GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μάθε στο σκύλο σου να οδηγεί! [video]

Το SPCA της Νέας Ζηλανδίας είναι σε ελεύθερη μετάφραση η κοινότητα που προστατεύει τα ζώα από τις βιαιότητες των ανθρώπων. Πέρ...



Το SPCA της Νέας Ζηλανδίας είναι σε ελεύθερη μετάφραση η κοινότητα που προστατεύει τα ζώα από τις βιαιότητες των ανθρώπων.
Πέραν τούτου όμως οι Νεοζηλανδοί ζωόφιλοι έχουν προχωρήσει ένα βήμα μπροστά και προσπαθούν να μετατρέψουν τα αδέσποτα σκυλιά σε χρήσιμα όντα σε αυτή την κοινωνία.

Και τι πρέπει να κάνει ένα χρήσιμο ον σε αυτή την κοινωνία που ζούμε εκτός του να δουλεύει σαν… σκύλος για να πληρώνει λογαριασμούς; Να οδηγεί… Κάπως έτσι ο Porter, o Monty και η Ginny εδώ και αρκετούς μήνες (περισσότερο από χρόνο) κερδίζουν το γλυκάκι τους εκπαιδευόμενοι στην οδήγηση.

Αρχικά ξεκινούν με μια τιμονιέρα μέσα στο σαλόνι και στη συνέχει περνούν στην πίστα, όπου προέκυψε και η συνεργασία με τη Mini Νέας Ζηλανδίας, οι άνθρωποι της οποίας θέλησαν να κάνουν γνωστή την προσπάθεια του SPCA. Εξάλλου η ιστορία με τους σκύλους που μαθαίνουν να οδηγούν είναι γνωστή από παλιά, αλλά τώρα επανέρχεται μέσα από αυτή την κατά κάποιο τρόπο διαφημιστική καμπάνια της Mini.

Στα videos που ακολουθούν μπορείτε να πάρετε μια γεύση για το πώς οδηγούν οι τετράποδοι πρωταγωνιστές μας και να αποφασίσετε αν θα τους εμπιστευθείτε ποτέ το αυτοκίνητο σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση