίνει αξιοκρατικά στο κράτος. Κάνει κακό στην χώρα και στην παράταξη σου.
Ο φασισμός και ο τελειωμένος μικροαστισμός που φλερτάρει με οτιδήποτεπαρακμιακό και αντιπαραγωγικό βρίσκεται παντού.
Στην κοινωνία μας τατελευταία χρόνια έχει κυριεύσει κάθε θεσμό και κάθε κοινωνική τάξη.
Στο ΠΑΣΟΚ λειτουργούσαν πάντοτε ως τους μουτζαχεντίν του εκάστοτεπροέδρου. Και όπως ειναι λογικό αλλά δυστηχώς και ...

νομοτελειακό ακόμηκαι σήμερα προσπαθούν να εισέλθουν στον κομματικό μηχανισμό με τηνδιαφορά ότι χρησιμοποιούν νέα τεχνολογικά μέσα για να το επιτύχουν. Απο ότι μαθαίνουμε μέχρι σήμερα η προσπάθεια κατάλυσης του κράτους έχει στεφθεί με πλήρη αποτυχία , αν εξαιρέσουμε έναν τύπο που δηλώνει δημοσίως στο site κοινωνικής δικτύωσης ότι λόγω της διαδικτυακής παρουσίας του κατάφερε να πάρει θέση σε πολύ σημαντικό υπουργείο ,αμφιβάλλω αν το πέτυχε, ξέρω πολύ καλά ότι προσπάθησε. Πρέπει κάποια στιγμή με την προσωπική μας στάση να θέσουμε στο περιθώριο τα πράσινακαι γαλάζια άχρηστα ανθρωποειδή που θέλουν να μετατρέψουν το κράτος σεπροσωπικό φέουδο εκτόνωσης της ματαιότητας τους. Σε μια εποχή που απαιτεί ένα κράτος λειτουργικό , σύγχονο με αναφοράμόνο στον Πολίτη. Τέτοιες συμπεριφορές είναι εγκληματικές. Ελπίζω να μην χρειαστεί να επανέλθουμε.

9 σχόλια

  1. Δεν είναι "στοίχημα".
    Αυτά στον ΟΠΑΠ.
    Είναι ΚΑΘΗΚΟΝ και ΥΟΧΡΕΩΣΗ. Με την ενδεχόμενη αποτυχία δεν θα χάσεις απλά ένα στοίχημα, θα εχεις διαπράξει το αδίκημα της προδοσίας. Απλά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ? ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ 40% ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΣΤΟ 15% ?

    ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αποκαλυψη

    Αυτοι που ΔΕΝ πιστευαν και ισως ΔΕΝ ηθελαν να κερδισει το Πασοκ με διαφορα 11%

    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ

    αλλα εβριζαν τον ιδιο τον Γιωργο και την Αντα και αμφισβητουσαν την νικη Πασοκ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΩΡΓΟΥ τωρα φορεσαν τα κοστουμια και τα σμοκιν σαν να μην συμβαινει τιποτα και δεν ντρεπονται!!

    Ο μονος που εμενε πιστος στον Γιωργο στις δυσκολες στιγμες ο δρ Κουτσουκος δεν ανεβηκε σε καμια μερσεντες και ανηφοριζει τον γολγοθα μονος του με τα ποδια!!

    Ανθρωποι αγωνιστες οπως ο Δρ Κουτσουκος οι μλογκερ του και οι εντιμοι πρασινοφρουροι πρεπει να τιμηθουν απο το Πασοκ για την προσφορα τους!

    Αιτησεις για θεσεις (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ) να κανουν ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ αυτοι που βριζαν τον Γιωργο και οι δεξιοι που αλλαξαν χρωμα μετα την νικη Πασοκ...

    Το Πασοκ εχει ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ να προσφερει χωρις καμια αιτηση του ιδιου στο δρ Κουτσουκο και σε αλλους αγωνιστες μια σημαντικη θεση ασχετα αν την δεχτει ή όχι ο ιδιος!!

    Οι αγωνιστες δεν κανουν αιτησεις γιατι ειναι υποτιμητικο....αλλα τιμωνται για την προσφορα τους!!
    Ο νοων νοητω !!

    Ελευθερια Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο πολίτης έχει χάσει οριστικά την δυναμή του στην πολιτική και δεν το έχει καταλάβει καν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ Λουτροκαμπινέ,

    ΘΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ, μη με βασανίζεις άλλο!

    Σε παρακαλώ μην "επανέλθετε" με κανένα "δυστηχώς", γιατί τα ματάκια μου πονάνε ακόμα από την γαμημένη την ανορθογραφία σου!!! Τούβλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μοριοδότηση προϋπηρεσίας
    Είμαι ένας από τους πολλούς γονείς παιδιών που αγωνίζονται σε έναν τιτάνιο και έντιμο αγώνα για τη σταδιοδρομία τους, για ένα καλύτερο μέλλον. Οι γονείς αυτοί από αδυναμία (όντας φτωχοί, αδύναμοι και άσημοι) ή και από αξιοπρέπεια, δεν συναλλάσσονται ως πολιτικοί πελάτες με διαμεσολαβητές (κομματάρχες, πολιτικούς κλπ) για την πρόσληψη των παιδιών τους σε προγράμματα stage ή με συμβάσεις έργου στα διάφορα υπουργεία και οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης.
    Τραγικό αποτέλεσμα: τα παιδιά αυτών των γονιών αν διεκδικήσουν συμμετοχή σε διαγωνισμό ΑΣΕΠ υπολείπονται των άλλων που ρουσφετολογικά προσελήφθηκαν μια και η προϋπηρεσία των τελευταίων μοριοδοτείται με προσαύξηση 50%.
    Νέοι πτυχιούχοι ή κάτοχοι μεταπτυχιακών ή και διδακτορικών τίτλων που εργάζονται στο ιδιωτικό τομέα με εξοντωτικά ωράρια, με μπλοκάκια και απελπιστικά χαμηλές αμοιβές δεν
    έχουν έξτρα πριμοδότηση της προϋπηρεσίας τους.
    Όπως φαίνεται στον πίνακα (έθνος 27/2/09) η πριμοδότηση των ρουσφετολογικά προσληφθέντων πολλές φορές αρκεί για να αποκτήσουν προβάδισμα έναντι ενός μεταπτυχιακού ή ακόμα και διδακτορικού τίτλου άλλων υποψηφίων.
    Τη μεγάλη αυτή αδικία στηλιτεύει το ΑΣΕΠ σε όλες τις εκθέσεις του όπως και ο συνήγορος του πολίτη.
    Σήμερα, μετά την κυβερνητική αλλαγή και τις προσδοκίες που δημιούργησε στους απλούς πολίτες και κυρίως στους νέους ανθρώπους, τα παρακάτω λόγια του συνηγόρου του πολίτη πρέπει να εισακουσθούν και άμεσα η κυβέρνηση να επανορθώσει αυτή την αδικία.

    10/10/09 Συνήγορος του πολίτη συνέντευξη στο Μέγκα «Πρέπει να καταπολεμηθεί οριστικά η 11η πληγή του Φαραώ. Η πρόσληψη στο Δημόσιο από το κομματικό παράθυρο. Δεν περιορίζεται σε μία απλή σύμβαση έργου ή σε ένα απλό stage. Αυτό θεωρείται μετά τυπικό προσόν για να μετάσχει συνήθως στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ είτε εκτός ΑΣΕΠ για να προσληφθεί. Εκεί είναι η μεγάλη καταστρατήγηση».

    ΥΓ
    Αν υπάρχει δέσμευση για τη μη κατάργηση της προσαύξησης της μοριοδότησης της προϋπηρεσίας στο δημόσιο, να δοθεί αυτή η προσαύξηση και στους υπόλοιπους εργαζόμενους.
    Σε κάθε περίπτωση αυτή η αδικία πρέπει να αρθεί.

    Ένας γονιός «πολίτης»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση