GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έως τα Χριστούγεννα το πόρισμα για το σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή

Μέσα στο Δεκέμβριο, το αργότερο έως τα Χριστούγεννα, θα γίνουν γνωστά τα συμπεράσματα της έρευνας των ανακριτικών αρχών σχετικά...



Μέσα στο Δεκέμβριο, το αργότερο έως τα Χριστούγεννα, θα γίνουν γνωστά τα συμπεράσματα της έρευνας των ανακριτικών αρχών σχετικά με την υπόθεση παρακολουθήσεων, η οποία είχε στο στόχαστρο τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παρασκήνιο», το μακρύ και πολύπλοκο κουβάρι, φαίνεται ότι έχει ξετυλιχτεί και ο ανακριτής, Δημήτρης Φούκας, που ψάχνει εδώ και πολύν καιρό, επίμονα και διεισδυτικά την υπόθεση φτάνει στην άκρη του.

Ο ανακριτής έχει συγκεντρώσει μαρτυρίες και από πρώην αστυνομικούς φρουρούς του κυρίου Καραμανλή, ότι «είχαν πράγματι ενημερωθεί για σχέδιο επίθεσης κατά του πρώην πρωθυπουργού».

Υπενθυμίζεται ότι ανάμεσα στις καταθέσεις ήταν και μία κατάθεση πρώην υψηλόβαθμου στελέχους της ΕΥΠ που αναφερόταν σε απόπειρα δολοφονίας κατά του κ. Καραμανλή στην υπόθεση με την τηλεχειριζόμενη βόμβα η οποία είχε εκραγεί τον Μάρτιο του 2009 έξω από την Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου (ΚΕΔ) κοντά στη λεωφόρο Αλεξάνδρας τη στιγμή που το αυτοκίνητο του τότε πρωθυπουργού ήταν σε απόσταση μερικών μέτρων.

Την ίδια ώρα η αποκρυπτογράφηση του σχεδίου με το κωδικό όνομα «Πυθία» που αφορούσε, όπως είχαν αποκαλύψει οι Ρωσικές Μυστικές Υπηρεσίες τη δολοφονία του Καραμανλή και το οποίο κάποια στιγμή οι δικαστικές αρχές είχαν συνδέσει με το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, φαίνεται ότι ήδη έχει μπει στο μονοπάτι της λύσης και των εξηγήσεων.

Κορυφαία πολιτική πηγή, από εκείνες που έχουν απόλυτη γνώση των πραγματικών διασπάσεων της υπόθεσης αποκαλύπτει στην εφημερίδα πως το αργότερο ως τα Χριστούγεννα θα έρθουν στη δημοσιότητα τα συμπεράσματα της έρευνας του απτόητου ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση