GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ενοποιούνται τα συστήματα της Τράπεζας Πειραιώς και της Γενικής

Αύριο Σάββατο 22 Νοεμβρίου και την Κυριακή 23 Νοεμβρίου θα γίνει η ενοποίηση των πληροφοριακών συστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς και ...


Αύριο Σάββατο 22 Νοεμβρίου και την Κυριακή 23 Νοεμβρίου θα γίνει η ενοποίηση των πληροφοριακών συστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς και της Γενικής Τράπεζας, στο ενιαίο περιβάλλον συστημάτων πληροφορικής της πρώτης.
Το δίκτυο των 1.850 ΑΤΜ και τα συστήματα εξυπηρέτησης των χρεωστικών και πιστωτικών καρτών θα λειτουργούν κανονικά.
Από σήμερα το μεσημέρι θα σταματήσει η λειτουργία της διαδικτυακής πλατφόρμας εξυπηρέτησης πελατών (internet banking) που εξυπηρετεί τους πελάτες της Γενικής Τράπεζας. Από το απόγευμα της Κυριακής 23 Νοεμβρίου όλοι οι πελάτες θα εξυπηρετούνται από την πλατφόρμα ηλεκτρονικής τραπεζικής (winbank) της Τράπεζας Πειραιώς.
Από την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014 όλοι οι πελάτες της Γενικής Τράπεζας θα μπορούν να εξυπηρετούνται πλήρως για όλες τις συναλλαγές τους μέσω των 830 καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση