GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκλεψε το αγροτικό του παπά... το' βαψε κιόλας!

Είχε δει το αγροτικό αυτοκίνητο του παπά από το Αρκαλοχώρι και του είχε "γυαλίσει" το "έβαλε στο μάτι" και ...



Είχε δει το αγροτικό αυτοκίνητο του παπά από το Αρκαλοχώρι και του είχε "γυαλίσει" το "έβαλε στο μάτι" και αποφάσισε να το κάνει δικό του...

Ο λόγος για ένα TOYOTA Hilux, το οποίο έκλεψε μια νύχτα... αλλά δεν αρκέστηκε σε αυτό. Του άλλαξε χρώμα, βάφοντας το μαύρο, του αφαίρεσε τις πινακίδες και το κυκλοφορούσε ... σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Μόνο που κάποιος "σφύριξε" στον παπά, πως ένας κτηνοτρόφος από το Χαράκι είχε "οικειοποιηθεί" το αυτοκίνητο του και ο ίδιος ειδοποίησε την αστυνομία.

Χθες, κι αφού η ΕΛΑΣ παρακολουθούσε επί μέρες το φερόμενο δράστη, σταμάτησε τον 38χρονο κτηνοτρόφο για τροχονομικό έλεγχο και αφού οι αστυνομικοί έστειλαν το αυτοκίνητο στην αντιπροσωπεία για τα "περαιτέρω", διαπιστώθηκε πως όχι μόνο το αγροτικό αυτοκίνητο ήταν το "χαμένο" όχημα του ιερέα αλλά και ότι πάνω σε αυτό υπήρχαν εξαρτήματα από...3 άλλα αυτοκίνητα, πιθανόν "τρόπαια" του ίδιου συλλέκτη!
Το όχημα μεταφέρθηκε στο ΚΤΕΟ για περισσότερο έλεγχο μέχρι να αποδοθεί στον ιερέα, που σίγουρα ... θα έχει να το λέει, πως έγινε κάποιο θαύμα και μετά από καιρό βρήκε το αυτοκίνητό του!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση