GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γκαλίνοβιτς: Φαινόταν από τότε η ιδιοφυία του Μέσι

Τα γκολ που τον ανέβασαν στην πρώτη θέση των σκόρερ στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ ο Μέσι τα πέτυχε κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και εις βάρος...


Τα γκολ που τον ανέβασαν στην πρώτη θέση των σκόρερ στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ ο Μέσι τα πέτυχε κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και εις βάρος του Ούρκο Πάρντο, που έχει περάσει από Ολυμπιακό, Ηρακλή.
Για όσους δεν το θυμούνται όμως, το πρώτο του τέρμα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση το σημείωσε σε μια αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό της σεζόν 2005-06 για την. Τότε, οι Καταλανοί είχαν επικρατήσει 5-0, με τον 18χρονο τότε, ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων να πετυχαίνει το 3ο γκολ της ομάδας του, ενώ είχαν προηγηθεί ένα του Φαν Μπόμελ (1’) και του Ετό (14’). Ακολούθησαν ακόμη δύο (40’, 65’) του Καμερουνέζου επιθετικού.
«Πώς να μην το θυμάμαι»; ανέφερε αρχικά ο Κροάτης πορτιέρο και πρόσθεσε περιγράφοντας τη φάση: «Νόμιζα ότι είχα την μπάλα στα χέρια μου, αλλά με κάποιον τρόπο ο Μέσι, μου την πήρε και πέτυχε το πρώτο του γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ».
Ο 38χρονος που αγωνίστηκε στη συνέχεια σε άλλες δύο (Καβάλα, Κέρκυρα) ελληνικές ομάδες, ανέφερε επίσης: «Ήταν ένας νεαρός σταρ και όλοι περιμένανε το πότε θα βάλει το πρώτου του γκολ. Ηγέτες της Μπαρτσελόνα ήταν οι Ροναλντίνιο, Ετό, Τσάβι. Όταν φθάσαμε στην Βαρκελώνη στράφηκε η προσοχή των δημοσιογράφων σε εμάς για να δουν ποιους θα αντιμετωπίσει η Μπαρτσελόνα. Έγραψαν τα πάντα, αλλά δεν ήταν σε πρώτο πλάνο ο Μέσι. Όμως, στο γήπεδο φαινόταν τρομακτικός με τον τρόπο που ντρίπλαρε και έκανε ότι ήθελε. Έβλεπα μια ιδιοφυΐα».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση