GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συναντήσεις Βενιζέλου με Ερντογάν και Τσαβούσογλου

Επίσκεψη στην Τουρκία θα πραγματοποιήσει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, από 29 έως 30 Ν...


Επίσκεψη στην Τουρκία θα πραγματοποιήσει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, από 29 έως 30 Νοεμβρίου.
Ο κ. Βενιζέλος θα συναντηθεί στην Άγκυρα, με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών, Mεβλούτ Τσαβούσογλου, ενώ θα γίνει δεκτός και από τον Πρόεδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας, Ταγίπ Ερντογάν.
Την Κυριακή, 30 Νοεμβρίου, ο κ. Βενιζέλος, θα παραστεί στη Θρονική Εορτή του Οικουμενικού Πατριαρχείου, στην οποία, ως γνωστόν, θα παρευρεθεί και ο Πάπας Φραγκίσκος, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Νωρίτερα, σήμερα, ο κ. Βενιζέλος, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, προς τον οποίον εξέφρασε τις ευχές του ενόψει της μετάβασης του κ. Αναστασιάδη στις ΗΠΑ, όπου θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας συζητήθηκαν οι τρέχουσες εξελίξεις στο Κυπριακό.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση