GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το συγκινητικό μήνυμα του Σμηναγού Στραλή από το Ναύπλιο...

Ο σμηναγός Σωτήρης Στραλής έγινε γνωστός από το συγκινητικό του μήνυμα στην στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Θεσσαλ...



Ο σμηναγός Σωτήρης Στραλής έγινε γνωστός από το συγκινητικό του μήνυμα στην στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη. Τα λόγια του από το κόκπιτ, που μίλησαν στην καρδιά κάθε Έλληνα ήταν: «Χρόνια πολλά Μακεδονία, χρόνια πολλά Θεσσαλονίκη, χρόνια πολλά Ελλάδα.

Η ελληνική ομάδα αεροπορικών επιδείξεων, ευχεται σε όλους τους Ελληνες χρόνια πολλά, σηκώστε το κεφάλι ψηλά»

Σήμερα η ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 Ζεύς πέταξε πάνω από τον ουρανό του Ναυπλίου συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις για την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης και για ακόμα μία φορά μίλησε από τον ουρανό της Ελλάδας, σκορπώντας συγκίνηση.

Ο σμηναγός της πολεμικής μας αεροπορίας, με καταγωγή από τη Βέροια, τόνισε:
«Είναι τιμή να πετάμε πάνω από την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας ανήμερα της απελευθέρωσής της. Σήμερα η πολεμική αεροπορία αποτείνει φόρο τιμής στους ανθρώπους που έχυσαν το αίμα τους για την ελευθερία» και γνώρισε την αποθέωση του κοινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση