GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ: Σκότωσε τον πατέρα του, τον έβαλε σε κουτιά και στήριξε πάνω την τηλεόραση!

Ο 27χρονος Νάθαλ Ρόμπινσον (Nathal Robinson) από το Μπορνμουθ του Ηνωμένου Βασιλείου κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία του 48χρο...



Ο 27χρονος Νάθαλ Ρόμπινσον (Nathal Robinson) από το Μπορνμουθ του Ηνωμένου Βασιλείου κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία του
48χρονου πατέρα του, Γουίλιαμ σπίλερ (William Spiler) το Μάιο του 2013 και μάλιστα, δε χρειάστηκε παραπάνω από 1,5 ώρα για να βγάλει το δικαστήριο την καταδικαστική απόφαση.

Ο νεαρός είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου τον πατέρα του και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας ένα σιδηροπρίονο κι ένα πριόνι, τον τεμάχισε, τον έβαλε σε κουτιά αποθήκευσης. Αυτά τα τοποθέτησε στην κρεβατοκάμαρα του πατέρα του και πάνω τους έβαλε την τηλεόραση με εξαίρεση το κεφάλι που το έβαλε σε κουτί μέσα σε ένα ντουλάπι.

Ο 27χρονος ανέφερε ότι δε θυμόταν πολλά πράγματα από τη δολοφονία, ισχυρίστηκε ότι στο παρελθόν είχε κακοποιηθεί τόσο από τον πατέρα του όσο κι από έναν άλλο άντρα, ενώ συμπλήρωσε ότι η μητέρα του δούλευε ως πόρνη κι είχε βρει αγγελία για τις υπηρεσίες της.

Στο δικαστήριο αποκαλύφθηκε ότι την επόμενη ημέρα της δολοφονίας, ο Νάθαλ ταξίδεψε στη Γλασκώβη για να διασκεδάσει με τους φίλους του, ενώ πήγε με τη μητέρα του ένα σαββατοκύριακο στο Μπρίστολ.

Τέλος, κατέληξε ότι το κίνητρό του για τη δολοφονία ήταν οικονομικό αφού αμέσως μετά σήκωσε από το λογαριασμό του 8.000 λίρες, περίπου 10.055 Ευρώ, ενώ έκανε το παν για να κρύψει το αποτρόπαιο έγκλημά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση