GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μαρκογιαννάκης για τους χρηματισμούς βουλευτών...[video]

Με πολλές αιχμές, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής και βουλευτής Χανίων Χρήστος Μαρκογιαννάκης, αναφέρθηκε σήμε...



Με πολλές αιχμές, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής και βουλευτής Χανίων Χρήστος Μαρκογιαννάκης, αναφέρθηκε σήμερα απο τα Χανιά στην απόφασή του να συνεδριάσει η Επιτροπή, με θέμα τις καταγγελίες για χρηματισμούς.
Απαντώντας σε ερώτηση του Flashnews.gr, για το αν υπάρχει και φωτιά πίσω απο τον καπνό των καταγγελιών για δωροδοκίες βουλευτών αναφορικά με την ψήφο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ.Μαρκογιαννάκης επεσήμανε πως στόχος της συνεδρίασης της Επιτροπής Δεοντολογίας, δεν είναι η έρευνα των καταγγελιών, αλλά η εξέταση του φαινομένου απαξίωσης του κοινοβουλευτικού θεσμού, εξ αιτίας "συμπεριφορών συναδέλφων μέσα ή έξω απο το κοινοβούλιο".
Όπως τόνισε οι όποιες καταγγελίες θα πρέπει να γίνονται μόνο όταν υπάρχουν αποδείξεις, ενώ αναφέρθηκε και σε συγκεκριμένο Μέσο Ενημέρωσης, χαρακτηρίζοντάς το ως "διάδοχο της Αυριανής".

1 σχόλιο

  1. Περαστικά,δεν είναι τίποτα.
    O βουλευτής Χρ.Μαρκογιαννάκης είναι και σαββατογεννημένος και πανσεληνογεννημένος
    Παραπομπές :

    http://eclipse.gsfc.nasa.gov/phase/phases1901.html

    http://www.timeanddate.com/calendar/?year=1947&country=11

    http://www.hellenicparliament.gr/Vouleftes/Viografika-Stoicheia/?MPId=a8438ba2-03df-41e0-9640-66987add3063

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση