GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H δημοσκόπηση της Marc...

8 σχόλια

  1. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. ΖΗΤΑΝΕ ΑΜΕΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ.
    **************************************************************

    Η χώρα, με ευθύνη της σημερινής κυβέρνησης της Νεας Δυστυχιας βρίσκεται σε οικονομικό και πολιτικό αδιέξοδο. Η χώρα, σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία, έχει στο τιμόνι της μια κυβέρνηση που δεν διαθέτει σχέδιο για την οικονομία και τη χώρα. Μια κυβέρνηση που απλά προσπαθεί να διαχειριστεί επικοινωνιακά το λιγοστό χρόνο που της έχει απομείνει.

    Η χώρα, σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία, έχει στο τιμόνι της ένα πρωθυπουργό που αδυνατεί να αναλάβει οποιαδήποτε ουσιαστική πρωτοβουλία για τη χώρα και τους πολίτες. Ο σημερινός πρωθυπουργός είναι όμηρος και των ισορροπιών στο κόμμα του αλλά και των συμφερόντων που εξυπηρέτησε πεντέμισι χρόνια τώρα με την πολιτική του.

    Ο πολιτικός χρόνος αυτής της κυβέρνησης κυλά αντίστροφα. Είναι προφανές ότι ο πρωθυπουργός προσπαθεί να οργανώσει την έξοδό του. Όμως, τα διλήμματα του κ. Καραμανλή - ανασχηματισμός ή εκλογές - δεν είναι τα διλήμματα του πολίτη.
    Γι' αυτό οι πολίτες λένε, δεν πάει άλλο.
    Πεντέμισι χρόνια τώρα, χωρίς σχέδιο, πρόγραμμα και έργο, πηγαίνουν συνεχώς πίσω την χώρα.

    - Πώς είναι δυνατόν να δώσει λύσεις στα αδιέξοδα της κυβέρνησής του ο κ. Καραμανλής, όταν ο ίδιος και το μοντέλο εξουσίας που πρεσβεύει είναι το πρόβλημα;

    Η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση με σχέδιο εθνικής ανασυγκρότησης. Κυβέρνηση με πρόγραμμα συγκεκριμένο, που θα μπορέσει να κάνει αυτές τις μεγάλες τομές και αλλαγές. Ο κόσμος αυτό περιμένει. Το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα είναι έτοιμο, όπως και το 1993, να ανταποκριθεί στην ιστορική πρόκληση εξόδου της χώρας από την κρίση. Αρκετά καταστρέψανε πεντέμισι χρόνια τώρα. Καιρός η Ελλάδα να μπει και πάλι σε εποχή δημιουργίας.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε περίπου 5 δισεκατομμύρια ευρώ εκτιμάται ότι ανήλθε το «ξέπλυμα» χρήματος στην Ελλάδα, έναντι 1,6 δισεκατομμυρίων πριν από δύο χρόνια, σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών τραπεζών και αρμόδιων φορέων, ποσό το οποίο αναμένεται να επιβεβαιωθεί επισήμως από έκθεση του ΟΟΣΑ (FATF).

    Πάντως, τα στοιχεία που έχουν δημοσιευθεί μέχρι στιγμής από το ΔΝΤ, την Παγκόσμια Τράπεζα, τον ΟΟΣΑ και τη Διεθνή Διαφάνεια για το ποσό της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής επιβεβαιώνουν το ποσό των 5 δισεκατομμυρίων ευρώ.

    Σύμφωνα με στοιχεία της Παγκόσμιας Τράπεζας, το σύνολο της διαφθοράς στη χώρα μας ανέρχεται σε 3,5 δισεκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Σε αυτά θα πρέπει να προστεθεί το λαθρεμπόριο καυσίμων, τσιγάρων, ποτών και η παράνομη πορνεία, των οποίων ο τζίρος, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΣΥΕ και άλλων μελετών, ξεπερνούν τα 2,5 δισ. ευρώ. Σε αυτά δεν περιλαμβάνεται η φοροδιαφυγή, που εκτιμάται γύρω στα 20 δισ. ευρώ.

    Διαφθορά

    Η χώρα μας πέρυσι εμφάνισε επιδείνωση στους τέσσερις από τους έξι δείκτες που μετρούν τη διαφάνεια και την αποτελεσματικότητα της διακυβέρνησης ενός κράτους. Η Ελλάδα δεν «έπιασε» σε κανέναν δείκτη τον μέσο όρο του ΟΟΣΑ και των ευρωπαϊκών χωρών. Το επίπεδο διαφάνειας της Ελλάδος, όπως αναφέρει η Παγκόσμια Τράπεζα, συγκρίνεται με εκείνα της Κόστα Ρίκα, της Χιλής και του Μαυρίκιου. Σύμφωνα με την Ετήσια Εκθεση της Παγκόσμιας Τράπεζας για τη διακυβέρνηση και τους δείκτες διαφάνειας για το 2008, η Ελλάδα παρουσίασε επιδείνωση, σε σχέση με το 2007, σε ό,τι αφορά τους δείκτες που μετρούν την ελευθερία του λόγου, την πολιτική σταθερότητα, την ποιότητα του θεσμικού πλαισίου και τον έλεγχο της διαφθοράς. Βελτίωση σημείωσε στους δείκτες που αφορούν την αποτελεσματικότητα της διακυβέρνησης και την εμπιστοσύνη στους θεσμούς. Ωστόσο, η βαθμολογία σε όλους τους δείκτες είναι μέτρια. Μόνο ο βαθμός για το θεσμικό πλαίσιο είναι καλός. Η βαθμολογία για τον έλεγχο της διαφθοράς στην Ελλάδα ήταν το 2008 στις 60,9 μονάδες, όταν στον ΟΟΣΑ ήταν 90,2 μονάδες. Γενικά, η μέση βαθμολογία των ανεπτυγμένων χωρών στις οποίες περιλαμβάνεται η Ελλάδα (ως μέλος του ΟΟΣΑ και της Ευρωζώνης) κυμαίνεται άνω των 81 μονάδων.

    Το κόστος

    Η έκθεση της Παγκόσμιας Τράπεζας επιβεβαιώνει σειρά ερευνών, που υπολογίζουν το ετήσιο κόστος της διαφθοράς στην Ελλάδα στα 3,5 δισεκατομμύρια ευρώ ή 1,75% του ΑΕΠ. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι τα «φακελάκια» από ιδιώτες το 2008 ανήλθαν σε 748 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τη Διεθνή Διαφάνεια. Το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα υπολόγισαν τις «μίζες» και τα «γρηγορόσημα» από επιχειρήσεις σε 850 εκατομμύρια ευρώ και 340 εκατομμύρια ευρώ αντίστοιχα το 2007.

    Λαθραία

    Ο «τζίρος» της πορνείας, των ναρκωτικών, των λαθραίων τσιγάρων και των οινοπνευματωδών ποτών υπολογίζεται σε 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, σύμφωνα με την ΕΣΥΕ. Τέλος, η φοροδιαφυγή στην αγορά καυσίμων υπολογίζεται σε 400 εκατομμύρια ευρώ, βάσει έκθεσης της Hellastat.

    Σε όλα αυτά δεν περιλαμβάνεται η συνολική φοροδιαφυγή, που εκτιμάται σε 20 δισεκατομμύρια ευρώ (σύμφωνα με τη διαφορά του μέσου όρου της είσπραξης φορολογικών εσόδων ως ποσοστό του ΑΕΠ μεταξύ Ελλάδος και Ε.Ε.), αλλά και του κόστους της γραφειοκρατίας που υπολογίζεται σε 16 δισεκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Σημειώνεται ότι το σύνολο της παραοικονομίας στην Ελλάδα υπολογίστηκε πρόσφατα από τον ΟΟΣΑ στο 25% του ΑΕΠ, δηλαδή σε 65 δισ. ευρώ τον χρόνο!

    Επιπτώσεις

    Η Παγκόσμια Τράπεζα αναφέρει ότι αν βελτιωθεί κατά μία μονάδα ένας δείκτης διαφάνειας, τότε μπορεί να τριπλασιασθεί το εισόδημα μακροπρόθεσμα και να μειωθεί η βρεφική θνησιμότητα 66% (ένδειξη βελτίωσης βιοτικού επιπέδου).

    Η διαφάνεια διεθνώς βελτιώθηκε, αλλά όχι όσο θα έπρεπε, κατά την τελευταία δεκαετία, σημειώνει η Παγκόσμια Τράπεζα. Εξάλλου, η πιστωτική κρίση έδειξε ότι η διακυβέρνηση στις χώρες του G8 δεν μπορεί να θεωρηθεί υποδειγματική. Επίσης, σημειώνει ότι αναπτυσσόμενες χώρες, όπως Ουγγαρία, Τσεχία, Μαυρίκιος, Χιλή και Κόστα Ρίκα, σημείωσαν μεγαλύτερη βελτίωση απ’ ό,τι ανεπτυγμένες οικονομίες, όπως η Ιταλία και η Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα σημαντικά πολιτικά συμπεράσματα των τελευταίων ημερών είναι τα ακόλουθα δύο:

    1.Ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε πλήρες αδιέξοδο (ανα)γνωρίζοντας ότι βρίσκεται κοντά στο πολιτικό του τέλος. Κατά συνέπεια οι όποιες κινήσεις του (εάν βεβαίως υπάρξουν) θα υπηρετούν δύο στόχους: είτε της συντεταγμένης αποχώρησης (ηρωική έξοδος) από την πολιτική, είτε της ελεγχόμενης ήττας ώστε να παραμείνει στην ηγεσία της Ν.Δ. Το πρώτο σενάριο, λαμβάνοντας υπόψη και τον ψυχισμό του ανθρώπου (μικρή αντοχή στις εντάσεις και στις πιέσεις, φυγόπονος, αδιάφορος) θεωρείται πιθανότερο. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα στηθούν κάλπες και ο ίδιος θα χαθεί στο ηλιοβασίλεμα χέρι- χέρι με τη Νατάσσα…
    2.Ο Γιώργος Παπανδρέου χωρίς ίσως να το έχει αντιληφθεί και ο ίδιος έχει φτάσει πια σε σημείο που δεν χρειάζεται τους βαρόνους του κόμματος. Οι προσεκτικές παρεμβάσεις του ιδίου, του Ραγκούση και του Παπακωνσταντίνου και η εξαιρετική επικοινωνία του τελευταίου διαστήματος σε συνάρτηση με τα τεκταινόμενα στα γειτονικά κόμματα( ΣΥΡΙΖΑ- Οικολόγοι-ΚΚΕ) αποφέρουν καθημερινά μεγάλο αριθμό κρίσιμων για την αυτοδυναμία ψήφων στο ΠΑΣΟΚ. Και πλέον η αξιωματική αντιπολίτευση βρίσκεται πραγματικά σε τροχιά αυτοδυναμίας…
    Όλοι- ανεξαρτήτως της πολιτικής τους τοποθέτησης ή ακόμα και της κομματικής τους επιλογής, αναγνωρίζουν την ανάγκη μιας νέας αρχής για τον τόπο, διαπιστώνοντας ταυτόχρονα ότι ο αγώνας των στελεχών της Ν.Δ. μοναδικό στόχο έχει την παράτασή τους στην εξουσία. Επίσης ουδείς αναμένει ότι ένας ανασχηματισμός θα δώσει νέα πνοή στην κυβέρνηση. Εξάλλου τι είδους αναδόμηση μπορεί να γίνει όταν οι Τετράρχες (Σουφλιάς- Μπακογιάννη- Παυλόπουλος- Μεϊμαράκης) έχουν θέσει τους δικούς τους όρους και προϋποθέσεις και ο καθένας εξ αυτών δείχνει ως υπαίτιους τους άλλους τρεις! Ο αδύναμος κρίκος αυτή την περίοδο είναι ο Παυλόπουλος. Όμως είναι δυνατόν να γίνει ανασχηματισμός για να μετακινηθεί μόνο ο ΥΠΕΣΔΔΑ; Γιατί είναι προφανές ότι ο Παπαπαθανασίου- λόγω προϋπολογισμού αλλά και επειδή μόλις τον περασμένο Ιανουάριο είχε τοποθετηθεί στο υπ. Οικονομίας- θεωρείται αμετακίνητος.Κατά συνέπεια, με αμοιβαίες «μεταγραφές» σαν του πρωτοετείς φοιτητές ανασχηματισμός δεν γίνεται. Ίσως υπάρξουν μερικές αλλαξο…μπαλιές.

    Εκλογές λοιπόν. Ως κοινωνικό αίτημα αλλά και ως αναγκαιότητα για έξοδο από την πολυκύμαντη κρίση. Δύσκολο εγχείρημα που θα απαιτήσει σύντονες προσπάθειες, ριζοσπαστικά μέτρα και γενναίες αποφάσεις. Προϋπόθεση είναι η κοινωνική αποδοχή που για να εξασφαλιστεί απαιτείται η εμπέδωση κλίματος κοινωνικής δικαιοσύνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mia anasa LAOS i 3-h 8esh!!

    Mia ba8eia anassa gia olous tous Ellines!!


    SEISMOS SEISMOS ERXETAI O LA.O.S.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με αφορμή την συζήτηση που γίνεται για τα περιουσιακά στοιχία του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή ,θα ήθελα σεμνά και ταπεινά να θυμίσω τα ΒΡΑΧΩΔΗ ΟΙΚΟΠΕΔΑ του θείου του ‘’Εθνάρχη ‘’ , αλλά και τα κατορθώματα του μπαμπά του .Πως έκαμε τα δις σαν εργολάβος δημοσίων έργων ο μπαμπάς του ‘’καταλληλότερου΄΄ ο συχωρεμένος Αλέκος Καραμανλής (αδελφός του’’Εθνάρχη’’) την εποχή που ο αδελφός του ήταν υπουργός Δημοσίων έργων στην κυβέρνηση Α.Παπάγου ;;;Τις μετοχές αυτής της τεχνικής εταιρίας πέρασε εικονικά στον αδελφό του ο σημερινός πρωθυπουργός για να μην τις δηλώνει στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄ στην Βουλή .ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑ ΕΦΘΑΝΑΝ ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ .ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000.000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες !!! Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα . Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές . Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ της 22.06.2008 για την ναυτιλιακή εταιρία των Εθνοσωτήρων Καραμανλήδων .Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Σκορδίλης μας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία οικογένεια’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου Αχιλλέα , Φωτεινή Καραμανλή. Με τον τίτλο Hellenic Carriers η εταιρία των Καραμανλήδων έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπούν πολύ την κυανόλευκο οι Εθνοσωτήρες Καραμανλήδες . Από τα έξι πλοία της εταιρείας τους , μόνο ένα φέρει την Ελληνική σημαία . Τα υπόλοιπα έχουν σημαία ευκαιρίας .Όχι δεν θυμάμαι αν έχουν σημαία των αγαπητών τους (για βαλίτσες!!) Cayman Islands.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άκου να δεις! Προχωράνε, λέει, τώρα, εν μέσω καπνού και κουρνιαχτού, στις μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η χώρα! Πολλές μεταρρυθμίσεις! Και γιατί δεν τις έκαναν τις μεταρρυθμίσεις πριν από 5,5 χρόνια όταν ανέβηκαν στην εξουσία; Ποιος τους εμπόδισε; Γιατί κοιμόντουσαν όρθιοι 5,5 χρόνια; Α, ξέχασα, το είχαν ρίξει στο φαΐ και δεν ευκαιρούσαν. Είχαν πέσει με τα μούτρα στο κοψίδι και δε χόρταιναν. Δώσε και μένα μπάρμπα! Δώσε και σώσε εμένα και τους απογόνους μου μέχρι δεκάτης γενεάς. Βλέπεις ήταν χρόνια στην αντιπολίτευση και μόλις ανέβηκαν στην εξουσία η πρώτη μέριμνα ήταν να λιγδώσει το έντερό τους. Εφραίμ εδώ, Εφραίμ εκεί, η σωτηρία ήρθε απ’ τη Χαλκιδική! Κι όταν τους πήραν είδηση, ήταν απασχολημένοι με το πώς θα κουκουλώσουν όπως-όπως τις ακαθαρσίες τους – μιλάμε για πολύ ευκοίλια, με το συμπάθιο… Πού καιρός και διάθεση για μεταρρυθμίσεις!

    Και γιατί δεν προχώρησαν στις μεταρρυθμίσεις έστω μετά τις πρόωρες εκλογές του 2007, που είπαν ότι τις έκαναν για να πάρουν νωπή εντολή για δύσκολες αποφάσεις; Μα για τον ίδιο λόγο! Κουκουλωμάτων των ανομημάτων συνέχεια… Και γιατί δεν εφάρμοσαν τα τεκμήρια από πέρυσι που είχε φουντώσει η τεκμηριολογία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ;

    Γιατί βγάζει σήμερα ο Μπόμπολας στις δυό βρωμο-φυλλάδες του, το Έθνος και το Πρώτο Ψέμα πάλι τις μαϊμού δημοσκοπήσεις;

    Γιατί προσπαθεί να σώσει το Γιωργάκη από τις αποκαλύψεις της δικαιοσύνης για το Χριστοφοράκο;

    Μήπως γιατί η υπόθεση C4I και οι μίζες του Τρεπεκλή, του παιδικού φίλου του Γιωργάκη, έχει δέσει;

    Οι κινήσεις των λογαριασμών που έχει στα χέρια του ο ανακριτής Ζαγοριανός ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ.

    Η ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ.

    Έρχονται τα πάνω - κάτω.

    Ανατρέπονται τα σχέδια των καναλαρχών και των αμερικάνων χρηματοδοτών τους να φέρουν ένα πρωθυπουργό-μαριονέτα, που θα μας γδύσουν οικονομικά και θα χαρίσουν το όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανούς και την Κύπρο στους Τούρκους.

    Η ΒΙΑΣΥΝΗ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ, ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

    Ευτυχώς ο λαός έχει αρχίσει να καταλαβαίνει το παιγνίδι που παίζουν πίσω από την πλάτη του οι τέσσερις γνωστοί μαφιόζοι των καναλιών και των εφημερίδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όπως στους ναρκωμανείς δείνουν μεθαδόνη.
    Ετσι τους ΛΥΣΣΑΣΜΈΝΟΥΣ πασόκους τους ταίζει το κόμμα τους με οτι μαλακίες βρεί.
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...
    Η ΛΥΣΣΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΠΑΣΟΚ - PRESS.
    Που.
    - Είναι οξεία ιογενής μολυσματική και θανατηφόρα νόσος που προσβάλλει όλα τα ζώα και τον άνθρωπο.
    - Για να μολυνθεί ο άνθρωπος από λύσσα, πρέπει να δαγκωθεί από λυσσασμένο ζώο.
    - Ένα άγριο ζώο δεν σημαίνει ότι είναι λυσσασμένο.
    - Η πρόληψη της νόσου γίνεται με υποχρεωτικό από το νόμο ετήσιο αντιλυσσικό εμβολιασμό σε όλα τα κατοικίδια ζώα.

    - Η λύσσα είχε πρακτικά εκλείψει από την Ελλάδα.....
    ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΓΝΩΣΤΗ ΑΓΕΛΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ
    ΛΥΣΣΣΑΣΜΕΝΑ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ.
    ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΚΤΕΣ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση