GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρετανοί ναύτες προκάλεσαν βανδαλισμούς στα Χανιά

Πρωταγωνιστές σε ένα ακόμη περιστατικό βανδαλισμών στα Χανιά έγιναν οι μεθυσμένοι ναύτες του αμφίβιου βρετανικού πολεμικού πλοίου με...


Πρωταγωνιστές σε ένα ακόμη περιστατικό βανδαλισμών στα Χανιά έγιναν οι μεθυσμένοι ναύτες του αμφίβιου βρετανικού πολεμικού πλοίου μεταφοράς προσωπικού “RFA Lyme Bay”, αναστατώνοντας την πόλη και προκαλώντας ζημιές σε ένα κατάστημα.
Το πλοίο του Βασιλικού Βρετανικού Στόλου έφτασε το πρωί της Πέμπτης στη Σούδα με πλήρωμα 400 άτομα, τα οποία ξεχύθηκαν στους δρόμους μόλις πήραν έξοδο και βγήκαν για να διασκεδάσουν στα μπαρ των Χανίων. Μετά την κατανάλωση αλκοόλ, όμως, οι νεαροί στρατιωτικοί μιμήθηκαν τους… συμπατριώτες τους που κάνουν διακοπές τα καλοκαίρια στα Μάλια!
Σύμφωνα με την καταγγελία ενός ιδιοκτήτη καταστήματος με βρεφικά και παιδικά ρούχα, οι Βρετανοί ναύτες γκρέμισαν τη χοντρή τζαμαρία του μαγαζιού του προκαλώντας σοβαρές ζημιές. Μια άλλη παρέα στάθηκε στη μέση του δρόμου στην οδό Κισάμου και το έριξε στο… τραγούδι, διακόπτοντας για αρκετή ώρα την κυκλοφορία! Η τοπική Αστυνομία ερευνά τα δυο περιστατικά, οι δράστες των οποίων πρόλαβαν να εξαφανιστούν.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση