GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στους λογαριασμούς των στρατιωτικών της Ουκρανίας γίνονται εμβάσματα από τις ΗΠΑ

Εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια γίνονται εμβάσματα από τις ΗΠΑ στους προσωπικούς λογαριασμούς των Ουκρανών στρατιωτικών. Το γεγον...



Εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια γίνονται εμβάσματα από τις ΗΠΑ στους προσωπικούς λογαριασμούς των Ουκρανών στρατιωτικών.
Το γεγονός αυτό πιστοποιούν μυστικά
έγγραφα τα οποία βρέθηκαν στην διάθεση των Ουκρανών hackers από την "Cyberberkut".

"Μετά την έρευνα λίγων εγγράφων δημιουργείται η εντύπωση ότι ο στρατός της Ουκρανίας είναι ένα παράρτημα των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ. Οι όγκοι χρηματοδότησης εντυπωσιάζουν με το μέγεθός τους και η πτώση των ουκρανικών στρατευμάτων με το εύρος της. Ταυτόχρονα εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια γίνονται εμβάσματα στους προσωπικούς λογαριασμούς των στρατιωτικών και χρησιμοποιούνται από μερικούς αξιωματικούς για προσωπικούς λόγους ", λέγεται στην ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της οργάνωσης.

Οι hackers ισχυρίζονται ότι κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Τζώζεφ Μπάιντεν στο Κίεβο στις 20-21 Νοεμβρίου απέκτησαν πρόσβαση σε μυστικά έγγραφα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ που φυλάσσονταν στο κινητό ενός από τα μέλη της αποστολής.

"Εμείς, η "Cyberberkut", έχουμε ήδη προειδοποιήσει ότι δεν επιτρέπεται η εμπλοκή της Ουάσιγκτον στις εσωτερικές υποθέσεις της χώρας μας. Επίσης πολλές φορές έχουμε δηλώσει ότι δεν δεχόμαστε την αντιλαϊκή πολιτική των αρχών του Κιέβου η οποία ήδη έχει θέσει την Ουκρανία σε εξάρτηση από τις ΗΠΑ. Κατά τη διάρκεια της τακτικής επίσκεψης του Μπάιντεν στο Κίεβο αποκτήσαμε πρόσβαση σε μυστικά έγγραφα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ τα οποία φυλάσσονταν στη κινητή συσκευή ενός από τα μέλη της αμερικανικής αποστολής ". λέγεται στην ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της οργάνωσης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της "Cyberberkut", το Υπουργείο Αμύνης της Ουκρανίας ζήτησε από τις ΗΠΑ $30,7 εκατ. ως στρατιωτική και τεχνολογική βοήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση