GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Ποια είναι τα κρυφά κόστη για την συντήρηση των κατοικιών;

Για τους ιδιοκτήτες ακινήτων το θέμα της σωστής συντήρησής τους, τείνει να μετατραπεί σε μια «μόνιμα» ανοικτή οικονομική πληγή....



Για τους ιδιοκτήτες ακινήτων το θέμα της σωστής συντήρησής τους, τείνει να μετατραπεί σε μια «μόνιμα» ανοικτή οικονομική πληγή...
Μια πληγή που από χρόνο σε χρόνο γίνεται ολοένα και πιο βαθιά..

Και ζώντας στην εποχή, που ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού της Ελλάδας ζει στα όρια ή κάτω από τα όρια της φτώχειας, εύκολα γίνεται αντιληπτό πως η αναζήτηση εναλλακτικών μορφών συντήρησης από το σύνολο των ιδιοκτητών, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Και δεν αναφερόμαστε μόνο στα φανερά κόστη, για τα οποία δεν υπάρχουν και πολλές εναλλακτικές μορφές αποφυγής της επιβάρυνσης των νοικοκυριών.

Ο λόγος γίνεται για τα κρυφά κόστη συντήρησης, εκείνα που αν τα... αφήσεις, δεν σε... αφήνουν και απλώς διογκώνονται με την πάροδο του χρόνου και υποχρεώνουν τους ιδιοκτήτες ακινήτων, αργά ή γρήγορα, να τα πληρώσουν διπλά και τριπλά.

Για παράδειγμα, μια διαρροή ή θραύση στις σωληνώσεις, ένα βραχυκύκλωμα στις ηλεκτρικές συσκευές ή ακόμα και το σύνολο της εγκατάστασης του κτηρίου. Αλλά και οι ζημιές από μια χαλαζόπτωση, ή άλλα ακραία καιρικά φαινόμενα, ζημιές από πτώσεις δένδρων κ.α. είναι ορισμένα από αυτά που όταν συμβούν φέρνουν συσσωρευμένα και άμεσα έξοδα.
Αυτά και πολλά άλλα κρυφά κόστη, μπορείτε να τα αποφύγετε, διατηρώντας τα ακίνητά σας σε άριστη κατάσταση, έχοντας για πάντα εξασφαλίσει τη συντήρησή τους και παράλληλα την ησυχία σας.

Πώς;

Μέσα από τα και εμείς βρήκαμε και σας προτείνουμε τα καταλληλότερα που προσφέρονται από την !

Τα έχουν δημιουργηθεί για να καλύπτουν τις κύριες και καίριες ανάγκες που πιθανόν να προκύψουν και μπορείτε να βρείτε αυτό που ταιριάζει και στις δικές σας ανάγκες.

Εκεί, μπορείτε να υπολογίσετε και το , έτσι όπως καθορίζεται σύμφωνα με τα τετραγωνικά μέτρα της κατοικίας σας, τον τρόπο και τη συχνότητα πληρωμής καθώς και όλα όσα δικαιούστε, με πολύ απλά, εύκολα και γρήγορα βήματα.

Μπείτε στο και ενημερωθείτε αναλυτικά για όσα πρέπει να ξέρετε, ώστε να πείτε... αντίο στα κρυφά κόστη συντήρησης της κατοικίας σας αλλά και στο άγχος που τα συνοδεύουν!

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση