GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Παιχνίδι δίχως γυρισμό»

Για τον αγώνα κόντρα στην Ντινάμο Μινσκ μίλησε στο PAOK TV ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» τόνισε πως...


Για τον αγώνα κόντρα στην Ντινάμο Μινσκ μίλησε στο PAOK TV ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» τόνισε πως η αναβολές στο πρωτάθλημα αλλάζουν τον προγραμματισμό και δημιουργούν προβλήματα, ενώ πρόσθεσε πως πλέον όλο το βάρος (τουλάχιστον μέχρι την επανέναρξη των εγχώριων διοργανώσεων) έχει πέσει στο Europa League.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του ΠΑΟΚ:
Για την διακοπή του πρωταθλήματος:
«Αυτό είναι πολύ άσχημο για το ποδόσφαιρο, για τις ομάδες, για τους προπονητές. Προγραμματίζεις να παίξεις, αναβάλλεται, πας πίσω και όλα αυτά που έχει στο μυαλό σου και όλος ο προγραμματισμός πάει περίπατο. Και πάλι από την αρχή, δίχως να ξέρεις πάλι τι θα γίνει… Εμείς τώρα έχουμε το παιχνίδι με την Ντινάμο Μινσκ, ξέρουμε πως πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι όσο το δυνατόν καλύτερα για ένα τέτοιο παιχνίδι, πολύ κρίσιμο για την ομάδα και την πορεία της στην Ευρώπη. Έχουμε ρίξει όλο το βάρος στο παιχνίδι αυτό».
Για την κατάσταση της ομάδας:
«Δεν μπορούμε να πούμε πως είμαστε στην καλύτερη κατάσταση γιατί όλες αυτές οι αναβολές και όλα αυτά που έγιναν, τα περισσότερα είναι αρνητικά. Υπάρχουν και τα θετικά ότι έχουμε κάποια παιδιά που έχουν κάποια προβλήματα και θα κερδίσουν χρόνο όσον αφορά το να έρθουν γρήγορα. Γενικά υπάρχει πρόβλημα…».
Για την κρισιμότητα του αγώνα με την Ντινάμο Μινσκ:
«Η βαθμολογία τα λέει όλα. Συζητήσαμε με τα παιδιά και είπαμε πως για εμάς είναι ένα παιχνίδι δίχως γυρισμό. Δεν έχει να μπούμε σε λεπτομέρειες γι” αυτό το παιχνίδι. Πας, παίζεις και τελειώνει».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση