GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελένη Μενεγάκη - Γιάννης Λάτσιος: Η αμύθητη περιουσία με τις καταθέσεις στο εξωτερικό και τις θυρίδες στην Ελβετία που έφεραν ΠΟΛΕΜΟ!

Φαίνεται πως η κόντρα για την περιουσία την κοινή περιουσία του πρώην ζευγαριού είναι τόσο μεγάλη όσο και η περιουσία. Τα ποσά ...



Φαίνεται πως η κόντρα για την περιουσία την κοινή περιουσία του πρώην ζευγαριού είναι τόσο μεγάλη όσο και η περιουσία. Τα ποσά που ακούμε να διακυβεύονται είναι αμύθητα όπως και τα τιμαλφή, τα έργα τέχνης και τ΄ακίνητα.

Κάποια από αυτά έχουν επενδυθεί στο εξωτερικό με την Ελβετία να είναι ο απόλυτος και πιο σίγουρος προορισμός για θυρίδες. Τόσο σε cash αλλά και σε έργα τέχνης.

Την ίδια ώρα και σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Λάτσιος ισχυρίζεται στις αξιώσεις του ότι τα χρήματα που εξασφαλίστηκαν κατά την διάρκεια της κοινής ζωής τους με την Ελένη Μενεγάκη είναι πολλά. Πολλά περισσότερα απο εκείνα που έχουν διαρρεύσει μέχρι σήμερα. Πολλά περισσότερα απ' όσα ζητά απο την παρουσιάστρια.

Ένα είναι σίγουρο. Πώς αυτή την εποχή το να ακούς εκατομμύρια ευρώ να παίζονται και να διεκδικούνται είναι τουλάχιστον πρόκλητικό...για τα εκαμτομμύρια των Ελλήνων που καθημερινά αναπνέουν και δεν ζούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση