GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναζητούν νέα μοντέλα οι επιχειρήσεις των media....

Αναγκάζονται να στραφούν στο διαδίκτυο! . Προς αναζήτηση νέων επιχειρηματικών μοντέλων που θα συμβαδίζουν με τον 21ο αιώνα βρίσκονται οι ετ...

Αναγκάζονται να στραφούν στο διαδίκτυο!
.
Προς αναζήτηση νέων επιχειρηματικών μοντέλων που θα συμβαδίζουν με τον 21ο αιώνα βρίσκονται οι εταιρείες των μέσων. Αυτό έγινε ξεκάθαρο στο πλαίσιο του συνεδρίου του Sun Valley, όπου οι μεγιστάνες των media συζήτησαν τρόπους για την αναδιάρθρωση των επιχειρηματικών τους μοντέλων που έχουν πληγεί από το Διαδίκτυο και την οικονομική κρίση.
Με το μέλλον των πιστωτικών αγορών και της διεθνούς οικονομίας να είναι αβέβαιο, οι συζητήσεις για τη σύναψη συμφωνιών τον τελευταίο καιρό έχουν...
περιοριστεί, όμως όλοι συμφωνούν ότι δεν υπάρχει καλύτερη χρονική στιγμή για τους ομίλους των Μ.Μ.Ε να αναλάβουν δράση για την προσαρμογή στην εποχή του Διαδικτύου.
Το κλίμα που επικράτησε στο συνέδριο ήταν απαισιόδοξο και μελαγχολικό, κυρίως εξαιτίας της οικονομικής ύφεσης, αλλά και της αβεβαιότητας που επικρατεί όσον αφορά στην κερδοφορία των επιχειρήσεων των media μέσω της διανομής ενημερωτικού και ψυχαγωγικού υλικού μέσω Διαδικτύου και συσκευών, όπως τα έξυπνα κινητά.
(http://www.naftemporiki.gr/)

3 σχόλια

  1. εχουμε εδώ κάτι μοντέλα στο Press
    ΣΚΑΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.
    ελάτε να πάρετε.
    Αλλά θα πληρώσετε.
    Πασοκ χωρίς λάδωμα δεν γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιβεβαιώθηκε το βρώμικο παρελθόν του εφιάλτη.
    Το κρύο πιάτο τρώγεται καλύτερα μετά από 44 συναπτά έτη.

    Γνωρίζαμε το φαγητό, υποψιαζόμαστε και τον μάγειρα του, αλλά τώρα μαθαίνουμε και το μαγέρικο. Φαντάσου τι θα μάθουν οι ζώντες το 2053!!!

    Καλύτερα που ΔΕΝ θα ζω...



    ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ στα "ΝΕΑ": Σάββατο 11 Ιουλίου 2009


    Απόρρητη έκθεση Αμερικανού διπλωμάτη αποκαλύπτει τον ρόλο του σημερινού επιτίμου προέδρου της Ν.Δ. στο πολιτικό παιχνίδι που οδήγησε στη χούντα
    Στο σπίτι του Μητσοτάκη μαγειρεύτηκε η Αποστασία
    Τι ειπώθηκε σε δείπνο τον Ιούνιο του ΄65 για τον Γ. Παπανδρέου, την κόντρα του με το παλάτι, τον Ανδρέα, το Κυπριακό...

    Ο Πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης και έγινε στόχος προσβλητικών χαρακτηρισμών από τον υπουργό του
    Έγκλημα εκ προμελέτης ήταν η Αποστασία. Το αποδεικνύει απόρρητη έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, όπου καταγράφεται σειρά συναντήσεων Αμερικανού διπλωμάτη με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και την «κλίκα του», αρκετές εβδομάδας πριν από την πτώση της κυβέρνησης Γεωργίου Παπανδρέου. Ο Αμερικανός επισκέπτης, στο υπόμνημά του, θεωρεί «ολοφάνερο» ότι ο Μητσοτάκης εμφανιζόταν ως «καλύτερη εναλλακτική λύση"...

    ================

    τα ιδια θα γινουν καιτωρα!!

    δεν θα εχουμε εκλογες αλλα "παρεκλιση πολιτευματος" δηλ. δικτατορια

    κοιμησου Γιωργο σαν τον παππου σου που εφερε με μεσον τον Παπαδοπουλο απο τον εβρο και ο Παπαδοπουλος ...τον "εδεσε""

    Ξυπνα Γιωργο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας μας πει ο Αραβαντινος,κουμπαρος του εμπορου ναρκωτικων Ζεκεριδη και αρχιδεσμοφυλακας οταν με ορθανοιχτη πορτα δραπετευσαν 90 κταρουμενοι μερα μεσημερι.

    Ο αειμνηστος αγωνιστης της Δημοκρατιας Γιαννοπουλος ειναι υπευθυνος για τη μετατροπη της Δικαιοσυνης σε υπονομο.

    Η γραμματεας του καταδικαστηκε ως εντολεας του βασανισμου της γυναικας του Παπαδια,Βελιμαχιτη.

    Η ιστορια ξεκινα με τους Αθανασοπουλο(Γιουγκοσλαυικο καλαμποκι και δημιο του Παγκρατιδη ωστε να μη γινουν ερευνες για γονο πλουσιας οικογενειας ως Δρακου του Σειχ Σου,Ασημακοπουλο ΓΓΔικαιοσυνης,την εξοντωση του εισαγγελεα στη Θεσσαλονικη Λογοθετη ο οποιος ο ανθρωπος δε μιλα πλεον γιατι ξερει οτι ΟΛΟΙ οι ανωτατοι δικαστικοι ειναι βρωμικοι.Ας θυμηθουμε και τη Γιαταγανα,την αποφυλακιση του Τουρκου Σαιτ Σαμπαν και την εξοντωση οσων δικαστικων στη Θεσσαλονικη προσπαθησαν να σταθουν στο υψος τους.
    Ας θυμηθουμε τη δολοφονια του Φλουδα και το βουλευτη της Ν.Δημοκρατιας που ηταν δικηγορος σε υποθεση μαστρωπειας που κατεληξε στην τραγικη αυτοκτονια της νεαρης Βουλγαρας που κατηγγειλε τις κτηνωδιες σε βαρος της συγκατοικου της.

    Ας θυμηθουμε τους αστυνομικους που διηυθυναν οικους ανοχης στα Λαδαδικα στη Θεσσαλονικη και ας βγει ο καθε γελοιος ΠΑΣΟΚος να μας μιλησει για διαφθορα σημερα.

    Η αστυνομια και οι δικαστικοι ειναι συνεταιροι των δις Ευρω του παραεμποριου,παλιοτερα στο Πανεπιστημιο και τωρα σε ολες τις πολεις με τους εχοντες ασυλια παρανομους μικροπολιτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση