GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Kαταγγελία για τα ΙΕΚ και την πιστοποίηση

Τελείωσα το ΙΕΚ του ΟΑΕΔ το 2011 και τώρα θα δώσω για πιστοποίηση μετά από 3,5 χρόνια ... Που να τα θυμάμαι αυτά που κάναμε τότε; (Τα οπ...

Τελείωσα το ΙΕΚ του ΟΑΕΔ το 2011 και τώρα θα δώσω για πιστοποίηση μετά από 3,5 χρόνια ...
Που να τα θυμάμαι αυτά που κάναμε τότε; (Τα οποία τα περισσότερα δεν τα έχουμε κάνει καν διότι δεν πλήρωναν τους καθηγητές και έκαναν απεργίες κτλ).
Εντωμεταξύ δεν υπάρχουν και βιβλία για τα ΙΕΚ έτσι μας έλεγαν τότε, άρα δεν έχουμε από που να διαβάσουμε. Μας έδιναν μόνο κάτι λίγα φυλλάδια.
Υπάρχουν "εξωσχολικά" βιβλία που έχουν τις λύσεις των θεμάτων της κάθε ειδικότητας αλλά από αυτά δεν μπορείς να μάθεις γιατί έχουν μόνο τις απαντήσεις.

Πληρώναμε κάθε 6μηνο εγγραφή και πληρώνουμε και τώρα για την πιστοποίηση και αν δεν περάσουμε θα πληρώνουμε κάθε φορά που θα δίνουμε εξετάσεις.

Όταν και άμα ξανά αποφασίσει το υπουργείο παιδείας να ξανά κάνει εξετάσεις πιστοποίησης. Διότι δεν είναι κάθε χρόνο όπως θα έπρεπε να είναι.
Άντε και καλή μας επιτυχία ...
Αναγνώστης 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση