GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όλη η αλήθεια για τον νέο αμόρε της Ελεονώρας Μελέτη. Ποιος είναι ο επιχειρηματίας και γιατί κρύβονται; [photos]

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η Ελεονώρα Μελέτη είναι ερωτευμένη με τον Βυρωνα Βασιλειάδη και αυτό δεν κρύβεται, παρά το γεγονός ότι εκεί...


Το τελευταίο χρονικό διάστημα η Ελεονώρα Μελέτη είναι ερωτευμένη με τον Βυρωνα Βασιλειάδη και αυτό δεν κρύβεται, παρά το γεγονός ότι εκείνη το διαψεύδει για τους δικούς της λόγους.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι δημόσιες εμφανίσεις τους όλο και πυκνώνουν, με την τελευταία στην επετειακή εκδήλωση για τα είκοσι χρόνια της Λέσχης Επιχειρηματικότητας, κατά την οποία απονεμήθηκαν τα Βραβεία Επιχειρηματικότητας «Κούρος 2014». Μάλιστα ο Βύρων Βασιλειάδης απέσπασε το Βραβείο Ανάπτυξης και Καινοτομίας και η Ελεονώρα Μελέτη ήταν στο πλευρό του, πλημμυρισμένη από ευτυχία.
Ο σύντροφος της όμορφης παρουσιάστριας είναι και αυτός «νέος» αλλά και ωραίος και προέρχεται από μία καλή και εύπορη οικογένεια. Είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στην ελληνική εταιρεία στο χώρο της διαχείρισης αποβλήτων ναυτιλίας, «Antipollution» η οποία κάνει σούπερ μπίζνες και με τον ΟΛΠ καθώς και άλλα λιμάνια της χώρας...
Ο Βύρωνας γεννήθηκε στην Αθήνα και τελείωσε τις σπουδές του στο ACS - American Community Schools (1989 - 1995). Κατόπιν απέκτησε το πτυχίο Bachelor Degree με διάκριση in Business Science στο Deere College στο Τμήμα του Business Management. Κατάγεται από τη Κωνσταντινούπολη και τη Κάρπαθο. Ο παππούς του Αλέξανδρος Βασιλειάδης ήταν πλοιομεσίτης και το 1937 ξεκίνησε να εργάζεται στη Θηραϊκή Ατμοπλοΐα. Ο προπαππούς του ήταν ο Νίκος Χατζηπαππάς και βοήθησε στην αντίσταση κατά των Τούρκων στα νησιά.
Ο Βύρωνας είναι 36 χρόνων και μικρότερος από την Ελεονώρα -βέβαια αυτό δεν έχει καμία σημασία για τους περισσότερους- η οικογένεια όμως του Βύρωνα, φαίνεται προβληματισμένη από τη διαφορά ηλικίας.
Η οικογένεια Βασιλειάδη είναι μια σοβαρή οικογένεια η οποία κρατά χαμηλό προφίλ και απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας. Τον τελευταίο καιρό όμως οι παπαράτσι έχουν μπει στην καθημερινότητα του Βύρωνα λόγω της σχέσης με την γνωστή παρουσιάστρια, πράγμα ασυνήθιστο για αυτούς.

Η Ελεονώρα Μέλετη, από την πλευρά της, ετοιμάζεται να μετακομίσει σύντομα σε καινούργιο σπίτι. Με αυτό τον τρόπο δείχνει ότι είναι έτοιμη μετά το νέο επαγγελματικό της βήμα να κάνει και το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή. Πάντως η όμορφη παρουσιάστρια βιώνει την καλύτερη περίοδο της ζωής της και αυτό φαίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση