GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Σε ευθεία γραμμή παραδικαστικό και κυβέρνηση στην δίωξη της Χρυσής Αυγής"

Του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Εμπρός" Αποκαλυπτικό άρθρο στο “ΒΗ...



Του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Εμπρός"

Αποκαλυπτικό άρθρο στο “ΒΗΜΑ”. Σκοπός τους να μας φιμώσουν ακόμη και στη δίκη.
Την ίδια ημέρα της συλλήψεώς μας, στις 28 Σεπτεμβρίου του 2013, ο ίδιος ο υπουργός Δικαιοσύνης έκανε δηλώσεις από το Μέγαρο Μαξίμου και έλεγε στους δημοσιογράφους ότι θα έχουμε μία… “δίκαιη δίκη”! Η δήλωση αυτή έγινε πριν ακόμη αποφασίσουν οι ανακριτές την προφυλάκισή μας, πριν καν ακόμη αποφασίσουν εισαγγελείς και ανακριτές την δίωξή μας! Όμως, ο υπουργός ήξερε, θα έχουμε μία “δίκαιη δίκη”…
Όπως ξέρει και τώρα πως θα έχουμε μία “δίκαιη δίκη”, παρ’ όλο το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει αποφανθεί το Συμβούλιο Εφετών εάν θα παραπεμφθούμε σε δίκη! Κάτι παραπάνω φαίνεται να γνώριζε και να γνωρίζει ο υπουργός όταν μιλάει για δίκη. Πώς είναι δυνατόν όμως να έχουμε “δίκαιη δίκη” όταν αυτή θα είναι κομμένη και ραμμένη στα πολιτικά σχέδια της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.; Για όποιον έχει αμφιβολίες αποκαλυπτικό ήταν το άρθρο στην εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ” της Κυριακής 16 Νοεμβρίου 2014. Άρθρο το οποίο είχε τίτλο “ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ”.
Από τον τίτλο και μόνο του άρθρου αντιλαμβάνεται και ο πλέον αφελής ότι όλα αυτά τα παραμύθια ότι η υπόθεση της Χρυσής Αυγής είναι μία υπόθεση της δικαιοσύνης και όχι πολιτική, αποτελούν ασύστολα ψεύδη και τίποτε άλλο. Το άρθρο αναφέρεται στην πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής της δίκης και στην πρώτη παράγραφό του τονίζει χαρακτηριστικά: “Για τα δεδομένα αυτά η ηγεσία της δικαιοσύνης έχει ήδη ενημερώσει την κυβέρνηση.”

Η παραπάνω φράση είναι εφιαλτική για την Δικαιοσύνη και το Πολίτευμα μόνο και μόνο από αυτό το οποίο ευθέως διατυπώνει, ότι δηλαδή η ηγεσία της Δικαιοσύνης είναι σε επαφή και ενημερώνει την κυβέρνηση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής! Εάν υπήρχε δικαιοσύνη σε αυτόν τον τόπο, θα έπρεπε μόνο και μόνο για αυτή τη φράση να διαταχθεί έρευνα για το ποιος ενημέρωσε ποιον για αυτή τη δίκη, την στιγμή κατά την οποία όχι απλά δεν έχει υποχρέωση να ενημερώσει αλλά είναι παράνομο και αντισυνταγματικό το να ενημερώσει.
Παρακάτω στο ίδιο άρθρο διαβάζουμε και τις σχετικές λεπτομέρειες για την πολιτική σκοπιμότητα η οποία υπάρχει και δεν κρύβεται πλέον στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Χαρακτηριστικά αναφέρεται: “Εφ’ όσον λοιπόν η κλήρωση της σύνθεσης του δικαστηρίου πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιανουαρίου, τότε η δίκη θα ξεκινήσει περί τα μέσα Φεβρουαρίου, όταν δηλαδή ξεκινά και η διαδικασία εκλογής προέδρου. Αυτό από μόνο του το γεγονός δημιουργεί έτσι κι αλλιώς προβλήματα στην κυβέρνηση, καθώς από την έναρξη της δίκης και μετά η ηγεσία της Χρυσής Αυγής αποκτά και πάλι δημόσιο βήμα.”
Διαβάσατε προσεκτικά τα παραπάνω; Γιατί εάν τα διαβάσατε θα διαπιστώσατε ότι το πρόβλημα της κυβέρνησης είναι να μη έχουμε δημόσιο βήμα! Μήπως για αυτό είμαστε και φυλακή;… Στην συνέχεια του άρθρου αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι η δίκη μοιραία θα είναι δημόσια κι ότι εάν η χώρα ευρίσκεται σε προεκλογική περίοδο τότε είναι βέβαιο ότι “θα μετατρέψουν το δικαστήριο σε προεκλογικό μπαλκόνι”. Τι θέλουν δηλαδή, ούτε λίγο ούτε πολύ; Θέλουν να δικαστούμε χωρίς δικαίωμα δημόσιου λόγου.
Υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα στην δίωξή μας; Το ομολογούν και οι ίδιοι γράφοντας ότι δεν πρέπει να έχουμε δημόσιο βήμα. Πράγμα το οποίο έχουν σχεδιάσει μαζί με την συγκυβέρνηση του μνημονίου οι “νταβατζήδες” και έτσι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι αποκλεισμένη ολοκληρωτικά απ΄όλα τα ΜΜΕ. Είναι φανερό και για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται από το άρθρο αυτό στην εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ”, ότιπίσω από την δίωξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ υπάρχει μία προφανής βρώμικη πολιτική σκοπιμότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση