GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες εκκλήσεις για κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Aγανακτισμένος παρακολουθεί ο φίλαθλος κόσμος τα γεγονότα στο χώρο του ποδοσφαίρου, που έχουν αντίκτυπο και στην κατάρρευση της...



Aγανακτισμένος παρακολουθεί ο φίλαθλος κόσμος τα γεγονότα στο χώρο του ποδοσφαίρου, που έχουν αντίκτυπο και στην κατάρρευση της εθνικής μας ομάδας...

«Να γίνει ό,τι πρέπει να γίνει για να υπάρξει κάθαρση σε όλα τα επίπεδα», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης.

«Πρέπει να αφήσουμε να λειτουργήσουν οι κανόνες και η Δικαιοσύνη», συμπλήρωσε, τονίζοντας πως το επαγγελματικό ποδόσφαιρο έχει γίνει «πεδίο επιχειρηματικών συμφερόντων» που συνδέονται και με το στοίχημα.

Είναι «αυτονόητη» υποχρέωση του σώματος του ελληνικού αθλητισμού να «αυτοκαθαριστεί» και να αποβάλει «αυτούς που τον βλάπτουν», σχολίασε από την πλευρά του το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Όπως μεταδίδει το "skai.gr" επισήμανε πως η λύση είναι να υπάρξει «σοβαρότητα και διαφάνεια», στο μοντέλο που ισχύσει στην Ευρώπη, χωρίς «φαντασιώσεις και καλλιτεχνικής προσεγγίσεις».

Στο βαθμό που το πολιτικό σύστημα μπορεί να κάνει κάποια «αυτονόητα πράγματα», όπως για τη διαφάνεια ή τη δικαιοσύνη, πρέπει να το κάνει, δήλωσε στον σταθμό μας η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου.

Αύριο Τρίτη καλούνται για συστάσεις από τον εισαγγελέα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης και ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης με αφορμή τις καταγγελίες Μαρινάκη ότι ο κ. Μελισσανίδης βρίσκεται πίσω από την επίθεση στον αναπληρωτή πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Χριστόφορο Ζωγράφο.

Εν τω μεταξύ, για τις υποψίες του για στημένα σφυρίγματα σε αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος μίλησε ανοιχτά, για πρώτη φορά από την τοποθέτησή του στην Kεντρική Eπιτροπή Διαιτησίας, ο σκωτσέζος αρχιδιαιτητής Χιού Ντάλας.

Μιλώντας σε σεμινάριο διαιτητών, ο αρχιδιαιτητής της Super League αναφέρθηκε στις προκλητικές αποφάσεις του Ηλία Σπάθα και των βοηθών του στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα, στην Τρίπολη, κάνοντας λόγο για την πιο γελοία κάρτα που έχει δει ποτέ στη ζωή του.

Τόνισε ότι δεν πρέπει να επαναληφθούν τέτοιες διαιτησίες. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι απλά λάθη» επισήμανε ο κ. Ντάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση