GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βελτίωση κατέγραψε το οικονομικό κλίμα στην Ελλάδα τον Νοέμβριο

Βελτίωση κατέγραψε το οικονομικό κλίμα στην Ελλάδα τον Νοέμβριο σύμφωνα με έρευνα που δημοσιοποίησε σήμερα Πέμπτη η Ευρωπαϊκή Επιτρο...


Βελτίωση κατέγραψε το οικονομικό κλίμα στην Ελλάδα τον Νοέμβριο σύμφωνα με έρευνα που δημοσιοποίησε σήμερα Πέμπτη η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Ειδικότερα, ο Δείκτης Οικονομικού Κλίματος στην Ελλάδα επιταχύνθηκε τον Νοέμβριο για δεύτερο συνεχόμενο μήνα μετά τον Οκτώβριο. Σύμφωνα με την έρευνα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ο Δείκτης Οικονομικού Κλίματος στην Ελλάδα ανήλθε στις 102,7 μονάδες, από 102,2 μονάδες τον Οκτώβριο και 99,3 μονάδες το Σεπτέμβριο.
Η βελτίωση του οικονομικού κλίματος στη χώρα μας οφείλεται στην αύξηση των προσδοκιών που κατεγράφη στις υπηρεσίες, στο λιανικό εμπόριο και στη βιομηχανία. Η καταναλωτική εμπιστοσύνη βελτιώθηκε, καθώς από τις – 50,9 μονάδες τον Οκτώβριο ανήλθε στις – 49,9 μονάδες το Νοέμβριο. Μείωση των αρνητικών προσδοκιών κατεγράφη και στον κλάδο των κατασκευών.
Σταθερός έμεινε το Νοέμβριο ο δείκτης οικονομικού κλίματος στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα, ο δείκτης στην Ευρωζώνη εμφάνισε μικρή βελτίωση στις 100,8 μονάδες το Νοέμβριο από 100,7 μονάδες τον Οκτώβριο, ενώ στην Ε.Ε. υποχώρησε στο 104,1 μονάδες από 104,2 μονάδες τον Οκτώβριο.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση