GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάτρα: Τοποθετήθηκαν οι «έξυπνες» στάσεις

Η εγκατάσταση των «έξυπνων» στάσεων, σε κεντρικά και όχι μόνο σημεία της Πάτρας, ξεκίνησε.. Όπως πρώτο είχε δημοσιεύσει το pa...



Η εγκατάσταση των «έξυπνων» στάσεων, σε κεντρικά και όχι μόνο σημεία της Πάτρας, ξεκίνησε..

Όπως πρώτο είχε δημοσιεύσει το patratora.gr, στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού το Αστικό ΚΤΕΛ Πάτρας, υλοποιεί σχετικές αποφάσεις και βάζει σε εφαρμογή κινήσεις που απλοποιούν την ζωή των χρηστών των μέσων μαζικής μεταφοράς.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό πρόκειται να τοποθετηθούν 30 πινακίδες.

Η πληροφορία για το πότε φτάνει το επόμενο λεωφορείο κάθε γραμμής σε όλες τις στάσεις του δικτύου θα είναι διαθέσιμη σε πραγματικό χρόνο και από το internet και από smart phones.
Το προσεχές διάστημα αναμένεται να τεθεί σε ισχύ το «έξυπνο» εισιτήριο.Πρόκειται για προπληρωμένες κάρτες που θα αντικαταστήσουν το συμβατικό εισιτήριο. Ο κάτοχος εισερχόμενος στο λεωφορείο θα «περνά» την κάρτα από το ειδικό μηχάνημα που θα εγκατασταθεί σε όλα τα λεωφορεία.
Το Αστικό ΚΤΕΛ Πάτρας, στο πλαίσιο της πολιτικής αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των Αστικών συγκοινωνιών, έχει ήδη προχωρήσει από τον περασμένο Οκτώβριο στην ανανέωση του μηχανοκίνητου στόλου.
Πρόκειται για υπερσύγχρονα λεωφορεία τύπου «φυσαρμόνικα» που κατά κύριο λόγο εκτελούν δρομολόγια στην γραμμή από και προς το Πανεπιστήμιο της Αχαϊκής Πρωτεύουσας, λόγω του μεγάλου όγκου επιβατών.
Εντός του 2014 συνολικά 10 νέα λεωφορεία που υπηρετούν τις σύγχρονες προδιαγραφές των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, έχουν ενταχθεί στο δυναμικό τουΑστικού ΚΤΕΛ Πάτρας, ο στόλος του οποίου ανέρχεται σε 114 οχήματα.

Τα νέα λεωφορεία έρχονται να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες και απαιτήσεις του επιβατικού κοινού, διαθέτουν clima καθώς επίσης και κάμερες ασφαλείας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση