GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άλλη μια δωρεά φαρμακευτικού υλικού σε δημόσιο νοσοκομείο από το ΜΚΙΕ

Διαβάστε την ανακοίνωση: "Ειλικρινά δεν θα προχωρούσαμε σε ανακοίνωση για τη δωρεά φαρμακευτικών και ιατρικών υλικών προς ...



Διαβάστε την ανακοίνωση: "Ειλικρινά δεν θα προχωρούσαμε σε ανακοίνωση για τη δωρεά φαρμακευτικών και ιατρικών υλικών προς το Γενικό Νοσοκομείο της Θήβας εάν δεν έβγαζε ανακοίνωση η ίδια η διοίκηση του νοσοκομείου, γιατί πολύ απλά δεν είναι κάτι το καινούργιο αφού το κάνουμε αρκετά συχνά με διάφορα νοσοκομεία στην Αττική.

Η ανακοίνωση τους είναι η παρακάτω:

«Ο Διοικητής του Γ.Ν. Λιβαδειάς – Γ.Ν. Θήβας κ. Κων/νος Ρουσόπουλος, ο Αναπληρωτής Διοικητής κ. Σπύρος Δεσύλλας και όλο το προσωπικό του Γ.Ν. Θήβας, ευχαριστεί ιδιαίτερα για την δωρεά, τις εθελόντριες και τους εθελοντές του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού. Συγχαίρουμε επίσης για τα αυξημένα αισθήματα προσφοράς που διαθέτει το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Κοινωνικού Φαρμακείου κυρία Στέλλα Στενού, αφού σε συνεργασία με την Διοίκηση του νοσοκομείου και έπειτα από δική της πρωτοβουλία ξεκίνησε η όλη διαδικασία της δωρεάς.

Στις δύσκολες ημέρες που διανύει το Εθνικό Σύστημα Υγείας της χώρα μας, είναι σημαντικό να βρίσκονται συνάνθρωποι μας, που με αυταπάρνηση και φιλότιμο στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια επιβίωσης και ανασύστασης του Νοσηλευτικού Ιδρύματος.»

Ευχαριστούμε τη διοίκηση του νοσοκομείου για τα καλά τους λόγια, αξίζει όμως να αναρωτηθούμε όλοι μας γιατί έχουν φτάσει τα δημόσια νοσοκομεία σε αυτήν την τραγική κατάσταση.

Εμείς από την πλευρά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους δεκάδες πολίτες που κάθε εβδομάδα μας φέρνουν φάρμακα, παιδικές τροφές και γάλατα, πάνες, αναπηρικά καροτσάκια και άλλα πολλά φαρμακευτικά και ιατρικά υλικά, τα οποία αξιοποιούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως θα διαπιστώσατε από την παραπάνω ανακοίνωση.

Σκοπός μας δεν είναι να υποκαταστήσουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας, αλλά ούτε και να γίνουμε άλλη μια ΜΚΟ (Μη Κυβερνητική Οργάνωση). Αποκλειστικός μας σκοπός είναι να ενδυναμώσουμε το Εθνικό Σύστημα Υγείας ώστε να παρέχει σωστές και ποιοτικές υπηρεσίες προς όλους τους πολίτες, χωρίς διακρίσεις για το εάν έχουν ασφαλιστική ικανότητα ή όχι, και να διεκδικήσουμε το ανθρώπινο δικαίωμα που έχουμε όλοι μας στην ΥΓΕΙΑ. Ένα δικαίωμα που πρέπει να είναι η πρώτη υποχρέωση της επίσημης Πολιτείας.

Ελπίζουμε και άλλες διοικήσεις δημόσιων νοσοκομείων να είναι το ίδιο δεκτικές όσο το Γ.Ν. Θήβας, ώστε να βοηθηθούν όσο γίνεται περισσότεροι ανασφάλιστοι συμπολίτες μας και παράλληλα να σταματήσουν επιτέλους οι περικοπές στο Εθνικό Σύστημα Υγείας που κοστίζουν ανθρώπινες ζωές.
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση