GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η «Σέχτα Επαναστατών» ανέλαβε την ευθύνη για τη δολοφονία του υπαρχιφύλακα....

Την ευθύνη για τη δολοφονία του υπαρχιφύλακα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, Νεκτάριου Σάββα, αναλαμβάνει με προκήρυξή της που έστειλε στα ...

Την ευθύνη για τη δολοφονία του υπαρχιφύλακα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, Νεκτάριου Σάββα, αναλαμβάνει με προκήρυξή της που έστειλε στα «ΝΕΑ» η οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών», όπως αναφέρει η εφημερίδα στην ιστοσελίδα της (εδώ).
Στην προκήρυξή της, η οργάνωση εξαπολύει νέο μπαράζ απειλών και κάνει εκτενείς αναφορές σε οργανώσεις του «αντάρτικου πόλεων». Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Θα χτυπάμε όλους τους κυρίαρχους μηχανισμούς, τους θεσμικούς φορείς και τα πληρεξούσια άτομα».
Ολόκληρο το κείμενο της προκήρυξης θα δημοσιευθεί στο αυριανό φύλλο των «ΝΕΩΝ».

8 σχόλια

  1. Κάτι πρέπει να γίνει με αυτούς τους μαλάκες.

    Είτε είναι εντελώς ηλίθιοι, είτε είναι συστηματικοί προβοκάτορες, τελικά όμως μας βλάπτουν όλους, και πρωτίστως αυτή την παρωδία δημοκρατίας που βιώνουμε.

    Κάτι πρέπει να γίνει με αυτούς τους μαλάκες, γιατί εκτός των άλλων, ακούμε και μαλακίες από την κόρη του Μητσοτάκουλα, την δειλή, ξεφτιλισμένη και διαχρονικά μιζωνόμενη, την εκπρόσωπο της μίζας της Ζήμενς προς τα καθάρματα της Ελληνικής κεντρικής πολιτικής σκηνής των παραγεγραμμένων οικονομικών κακουργημάτων, την Ντοράκλα.

    σιχτίρ βρομιάρηδες και βρομιάρες!
    να μιλάτε ΕΣΕΙΣ για θάρρος αυτοσεβασμό και νομιμότητα καθίκια, Παυλίδηδες, πόρνες των εκάστοτε Χριστοφοράκων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ RAF...ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ (ΕΦΟΣΟΝ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ Ή ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ)...ΜΕΓΑΛΩΣΑΝΕ ΜΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΑ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ 3 ΑΤΟΜΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΜΑΣ, ΜΠΑΜΠΕΣΙΚΑ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ "ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ" ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΜΑΓΚΙΑ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ Ή ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΓΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΑΝΤΕΡ-ΜΑΙΝΧΟΦ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ, ΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΕΡΙΧΝΕ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ...ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΥ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ, ΚΡΙΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΛΕΦΤΕΣ Κ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΠΛΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ
    Ο ΕΜΠΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ ΥΜΗΤΟΥ.

    Συνελήφθη τελικά ο εμπρηστής του Υμητού. Πρόκειται για τον ...., που έχει κατάστημα όπλων στην Αττική.
    Στο παρελθόν υπήρξε μέλος ακροδεξιάς οργάνωσης .
    Αμέσως μετά τη φωτιά στον Υμητό οι ομοϊδεάτες του με αναρτήσεις στα blogs προσπάθησαν να εμφανίσουν σαν εμπρηστές ξένους εργάτες (Πακιστανούς).

    Αυτό υποκρύπτει συντονισμένη ενέργεια ακροδεξιών οργανώσεων προκειμένου να κατασκευάσουν κατηγορούμενους για τους εμπρησμούς και ειδικά να φορτώσουν κάθε εμπρησμό σε μετανάστες.

    Με ένα σμπάρο 2 τρυγόνια. Και εκτελούν συμβόλαια καταπάτησης δασών και συνάμα κατασκευάζουν ενόχους για να εξυπηρετήσουν τις φασιστικές θεωρίες των.

    τελικά καλοί άνθρωποι και πατριώτες αυτοί οι ελληναράδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ,ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ.
    ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ, ΟΤΙ ΟΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ ΟΧΛΟ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙΣΘΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΜΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ, ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΥΓΗ.
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΑΣ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ ΟΙ ΑΧΡΕΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΧΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑ 100 ΣΕΧΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε τσαμπα μαγκες αν διαβαζετε τα σχολια που σας αφορουν πρεπει να τα μελετατε καλα..φατε αλλα ταινειες χολλιγκουντ οποιονδηποτε πολιτικαντη ...ολοι θα σας χειροκροτησουμε ...οπως την 17η ..κατω τα χερια ομως απο την αστυνομια και ειδικα τους αστυφυλακες - που και αυτοι θυματα ειναι - που ειναι οι προστατες του λαου απο τους κακοποιους και οχι μονο...τι διαολο δεν εχετε μανες , γυνεκες, παιδια , παπουδες ? το κυριοτερο μη ξεχνατε οτι και οι αστυφυλακες εχουν οικογενειες..και εν αναγκη μπορουν να παραταχθουν αλλα 30000 οπλα απο τους πατεραδες τους εναντιον σας αν παραστει αναγκη..οταν ενας μικης θεοδωρακης λεει οτι οι αθλιοι πολιτικαντηδες κατορθωσαν να στρεψουν την οργη του κοσμου εναντιον των ανδρων τησ αστυνομιας , ενω επρεπε να ειναι καθαρα εναντιον των πολιτικαντηδων , δεν σας λεει τιποτε ? φατε πολιτικαντιδες τοσο δυσκολο ειναι γαμωτο? εδω φαγανε κενεντυ και δεν συμαζευεται , τι χρειαζεται? ενας ελευθερος σκοπευτης , μια διοπτρα και νετα ..κατω τα χερια απο τους αστυφυλακες!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και τί φταίει το άμοιρο το θύμα ρε ? Και ακόμη περισσότερο το παιδί του να μείνει ορφανό επειδή κάποιοι τσόγλανοι έχουν μπερδέψει ποιόν πρέπει να σημαδεύουν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση