GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνέλαβαν άλλον ένα για τη δολοφονία του νυχτοφύλακα

Ο τρίτος από τους πέντε κακοποιούς που είχαν δολοφονήσει στις 9 Ιουλίου έναν 49χρονο νυχτοφύλακα σε μια επιχείρηση οικοδομικών υλικώ...


Ο τρίτος από τους πέντε κακοποιούς που είχαν δολοφονήσει στις 9 Ιουλίου έναν 49χρονο νυχτοφύλακα σε μια επιχείρηση οικοδομικών υλικών σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης, βρίσκεται πλέον στη φυλακή. Πρόκειται για έναν 29χρονο σεσημασμένο για ληστεία, απόπειρα ληστείας και διακεκριμένες κλοπές, που συνελήφθη στη Χαλκιδική βάσει εντάλματος της ανακρίτριας Ροδόπης.
Ο 29χρονος, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία με πρόθεση από κοινού και ληστείας από κοινού, εντοπίστηκε από κλιμάκιο αστυνομικών μετά από πληροφορίες και οδηγήθηκε στην Κομοτηνή για να προφυλακιστεί, όπως ένας 24χρονος που συνελήφθη δυο ημέρες μετά τη δολοφονία και ένας 27χρονος ο οποίος συνελήφθη στις 31 Ιουλίου. Ασύλληπτοι παραμένουν άλλοι δυο συνεργοί τους, ένας 32χρονος που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για απόπειρα ανθρωποκτονίας και διακεκριμένες κλοπές και ένας 20χρονος που έχει κατηγορηθεί για διακεκριμένες κλοπές.
Ο 49χρονος νυχτοφύλακας είχε βρεθεί νεκρός από συγγενικό του πρόσωπο, το πρωί της 9ης Ιουλίου μέσα στο αυτοκίνητό του έξω από την επιχείρηση όπου εργαζόταν σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης. Οι δολοφόνοι τον είχαν χτυπήσει αλύπητα στο κεφάλι και το σώμα και τον είχαν δέσει χειροπόδαρα με σχοινί, με αποτέλεσμα να βρει το θάνατο αβοήθητος. Στη συνέχεια, έκλεψαν δύο φορτηγά τα οποία γέμισαν με οικοδομικά υλικά και τα εγκατέλειψαν αργότερα σε αγροτική περιοχή της Ξάνθης, αφού μεταφόρτωσαν σε άλλο όχημα τα κλοπιμαία.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση