GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ στην Ελούντα...

Από το Iraklio web radio . Την ώρα που οι φήμες στο Χόλλυγουντ οργίαζαν κάνοντας λόγο για επεισοδιακό χωρισμό, οι αγαπημένοι πολύτεκνοι του ...

Από το Iraklio web radio
.
Την ώρα που οι φήμες στο Χόλλυγουντ οργίαζαν κάνοντας λόγο για επεισοδιακό χωρισμό, οι αγαπημένοι πολύτεκνοι του θεάματος Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ απολάμβαναν την καταγάλανη Ελληνική θάλασσα και την Κρητική φιλοξενία. Όπως έγινε γνωστό, το λαμπερό ζευγάρι πέρασε 4 ημέρες του Ιουλίου σε υπερπολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Ελούντα της Κρήτης, καταφέρνοντας να κρατήσουν την παραμονή τους κρυφή.

5 σχόλια

  1. ΑΡΤΟ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΒΟΥΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΞΕΣΤΟΜΙΖΕΤΑΙ ΑΙΣΧΡΟΛΟΓΙΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΧ ΟΤΑΝ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΟΛΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΟΤΑΝ ΙΟΥΣ ΤΣΑΚΩΣΟΥΝ Η ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΩΔΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΣΚΟΥΡΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ Η ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙΤΙ ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΟΥΣ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΥΠΟ ΕΛΥΝΕ ΚΑΙ ΕΔΕΝΕ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ. ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΕΝΑΝ ΑΣΠΟΝΔΟ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΒΟΥΒΑΛΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΟΙΤΑ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΙΔΩΜΕΝ .ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΙΟΝΙΖΟΥΝ ΚΡΥΦΑ ΦΑΝΕΡΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ ΣΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ .ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟ ΔΟΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρητική φιλοξενία;;;

    ΜΟΥΑ - ΧΑ - ΧΑ - ΧΑ

    Έπρεπε να την κοπανήσουν μια βόλτα από το υπερπολυτελες ξενοδοχείο τους και να πάνε παραπέρα να δουν τι εστί Κρήτη.
    Βρωμιά, και ένα σωρό κομπλεξικοί αγάμητοι μαλάκες που έτσι και δε τους γεμίσει το μάτι μπορούν να σε σφάξουν έτσι για μαγκιά.
    Ανόητοι αγράμματοι κουμπουροφόροι μίζεροι, απλυτοι πορτιέρηδες, μελαχρινές μουνάρες για τον πούτσο μόνο, κενές, ψωνάρες, έμποροι πρέζας με θηριώδη τετρακίνητα, βρωμιά, υπόγειες διαδυνδέσεις πολιτικών με κάθε είδους μαφιόζων.

    Ελπίζω το 2012 η Κρήτη να ψηφίσει για την ανεξαρτησαία της.

    Κύηκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΑ ΚΡΗΤΗ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ ..ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ..ΚΟΠΡΙΤΗ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση