GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ενα κόλπο για να μη γεμίζει ποτέ η μνήμη του iPhone

Τα κινητά νέας γενιάς, εκτός από όλες τις εφαρμογές που διαθέτουν και με τις οποίες οι χρήστες τους  ασχολούνται συνεχώς, προσφ...



Τα κινητά νέας γενιάς, εκτός από όλες τις εφαρμογές που διαθέτουν και με τις οποίες οι χρήστες τους  ασχολούνται συνεχώς, προσφέρουν και τη δυνατότητα αποθήκευσης πολλών τραγουδιών και φωτογραφιών.

Ωστόσο, η μνήμη κάποια στιγμή γεμίζει και το τηλέφωνο μας ζητάει να διαγράψουμε δεδομένα. Επειδή όμως τις περισσότερες φορές κανείς δεν θέλει να διαγράψει τίποτα, η αναβάθμιση του λογισμικού iOS 8.1 της Apple δίνει τη λύση με τη νέα της εφαρμογή που ονομάζεται iCloud Photo Library.

Χρησιμοποιώντας αυτή την εφαρμογή, οι χρήστες iPhone θα μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες και να τις στείλουν απευθείας στον υπολογιστή τους με μια πολύ συνοπτική διαδικασία. Με αυτόν τον τρόπο η μνήμη του iPhone δεν θα γεμίσει ποτέ και οι χρήστες θα μπορούν να βγάζουν όσες φωτογραφίες και βίντεο θέλουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση