GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα όρια τους οι κάτοικοι της πλ. Αττικής...

Aπό το http://www.greekalert.com/ . Το πρόβλημα δεν λύθηκε ...απλά μεταφέρθηκε ... και σε μερικές περιοχές επιδεινώθηκε η κατάσταση! Τα γεγο...

Aπό το http://www.greekalert.com/
.
Το πρόβλημα δεν λύθηκε ...απλά μεταφέρθηκε ... και σε μερικές περιοχές επιδεινώθηκε η κατάσταση!
Τα γεγονότα στον Αγιο Παντελεήμονα και οι καθημερινές "σκούπες" στο κέντρο της Αθήνας είχαν ως αποτέλεσμα να μεταφερθεί μεγάλος όγκος λαθρομεταναστών στην Πλ. Αττικής.
Μια πλατεία που ήδη ήταν από τις πιο επιβαρυμένες περιοχές της Αθήνας...
Οι κάτοικοι έχουν επανηλειμμένως απευθυνθεί στους αρμόδιους αλλά... Φωνή Βοώντος εν τη Ερήμω...
Η μετατόπιση μεγάλο αριθμού λαθρομεταναστών μαζί με την ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας έχουν φτάσει τους κατοίκους σε αδιέξοδο...
Σε ανάλογη περίπτωση θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει την περιοχή ως χώρο που μυρίζει μπαρούτι... αλλά δυστυχώς αυτό ως χαρακτηρισμός στην προκειμένη περίπτωση ίσως να είναι λίγος...

23 σχόλια

  1. Μαθαινουμε οτι ο προεδρος γιωργος πηγε στην αλβανια σημερα ενοψει των εκλογων.

    αρα:

    ελλας αλβανια συγκυριαρχια.(στην ελλαδα?)

    ο γιωργος τελικα ειναι πατριωτης.

    πηγε να υπερασπιστει τα συμφεροντα της πατριδας του.

    τωρα ποια ειναι αυτη,δε θελει ερωτημα...


    αλλωστε εχθες η ντορα εκανε την αρχη και διαμαρτυρηθηκε λεει στο ιραν γιατι συνελαβε εναν ""ελληνα""
    αμερικανο δημοσιογραφο αμερικανικου μεσου στην τεχερανη.

    και αυτη πατριωτισσα.

    τωρα ποια ειναι η πολυπολιτισμικη πατριδα της μετα απο αυτο ευκολα νοητο..

    γιωργος και αυτος για την πατριδα στην αλβανια.οταν φυλακιζονται εκει γιατι δηλωνουν ελληνες σφυριζει κλεφτικα.

    αλλα σε εκλογες η πατριδα τον χρειαζεται..

    ντορα η πατριδα στο ιραν σε χρειαζεται.οταν βεβαια φυλακιζεται καποιος ελληνας στην αλβανια,καποιος βασκο στα σκοπια,οταν η μιση ελλαδα ειναι υπο απειλη τουρκικης κατοχης και η υπολοιπη υπο φυσικη κατοχη εισβολεων του ανθρωπιστικου δουρειου ιππου,η πατριδα χορευει στο ζαλογγο..

    ελπιζουμε μονο ο ''ελληνας'' δημοσιογραφος ''πατριωτης'' της ντορας να μην ειναι σαν τους πατριωτες του γιωργου.κατι αλεξ στην σερβια που πουλαγαν υπουλα συμπαθεια για την ελλαδα εκει και εισεπρατταν με αμερικανικο νομισμα..

    γιατι και το πατριωτικο ενδιαφερον αυτο παλι με περσικη συμπαθεια για την ελλαδα μεσω αμερικανικου ταμια μοιαζει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να φωνάξουν τον ΑΛΑΒΑΝΟ να τους σώσει


    shkat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εάν δεν μπορεί ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ να φωνάξουν την Παπαρήγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειλικρινά απορώ... Ή μήπως δεν θα έπρεπε; Αναφέρεστε στο πρόβλημα του κέντρου της Αθήνας επικεντρωνοντάς το μόνο στους λαθρομετανάστες.΄Δεν κάνετε καμμία αναφορά όμως στο πρόβλημα που υπάρχει μερικές εκατοντάδες μέτρα παρακάτω στην περιοχή πίσω από το γκάζι. Εκεί κάποιοι ελληναράδες επιχειρηματίες γράφουν στα αρχίδια τους τους νόμους και χωρίς άδειες καταλαμβάνουν ολόκληρο το δρόμο με τραπεζοκαθίσματα... Βάζουν στην διαπασών την μουσική όλη νύχτα σε μια περιοχή όπου είναι κατεξοχήν κατοικίας. Οι ελληναράδες πελάτες τους μεθοκοπούν και μέχρι τις σεξουαλικές τους ορμές ικανοποιούν στις εισόδους των πολυκατοικιών και στα στενά της περιοχής. Χρησιμοποιούν δε ευτραφείς μπράβους εναντίον των κατοίκων της περιοχής όταν διαμαρτύρονται... για το χάλι της περιοχής. Και ο Δήμος της Αθήνας δυστυχώς δεν ασχολείται με τα εγκόσμια. Κάνει φιέστες με τους Βαρβινογιάννηδες για το τσιμεντάρισμα της περιοχής του ελαιώνα...
    Ρε μήπως μας δουλεύετε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. EPREPE NA STEILETE TON KARA-MAN-ALI
    XODROMALAKES YDONABLEPSIES ANIKANOI
    PSOLOGLIFTES TON ECHETE PIDIKSEI TON KOSMAKI ANOMALOI NA TON CHERESTE TON KLASOMPANIERA SAS,EPISIS MPORI NA MOU PEI KAPIOS EAN ECHEI YPERETISEI STIS ENOPLES DYNAMEIS O KLASOMPANIERAS POU LEEI LEEI KAI TIPOTA DEN LEEI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕΕΕΣ!!!

    όσοι βιάζονται να βγάλουν "πολιτικά" συμπεράσματα για τις περιοχές του παντελήμονα και της πλατείας αττικής, καλύτερα θα ήταν να ψάξουν να δουν ποιά τράπεζα δραστηριοποιείται στο real estate των περιοχών αυτών.

    Κάπως έτσι χάθηκε, κάποτε, κι η Παλαιστήνη, για τους κατοίκους της. Άρχισαν οι μαλάκες να την πυολάνε κομμάτι-κομμάτι και στο τέλος βρέθηκαν έγκλειστοι και ανέστιοι μέσα στην μάντρα της Γκάζας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ...
    ΠΟΛΥ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ..ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ...
    ΗΛΙΘΙΕ BLOOPER..
    ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΑΚΑΤΕΨΕΙ Η ΣΥΦΙΛΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ - ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΗ
    ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. H υποκρισία κάποιων δεν έχει όρια! Οι πλατείες που δήθεν μολύνονται σήμερα από τους ταλαίπωρους μετανάστες με τα παιδιά τους εδώ και δεκαετίες είναι γνωστές από τα μπουρδέλα με τα φωτάκια που ανάβουν στις εισόδους μέρα - νύχτα. Προφανώς η νταβραντισμένη πελατεία που πηγαινοερχόταν και πηγαινοέρχεται μέρα -νύχτα στην περιοχή, για να ξεχαρμανιάσει, την κρατούσε μέχρι τώρα αναβαθμισμένη, ενώ οι Αφγανοί την υποβαθμίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1:14:00 μμ

    Xαλάρωσε μάγκα μου.

    Ο μπλούπερ είναι ένας σπιριάρης πιτσιρικάς από εβραίο πατέρα. Κι όσο θα είναι στα πάνω του ο εβραικής καταγωγής γιωργάκης , ο μπλούπερ θα συνεχίζει να το παίζει πασοκ. Αυτό είναι όλο.


    Για αυτό και αμολάει όλα αυτά τα κρυπτοσιωνιστικά.

    Τον ξέρουν κάποιοι από εδω μέσα. Έχει κάνει άσχημες προβοκάτσιες σε βάρος αριστερών που υποστήριξαν την άρση του αποκλεισμού της Γάζας.

    Απύθμενη κωλότρυπα, η ψυχή αυτού του παιδιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @2.15

    Υπάρχει λύση για την περίπτωσή σου.

    Όχι κρεμάλες και μαλακίες, αργούν αυτά...

    Κονσερβούλα σκουριασμένη και αργό σκίσιμο από κάτω προς τα πάνω. Φινίρισμε με τρεις κάθετες στο πλάϊ του λαιμού. Και μετά πηγάδα για να γλυτώσει η ανθρωπότητα.

    :-)
    φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο μόνος που "φιλοξένησε" 2 Ινδούς ήταν ο Μαγγίνας!
    Αυτοί που το παίζουν αντιρατσιστές και κόπτονται στα παράθυρα των καναλιών για τους δυστυχισμένους συνανθρώπους μας,γιατί δεν τους παίρνουν στα σπίτια τους;
    Ετσι θα αποδείξουν αυτά που δηλώνουν και θα αποσυμφωρηθεί και η Πλ. Αττικής!
    Μόνο μαλακίες ξέρουν να λένε.
    Σε λίγα χρόνια που θα ψάχνουμε για Ελληνες να δω που θα βρίσκονται όλοι αυτοί και τι θα δηλώνουν...
    Αν μπορούν να δηλώνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πρέπει να το πάρετε απόφαση. Οι ξένοι πολιτικοί στη χώρα δεν πρόκειται να λύσουν κανένα πρόβλημα, όχι επειδή δεν μπορούν αλλά επειδή δεν θέλουν.
    Μόνος τους σκοπός είναι να δουν την Ελλάδα γονατισμένη ώστε οι συγγενείς τους ( αγγλογερμανοί ) να εδραιώνουν την οικονομία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 27 Ιουν 2009 3:25:00 μμ

    Εννιά στους δέκα από τους αντιρατσιστές που ξέρω, είναι καλοί άνθρωποι και λειτουργούν με βάση αισθήματα διεθνισμού και φιλαλληλίας. Ο...υπόλοιπος όμως, ένας από τους δέκα, είναι στυγνός επαγγελματίας και ασκεί (από την τηλεόραση, συνήθως)την "αντιρατσιστική αγκιτάτσια" ως μέσο βιοπορισμού. Αν τα αφεντικά αυτουνού του πράκτορα, του έλεγαν να αρχίσει να βαράει και να σκοτώνει πακιστανούς (αντί να παριστάνει τον αντιρατσιστή ινστρούχτορα), θα το έκανε με μεγάλη ευχαρίστηση. Όσο για τον 2:37, τι φωνάζει; Ψέματα είναι αυτά που γράφει το 2 15;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 6.15

    με βάση "κάποιες πληροφορίες" :-) έχεις ανοίξει συζήτηση με τον εαυτό σου.

    Να το κοιτάξεις. Δεν θες να σε κάνουμε ρόμπα, έτσι δεν είναι;

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ...
    ΠΟΛΥ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ..ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ...
    ΗΛΙΘΙΕ BLOOPER..
    ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΑΚΑΤΕΨΕΙ Η ΣΥΦΙΛΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ - ΜΟΥΧΛΙΑΣΜΕΝΗ
    ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 6-33: ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση