GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στρατόπεδο-εφιάλτης στο κέντρο της Αθήνας...‏

Από το PRESS ON ICE . Κύριε Μειμαράκη το 482 Τάγμα Διαβιβάσεων το έχετε ακουστά; "Τη στιγμή που οι περισσότεροι στρατιώτες απόλαμβάνουν...

Από το PRESS ON ICE
.
Κύριε Μειμαράκη το 482 Τάγμα Διαβιβάσεων το έχετε ακουστά;
"Τη στιγμή που οι περισσότεροι στρατιώτες απόλαμβάνουν προνόμια βασιλικής θητείας -και καλά κάνουν- χωμμένοι σε διάφορες θέσεις σε στρατόπεδα των Αθηνών, η κατάσταση στο 482 τάγμα διαβιβάσεων στον Καρέα, είναι εφιαλτική... Σκοπιά ανά τρεις ώρες, μηδαμινές έξοδοι και οι φαντάροι να βλέπουν τα σπίτια τους με το κυάλι. Συν τοις άλλοις έχουν να αντιμετωπίσουν την τσάμπα μαγκιά των στελεχών, το χώσιμο και τις αγγαρείες. Η προβλεπόμενη δύναμη του στρατοπέδου ειναι 100 και πλέον άτομα και σήμερα σε αυτό υπηρετούν λιγότεροι από 30. Τα στελέχη λένε ότι εδώ και καιρό καταβάλλουν προσπάθειες για να φέρουν κόσμο. Τίποτα, όμως, δεν έχει αλλάξει. Δεν θέλουν, δεν μπορούν, είναι ανίκανοι, ποσώς ενδιαφέρει. Η κατάσταση πάντως είναι εφιαλτική και ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του".
Αναγνώστης.

23 σχόλια

  1. Μία λύση είναι να βάλουν βύσμα να πάνε στον Έβρο .
    Εκεί οι μονάδες είναι σωστά επανδρωμένες και δεν έχει πολλές υπηρεσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ,ΟΛΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΓΙΝΑΤΕ.ΟΛΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ,ΟΛΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ,ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΤΕ.ΑΚΟΥ ΤΙΤΛΟΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΕΦΙΑΛΤΗΣ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΕΧΩ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΑ ΦΥΛΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ,ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΕΦΤΑΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΛΑΚΑ.ΡΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πήξε φαντάρο πήξε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΧ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΓΓΑΡΕΙΕΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ...ΟΤΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΓΓΑΡΕΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΟΥΣΙΕΣ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΛΩΠΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΑΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΣΕ ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΝ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΝΑΠΕΔΟΒΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΑΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ 49 ΜΗΝΕΣ...
    ΕΠΙΣΗΣ, Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΠΟΠ. ΑΝ ΨΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΕΠΟΠΙΑ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΝΟΜΙΚΗΣ, ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΛΠ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΙΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ. ΤΕΛΟΣ, 9 ΜΗΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΘΗΤΕΙΑ (ΜΕΓΑΛΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΑΝ Η ΘΗΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΑΡΕΙΟΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ), ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΑΓΜΑ, ΠΑΝΤΕ ΕΒΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, Πού ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΔΑΔΙΑ, ΔΕΛΤΑ, ΚΑΒΟΥΡΜΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΥΣΗ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. krima pou ta vysmatakia ekei pizoune. ante na sas steiloume kamia volta apo evro i kamia limno na deite re magkes ti simainei stratos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ήμαρτον! 9 μήνες είναι, θα περάσουν. Άλλωστε αυτοί που πήγαν εκεί, μέσο βάλανε για να πάνε. Ας πρόσεχαν. Άλλα παιδιά έφεδροι, κάνουν όλη τη θητεία πάνω σε πλοία σε πολύ χειρότερες συνθήκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ !

    Λόγια τους αέρος έλεγε η μακαρίτισσα η γιαγιά μου, όταν συναντούσε κάποιο φαφλατά που «τα ήξερε όλα». Μέσα από τη σοφία των χρόνων της , η ζωή την είχε μάθει πώς αντιμετωπίζει τους πονηρούς που έλεγαν πολλά και έκαναν λίγα, που μίλαγαν γλυκά και έκαναν τα αντίθετα.

    Μου έρχονται στο μυαλό όσα ακούω τελευταία από την παρέα του Γιωργάκη και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!

    ΤΑΖΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ τη στιγμή που κρύβουν το βρώμικο παρελθόν του κόμματός τους, παρόλο που ο Νο2 τότε του κόμματος, ο Τσουκάτος, τα έχει παραδεχθεί όλα. Τι σόϊ κάθαρση μπορεί να φέρουν αυτοί οι άνθρωποι; Λένε ότι το σκάνδαλο Siemens αφορά όχι μόνο το πασόκ αλλά και τη ΝΔ, τη στιγμή που η μίζες δόθηκαν για αποφάσεις που υπογράφηκαν από το πασόκ. Προσπάθησαν μάλιστα να θάψουν το θέμα φέρνοντάς το βιαστικά στη βουλή για να μην προλάβουν οι ανακριτές να μαζέψουν όλο το υλικό, ειδικά τις κινήσεις των πράσινων λογαριασμών.

    ΤΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ αλλά δεν μας λένε τίποτε συγκεκριμένο. Τους πήραν στο ψιλό ακόμη και οι άλλοι Ευρωπαίοι σοσιαλιστές που τους λένε «δώστε μας το σχέδιό σας να σωθούμε και εμείς». Συγχρόνως, το πασόκ αυξάνει συνεχώς τα δανεικά του ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ με αποτέλεσμα να είναι το πιο υπερχρεωμένο. Καταλάβαμε, πάμε όλοι για το Ταμείο ανεργίας. Και μετά θα καθόοοοοομαστε. Αυτή είναι ζωή.

    ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ, παρόλο που όλα τα ιδιωτικά κανάλια και η πλειοψηφία των εφημερίδων τους υποστηρίζουν τόσο χοντροκομμένα που σούρχεται να ξεράσεις. Όλοι αυτοί οι παντοδύναμοι επιχειρηματίες ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ τους υποστηρίζουν (και οικονομικά όπως παραδέχθηκε ο Πάγκαλος, μόνο που δεν λέει ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ, για να δούμε τι παρε-δώσε έχουν με το δημόσιο οι χρηματοδότες του πασόκ);

    Θα μου πεις, ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ, όταν έλθει η ώρα να κυβερνήσουν θα βρούν τις κατάλληλες δικαιολογίες.

    ΑΠΛΑ, ΜΕ ΤΣΑΤΙΖΕΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.

    Με τσατίζει όταν καταλαβαίνω ότι με δουλεύουν και μάλιστα τόσο εξόφθαλμα.

    Τι έγινε ρε παιδιά εκεί στο πασόκ, όλοι πτυχίο από το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ έχετε πάρει;

    Καλά, ο Γιωργάκης είναι ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ της σχολής, αυτό εννοείται!

    Με τόσα ιδιαίτερα και πρακτική εξάσκηση που έκανε με τον πατέρα του σίγουρα θα σκίσει, και αυτό εννοείται.

    Ευτυχώς που το παιδί χάνει λάδια, αυτό έχω να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποιόν θα προτείνει ο Γ.Παπανδρέου για Πρόεδρο Δημοκρατίας;


    Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι γύρω από την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας παίζει ο Γ. Παπανδρέου.

    Ένα παιχνίδι που με όχημα την αξιοποίηση της εκλογής Προέδρου για την πρόκληση πρόωρων εκλογών κρύβει έντεχνα, σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες μας, την επιλογή του Γ. Παπανδρέου να μην.. επανεκλεγεί ο Κάρ. Παπούλιας.

    Κατά τις ίδιες πληροφορίες μας, προερχόμενες από το περιβάλλον του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος δεν θέλει τον Κάρ. Παπούλια στη θέση του Προέδρου επειδή στην προοπτική να είναι ο ίδιος πρωθυπουργός εκτιμά ότι ο Παπούλιας θα είναι εμπόδιο στα σχέδιά του για «διευθετήσεις» στα εθνικά θέματα, δεδομένου ότι οι απόψεις του Προέδρου για τα ζητήματα αυτά είναι λίγο πολύ γνωστές και σε κάθε περίπτωση απέχουσες από τις αντίστοιχες δικές του. Αυτό, άλλωστε, συνέβαινε και επί των ημερών του Α. Παπανδρέου, όταν ο Κάρ. Παπούλιας ήταν υπουργός Εξωτερικών και ο Γιώργος ήθελε να είναι επίσης σε αυτό το υπουργείο, και ορισμένες φορές ήταν, ωστόσο ο Ανδρέας τον «κατσάδιαζε» για ορισμένες θέσεις του. Θυμούνται δε και οι δύο συγκεκριμένες τέτοιες περιπτώσεις, όταν και ο Κάρ. Παπούλιας διαμαρτυρόταν στον Ανδρέα για «πρωτοβουλίες» του Γιώργου, με αποτέλεσμα ο Ανδρέας να «τον βάζει στη θέση του» (τον Γιώργο)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΘΕΛΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ 16 ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΒΛΑΣΤΟΥ;
    Το έχετε σκεφθεί καλά;
    ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ;
    Εγώ να δεχθώ ότι όλη αυτή η συμμορία των 16 είναι νεοδημοκράτες.
    ΔΗΛΑΔΗ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ NΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.
    Αυτό τι σημαίνει για τον Καραμανλή;
    ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2004.
    ΔΗΛΑΔΗ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ, ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ.
    Αυτό ονομάζεται ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, αυτό είπε και αυτό κάνει ο Καραμανλής.
    Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο.
    Ο Καραμανλής αυτά που λέει τα εννοεί και τα εφαρμόζει.
    ΘΕΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;
    Παρόλο που το μεγαλο-στέλεχος του πασόκ, ο Τσουκάτος, παραδέχθηκε ότι έφερνε λεφτά της Ζίμενς στο πασόκ, Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ.
    Τον έδιωξε από το κόμμα, και λοιπόν;
    Χέστηκε μια φοράδα στα αλώνι.
    Έτσι και αλλιώς ο Τσουκάτος ήταν πολιτικά τελειωμένος, άρα διώχνοντάς τον δεν έχασαε τίποτε το πασόκ.
    Τζάμπα μαγκιές δηλαδή.
    Αφού ο Τσουκάτος λέει τα λεφτά τα έδωσα στο πασόκ, γιατί ο Γιωργάκης δεν του κάνει μήνυση ότι συκοφαντεί το κόμμα;
    Όλοι ξέρουμε γιατί, ο Τσουκάτος λέει αλήθεια και ο Γιωργάκης ψέματα.
    Μου αρέσει που λέει ότι θα φέρει τη διαφάνεια στην Ελλάδα, κατουρήθηκα από τα γέλια όταν το άκουσα.
    ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ.
    Ο Καραμανλής πιάνει και χώνει μέσα όλους τους παράνομους ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ενώ ο Γιωργάκης δεν κυνηγάει τους δικούς του, όταν παρανομούν, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ.
    Ποιος λοιπόν εννοεί αυτά που λέει και λέει αυτά που εννοεί;
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΙΟΣ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥΛΩΧΤΟΣ;
    Τα πράγματα είναι απλά.
    Ο Καραμανλής θα είναι πάντα Καραμανλής και ο Γιωργάκης πάντα Γιωργάκης.
    Ο ένας έχει Ελληνικό φιλότιμο και ο άλλος είναι πονηρό αμερικανάκι!
    Τα άλλα είναι κουβέντες καφενείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΗΠΩΣ ΦΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ [ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΑΘΗΝΑ] ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ? ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΕ 9 ΜΗΝΕΣ ΘΗΤΕΙΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑ[Ο]ΛΟΠΑΙΔΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΜΑΛΑΚΕΣ.
    ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΟΛΟ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΠΟΥΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΜΑΣ ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΦΩΤΙΑ ΜΕΤΑ ΜΑΛΑΚΕΣ.
    ΜΗ ΤΑ ΙΣΩΠΕΔΩΝΕΤΕ ΟΛΑ ΡΕ ΠΑΠΑΡΕΣ.
    Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΣΑ ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΡΑΒΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ.
    ΟΛΟΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΗΣΥΧΟ ΜΑΛΑΚΕΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝ Ο ΣΤΡΑΙΟΣ ΕΙΧΕ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΤΩΝ ΦΑΥΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΑ ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΤΣΑΤΣΟΝΙΑ ΘΑ ΤΑ ΕΣΤΕΛΝΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σκυψε να σου ριξω εναν ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑΚΙΑ θα ειναι !!!!

    Αν δεν κατσει καποιος κακομοιρηςνα πήξει πως θα κανουν διακοπες τα βυσματα στην Μυκονο????

    Συνηθισε το βυσματωμα γιατι η ζωη στην Ελλαδα ειναι μια σειρα απο βυσματωματα!!!

    Ζησε τον μυθο στην Ελλαδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Siga more... vlepoun to spiti me to kiali... oi kaymenoi... ti egine exoume kana diko mas paidi mesa kai endiaferthikame?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 11:40 Ο στρατός είναι ήδη καταργημένος και το ξέρουμε όλοι αλλά κάνουμε πως δεν το καταλαβαίνουμε για έτσι μας βολεύει για τους κανακάρηδές μας. Με μονάδες που η επάνδρωσή τους δεν ξεπερνά το 30% είναι δυνατόν να γίνει εκπαίδευση; Ούτε για τις σκοπιές δε φτάνουν οι φαντάροι. Αγγαρίες και σκοπιά είναι μόνο η θητεία τους με αποτέλεσμα να μένουν ανεκπέυδευτοι και αυτοί και οι αξιωματικοί τους. Ο στρατός θέλει γκρέμισμα και χτίσιμο απ την αρχή! Για να γίνει αυτό όμως θέλει αξιωματικούς με ηθικό και γνώσεις και κυρίως ηγεσια με παντελόνια και όχι με τα φουστάνια που της φόρεσαν εδώ και χρόνια τώρα οι επιβήτορες του ελληνικού λαού που θέλουν να λέγονται πολιτικοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. το οτι καποιος ειναι στην αθηνα δεν σημαινει οτι δεν εχει παει συνορα ή παραμεθωριο δηλαδη οσοι περνουν μετα απο μηνες στα συνορα μεταθεση αθηνα ή κοντα στο σπιτι τους θα πρεπει να λιωνουν στην υπηρεσια για να βγενουν ολη μερα και καθε μερα εξω τα πολιτικα βυσματα του ναυτικου τις αεροποριας ή καποιοι του στρατου ξηρας που δεν πατανε ποτε?
    δηλαδη να υπαρχουν στρατοπεδα στην αθηνα με x3 ατομα που χρειαζοντε και σε αλλα να λιωνουν στην υπηρεσια οι φανταροι μονο και μονο για να βγαζει ο καθε υπουργος τις ψηφους του?
    εγω θυμαμαι γυρισα απο εβρο που οποιος λεει οτι εχει ατομα μαλλον πηγε στρατο πριν 20 χρονια και δεν εχει ιδεα τι γινεται τωρα εγω στον λαγο ορεστιαδα που ημουν πριν καποια χρονια μας πηγαινε 15-20 μεσα με μια εξω ολη μερα αγγαρεια τρεξιμο και εκπαιδευση μηδεν οταν λεμε μηδεν λεμε μηδεν και μετα να γυριζω αθηνα και να χτυπαω τα σκοπετα του διπλανου στρατοπεδου που ειχε τα διπλασια ατομα αλλα εκανε τις μισες υπηρεσιες αλλα δυστυχως για μενα εκει πηγαιναν τα βυσματα του πασοκ και της ν.δ.
    Αλλα μερικοι απο σας που σχολιαζετε ετσι γουσταρετε οι μισοι να κανουν στρατο στο ντουμπαι (βλεπε μαρτακης) αλλοι να ειναι ηθοποιοι και παραλληλα να παιζουν σε σηριαλ αλλοι ποδοσφαιριστεσ και να παιζουν στις ομαδες τους να κανουν την ζωουλα τους και ολοι οι υπολοιποι να λιωνουν στο σκοπετο αλλοι να κλΑΙνε στον διοικητη να παρουν αδεια να κανουν κανα μεροκαματο γιατι χρωστανε λεφτα στις τραπεζες και αλλοι να αυτοκτονουν γιατι ο διοικητης ενω τους πνιγαν τα προβληματα οικονομικα και ψυχολογικα και ζητουσαν μια αδεια 2-3 μερες να δουν τους δικους τους να τους ριχνει ακυρα για να πουλησει εκδουλευση στους κλεφτες βουλευτες και να βγαλει τα βυσματα τους εξω.

    ολα αυτα σας τα λεει καποιος που αν και περασε ασχημα στην θητεια του ξαναπηγαινε να υπηρετησει αν του το ζητουσαν γιατι ειναι ερωτευμενος με αυτη την χωρα που παροτι τον γαμαει αυτος κανει πως του αρεσει! αλλα το θεμα ειναι το μεχρι ποτε ????? καποια μερα οι ερωτες τελειωνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παιδες,εαν,λεω εαν κατα τυχη συμβει κανενα επεισοδιο,που ειναι πολυ πιθανον οπως εχουν διεθνως τα πραγματα,τοτε βλεπω πολλους κωλους να καιγονται.Αυτη η μαλθακοτητα δυστυχως θα μας κοστισει ακριβα.Στους προηγουμενους πολεμους,υπηρχε στρατος κιαν θελετε και αρχιδατοι ανδρες που ηταν πιο ετοιμοι εκπαιδευτικα και ψυχολογικα.Σημερα με τις αδελφες που κυκλοφορουν και τους αλλους μαλακοκαυληδες που μπαινουν ακομη κατω απο την φουστα της μαμας τους,τα πραγματα ειναι επικινδυνα.Δεν το λεω για να κατηγορησω την νεα γενια.Η ιστορια αυτα διδασκει.Ειρηνη προπαρασκευη πολεμου.Αλλα οι υπολοιποι τι φταινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Μεϊμαράκης προσπαθεί εναγωνίως τώρα να ξελασπώσει τον απατεώνα κουμπάρο του και καναλάρχη Κάτρη στη Ρόδο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ας μας πει ο Αραβαντινος,κουμπαρος του εμπορου ναρκωτικων Ζεκεριδη και αρχιδεσμοφυλακας οταν με ορθανοιχτη πορτα δραπετευσαν 90 κταρουμενοι μερα μεσημερι.

    Ο αειμνηστος αγωνιστης της Δημοκρατιας Γιαννοπουλος ειναι υπευθυνος για τη μετατροπη της Δικαιοσυνης σε υπονομο.

    Η γραμματεας του καταδικαστηκε ως εντολεας του βασανισμου της γυναικας του Παπαδια,Βελιμαχιτη.

    Η ιστορια ξεκινα με τους Αθανασοπουλο(Γιουγκοσλαυικο καλαμποκι και δημιο του Παγκρατιδη ωστε να μη γινουν ερευνες για γονο πλουσιας οικογενειας ως Δρακου του Σειχ Σου,Ασημακοπουλο ΓΓΔικαιοσυνης,την εξοντωση του εισαγγελεα στη Θεσσαλονικη Λογοθετη ο οποιος ο ανθρωπος δε μιλα πλεον γιατι ξερει οτι ΟΛΟΙ οι ανωτατοι δικαστικοι ειναι βρωμικοι.Ας θυμηθουμε και τη Γιαταγανα,την αποφυλακιση του Τουρκου Σαιτ Σαμπαν και την εξοντωση οσων δικαστικων στη Θεσσαλονικη προσπαθησαν να σταθουν στο υψος τους.
    Ας θυμηθουμε τη δολοφονια του Φλουδα και το βουλευτη της Ν.Δημοκρατιας που ηταν δικηγορος σε υποθεση μαστρωπειας που κατεληξε στην τραγικη αυτοκτονια της νεαρης Βουλγαρας που κατηγγειλε τις κτηνωδιες σε βαρος της συγκατοικου της.

    Ας θυμηθουμε τους αστυνομικους που διηυθυναν οικους ανοχης στα Λαδαδικα στη Θεσσαλονικη και ας βγει ο καθε γελοιος ΠΑΣΟΚος να μας μιλησει για διαφθορα σημερα.

    Η αστυνομια και οι δικαστικοι ειναι συνεταιροι των δις Ευρω του παραεμποριου,παλιοτερα στο Πανεπιστημιο και τωρα σε ολες τις πολεις με τους εχοντες ασυλια παρανομους μικροπολιτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ?
    ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΒΑΛΑΤΕ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΞΩ?
    ΤΙ ΚΡΙΜΑ.
    ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ , ΧΩΡΙΣ ΑΓΓΑΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΕΣ..
    ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΟΜΩΣ,
    ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΚΙ ΕΚΕΙ ΣΚΟΠΙΕΣ ΕΧΕΙ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    ΕΙΣΤΕ?

    ΜΠΑΑΑΑΑ,ΧΛΩΜΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ,
    ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΟΒΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εβρολίγκα...ακού εκεί παραπονιούνται και τα βίσματα τώρα. Βρε ουστ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 618 τπ πλάτη Έβρος θα καταλάβεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση