GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γαλλίδα γιαγιά διακινούσε μεγάλες ποσότητες χασίς στο Κιλκίς!

Ως το Κιλκίς είχαν φτάσει οι πληροφορίες για μια Γαλλίδα γιαγιά που συγκατοικούσε μαζί με έναν 60χρονο Έλληνα και διακινούσαν μεγάλε...


Ως το Κιλκίς είχαν φτάσει οι πληροφορίες για μια Γαλλίδα γιαγιά που συγκατοικούσε μαζί με έναν 60χρονο Έλληνα και διακινούσαν μεγάλες ποσότητες χασίς! Οι άνδρες της Ασφαλείας πήγαν ως το χωριό, αλλά δεν βρήκαν τον ιδιοκτήτη του σπιτιού.
Βρήκαν, όμως, την 71χρονη Γαλλίδα φίλη του η οποία είχε κρυμμένες στο σπίτι σε χωριό της Θεσσαλονίκης πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 571 γραμμαρίων και μία σακούλα γεμάτη με ξεριζωμένους κορμούς και κλαδιά από χασισόδεντρα βάρους τεσσάρων κιλών και 220 γραμμαρίων!
Η ηλικιωμένη αλλοδαπή συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης ο οποίος της άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή ναρκωτικών, ενώ η ίδια κατηγορία βαρύνει και τον Έλληνα συγκάτοικό της που αναζητείται.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση