GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουίκ: "Ο Σαμαράς και η ΝΔ σπάσανε κάθε ρεκόρ ψευτιάς"

«Από τα Ζάππεια και τις 18 υποσχέσεις τον Ιούνιο του '12, μέχρι σήμερα που μιλάμε  ο Σαμαράς και η ΝΔ που έχει στα χέρια το...



«Από τα Ζάππεια και τις 18 υποσχέσεις τον Ιούνιο του '12, μέχρι σήμερα που μιλάμε  ο Σαμαράς και η ΝΔ που έχει στα χέρια του, σπάσανε κάθε ρεκόρ ψευτιάς. Το τελευταίο ψέμα είναι τα λεγόμενα ότι «τέλος του χρόνου βγαίνουμε από τα Μνημόνια».

Δυστυχώς για τους Έλληνες στα Μνημόνια θα παραμείνουμε και νέα μέτρα θα επιβληθούν, επιπλέον εκείνων που ενεργοποιούνται από 1.1.15 σε εφαρμογή ψηφισμένων νόμων.

Η μόνη λύση είναι εκλογές τώρα και μετά Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Δώστε δύναμη στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ για να κόψουμε την αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς θα είμαστε οι εγγυητές προάσπισης των εθνικών θεμάτων, προάσπισης των σχέσεων Κράτους και Ορθοδοξίας, δραστικής αλλαγής του επιχειρηματικού κλίματος με μείωση - σοκ της φορολογίας για να πάρει στα επάνω της η αγορά και η οικονομία γενικότερα».

Αυτό δήλωσε ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, μιλώντας σήμερα (28.11.14) στην δημοσιογράφο Κατερίνα Πολύζου του ραδιοφωνικού σταθμού KRITI FM Χανιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση