GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γούρι από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο...

Μόλις ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Κώστα Σκρέκα με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, χθες το μεσημέρι, χτύπησε το τηλέφωνο και εκλήθη ...



Μόλις ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Κώστα Σκρέκα με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, χθες το μεσημέρι, χτύπησε το τηλέφωνο και εκλήθη στο Μαξίμου.

Από τηλεφώνου δεν του διευκρινίστηκε για ποιο λόγο τον ζητάνε, αν και αμέσως... υπήρξαν υποψίες!... Εκεί, στο Μαξίμου, ο Κώστας Σκρέκας ενημερώθηκε ότι αναλαμβάνει την ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης και δήλωσε έτοιμος να... «βουτήξει στα βαθιά».

Κι όμως η μέρα που... άλλαξε τη ζωή του νέου υπουργού είχε ξεκινήσει τελείως διαφορετικά, καθώς στις 12 μ. είχε επισκεφτεί τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο (... δίχως να έχει ιδέα τι θα συμβεί στην επόμενη ώρα!) για να του μεταφέρει αίτημα φορέων της Καλαμπάκας, για μονιμοποίηση της προσωποπαγούς Μητροπόλεως Σταγών.

Με το που βγήκε απ’ την Αρχιεπισκοπή, λίγο μετά τις 12.30 μ.μ.... ο κόσμος ήταν αλλιώς. Του έφερε... γούρι ο Αρχιεπίσκοπος, με τον οποίο διακρίνεται στη φωτό του trikalavoice.gr κατά τη χθεσινή τους συνάντηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση