GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μας υποχρέωσες...

Αντίλογος στις δηλώσεις του Γ. Μανώλη . Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη . "Μας υποχρέωσαν να αθωώσουμε βουλευτές", δηλώνει ο κυβερνητι...

Αντίλογος στις δηλώσεις του Γ. Μανώλη
.
Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
.
"Μας υποχρέωσαν να αθωώσουμε βουλευτές", δηλώνει ο κυβερνητικός βουλευτής, κ. Μανώλης, στο Πρώτο Θέμα. Και διερωτώμαι: Με ποιον τρόπο σας υποχρέωσαν κ. Μανώλη να αναγκασθείτε σε αθώωση ομοϊδεατών; Σας τηλεφώνησε προσωπικώς ο κ. Καραμανλής; Σας ώθησαν να ανασηκώσετε τη χείρα σας για να ψηφίσετε "αθώος" ή σας έδωσαν προδηλωμένα σημειώματα για τη κάλπη;
Σεις, αφού και τότε πολιτευόσασταν σε κλίμα "αντιρρησίας", γιατί ενεργήσατε μακριά από τις προσωπικές σας αξίες; Είναι τυχαία η επιλογή της συγκεκριμένης χρονικής στιγμής για να το ανακοινώσετε; Γιατί δε παραιτείστε από ένα κόμμα αυταρχικό, ένα συνδικάτο με συνήθειες οργανωμένου εγκλήματος, μια φατρία που σας κρατά μακριά από θώκο; Στην προσπάθεια διαχείρισης της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, πόση αξία έχει μια τέτοια κατάθεσή σας; Σκοπεύετε να κοινωνήσετε το 15αύγουστο και σας ζώσαν οι τύψεις;
Τί σας κάνει να πιστεύετε ότι...

η εξομολογουμένη αμαρτία, παύει να "ποινικοποιεί" και την ίδια τη δική σας αντιθεσμική πράξη; Ποιες εσωκομματικές ή εξωκομματικές ισορροπίες θέλετε να αναταράξετε; Πάσχετε από ακόρεστη ανάγκη για συνεχή προβολή και παρουσία στα ΜΜΕ; Θεωρείτε ότι οφείλετε να ποδηγετείτε την πολιτική ζωή της χώρας; Πώς ορίζεται την έννοια του "λαϊκισμού"; Οι πολίτες ανησυχούν για τη δύσκολη καθημερινότητά τους, την ακρίβεια και την ανεργία. Μπορείτε να μας καταθέσετε το βιογραφικό σας, πότε και αν δουλέψατε; (Οι ώρες "συνδικαλίζειν" δεν λαμβάνονται ως εργάσιμες από τον υπογράφοντα).

14 σχόλια

  1. Τι μας λέει ο κύριος Μανώλης δηλαδή?

    Οτι οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι δεν έχουν ίδια άποψη για τα τεκταινόμενα, ή υπακούν τυφλά στις προσταγές του κάθε σατραπίσκου.

    Και οι δύο περιπτώσεις είναι άκρως επικίνδυνες για τα συμφέροντα του λαού.

    Προτείνω στον κύριο Μανώλη να συνεχίσει με το σενάριο της παραίτησης. Καλύτερα όμως, αν υπάρχει η ελάχιστη αιδώς, να το κάνει τώρα και όχι τον Σεπτέμβριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aπο το Μαξιμου παρηγγειλαν τα εμβολια στην BAXTER κατα του ιου της ηττας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To μονο που χουν στο μυαλο τους Καραμανλης,Μαξιμου και περιξ,ειναι παροχες φουμαρα.Υποσχονται αβερτα δανεια με δανεικα που αυξανουν το ελλειμα,εξ αιτιας των επιτοκιων-φωτια και χορηγουνται στα μετρα των τραπεζων.Λεφτα δεν εχουν,λεφτα μοιραζουν,αλλα πανω απο ολα υποσχεσεις...για το 2010 και μετα,κατοπιν εορτης γιατι θα ειναι αντιπολιτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι ειδικοι αλχημιστες της κυβερνησης Καραμανλη,συσκεπτονται για να βρουν απαντηση στο ερωτημα.Πως ειναι δυνατον οι τιμες της βενζινης στα πρατηρια καυσιμων,τον Αυγουστο του 2009 να βρισκονται στα ιδια επιπεδα με τον Αυγουστο του 2008,οταν η πρωτη υλη το πετρελαιο κοστιζε τοτε πανω απο 140 δολλαρια το βαρελι και τωρα βρισκεται στα 70,με την ισοτιμια του ευρω με το δολλαριο να ειναι πανω-κατω στα ιδια επιπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Κυβερνηση της Ν.Δ. εξαπολυει κατα των πολλων νεες κοινωνικα αναλγητες φοροεπιδρομες βασιζομενη στη κοινοβουλευτικη πλειοψηφια που της δινει η ψηφος του Βουλγαρακη που εδωσε τηλεοπτικα μαθηματα φοροδιαφυγης μεσω παρακτιων εταιρειων σε εξωτικα νησια εδρευουσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μετα απο τιτανιες προσπαθειες της κυβερνησης Καραμανλη,επιτελους πρωτοι.Αυτη ειναι πραγματι επιτυχια.Συμφωνα με ερευνα στις χωρες μελη του ΟΑΣΑ το μαυρο χρημα που διακινηθηκε το 2008 στη χωρα μας εφτασε τα 70 δις ευρω,ξεπερνωντας το 25% του ΑΕΠ.ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ.Αλλα και στη διαφθορα πρωτευσε η χωρα μας,αφηνοντας πισω χωρες με μεγαλη παραδοση,σαν την ΙΤΑΛΙΑ.Θερμα συγχαρητηρια στον Καραμανλη και τα λαμογια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολιτικη Καραμανλη.Πολιτικη αρπα-κολλα και ραβε-ξηλωνε.Πολιτικη σπασμωδικη και ανερματιστη.Με σχεδιο αρτσι-μπουρτζι.Εχουν παρει την αποφαση να τα δωσουν ολα προφορικα.Εξαλλου με τα λογια κτιζεις ανωγια και κατωγια.Για να μετριασουν το μεγεθο της λαικης καταδικης στις επερχομενες εκλογες.Λενε,τι εχουμε να χασουμε αν τους ταξουμε,αφου στην αντιπολιτευση δεν υλοποιουμε τιποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτη σεμνα και ταπεινα ειναι κυβερνηση.Κοροιδευουν εν ψυχρω τους ανεργους,οτι δηθεν τους βρισκουν δουλειες.Παραμονες των εκλογων.Που θα ειναι ομως προσωρινες.Και μετα οι Ρηγιλαριοι παπαγαλοι-δημοσιογραφοι,ρωτουν αν θα τους απολυσει το ΠΑΣΟΚ.Διαβολεμενης εμπνευσης πρακτικη που θα ζηλευε και ο Γκεμπελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΧΙ στην πολιτικοποίηση της κακουργηματικής ζωής της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εψηφισες και συ ουκ ολιγα αντιδραστικα και αδικα νομοσχεδια.Επαναστατης του καναπε και της καρακλας εισαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ Ο
    ΣΤΑΘΗΣ ΨΑΛΤΗΣ.
    ΠΑΕΙ. ΤΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΗΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΓΙΩΕΓΑΚΗΣ
    ΚΑΘΕ ΕΒΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΕΟ ΝΟΥΜΕΡΟ.

    Το είδα και δεν κρατιόμουν από τα γέλια.
    “Με στυλ Πούτιν…..”.

    Μετά τους φταίνε οι κριτικές.
    Δεν κοιτούν να έχουν έναν μόνιμα κοντά του μπας και γλυτώσουν από τις γκάφες του?
    Τι άλλο θα ακούσουμε θεέ μου?
    Τη μια μοιάζει με τον “Ο”,
    την άλλη μοιάζει με τον Πούτιν, την παράλλη ότι κάνει κουμάντο με το laptop.
    Το ότι δεν τραβά την ανηφόρα το παλιάλογο είναι πασιφανές.

    Αλλά όχι και να μοιάζει με Πουτιν. Ίδιο είναι ο επιβήτορας
    και ίδιο ο ψωριάρης?

    ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΟΣ ΘΕΑΤΡΙΝΟΣ
    ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Ανεγκέφαλος της "ανεξάρτητης" πήρε τηλεφωνο στον εκλεγμένο (από αυτόν) εισαγγελέα για να του πει να στείλει τον ανακριτή (που δεν δίνει το υλικό της δικογραφίας καιακυρώνει τις ακυρώσεις) για να του πει να πάει στη Γερμανία... ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ!!!

    Ρε τι την περάσατε την Γερμανία;
    Μπανανία του Καραμανλέως του Εφρέμ και του Παυλίδη;

    Αντε εμπρός, ο δρόμος για τις ροχάλες άνοιξε! Περάστε να πάρετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. siga ta nea poy leei o manolis kai to ekanan mega thema!!!! den to kserame pos psifizoyn oi voyleytes? apla den eixan thema ta mme kai ekanan tin trixa trixia!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΕΠΟΧΙΚΗ ΤΩΝ 700 ΕΥΡΩ.ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΜΗΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΥΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΨΕΥΔΕΣΘΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΝΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ.ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΑΘΩΑ ΤΑΧΑ ΡΩΤΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση