GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν υπάρχει συμφωνία με την τρόικα»

Δεν υπάρχει καμία συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης με την τρόικα, έπειτα από τη συνάντηση των δύο πλευρών στο Παρίσι, δήλωσε στέλεχ...


Δεν υπάρχει καμία συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης με την τρόικα, έπειτα από τη συνάντηση των δύο πλευρών στο Παρίσι, δήλωσε στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών στο πρακτορείο Reuters, μετά τις διαπραγματεύσεις που ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης.
Σύμφωνα με το Reuters, η ίδια πηγή ανέφερε ότι δεν έγινε καμία συζήτηση για παράταση του προγράμματος μετά το τέλος του έτους και σημείωσε πως δεν έχει συμφωνηθεί ακόμα η ημερομηνία επιστροφής των εκπροσώπων των δανειστών στην Αθήνα.
Η διάσταση απόψεων μεταξύ των δύο πλευρών εντοπίζεται στο δημοσιονομικό κενό που παρουσιάζει το ελληνικό πρόγραμμα. Οι εκπρόσωποι της βλέπουν δημοσιονομικό κενό στα ελληνικό πρόγραμμα για το 2015 το οποίο αγγίζει τα 2,5 δισ. ευρώ και το οποίο δεν πρόκειται να καλυφθεί από τα ήδη υπάρχοντα μέτρα.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση