GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Σε ποιον και γιατί δίνει το "δακτυλίδι" ο Παπανδρέου...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.  ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.  Δεν προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι ο βουλευτής Θάνος Μωραΐτης βγήκε αμέσως μετά τις δηλώσ...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. 
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ. 

Δεν προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι ο βουλευτής Θάνος Μωραΐτης βγήκε αμέσως μετά τις δηλώσεις του Γ. Παπανδρέου και τον υποστήριξε ανοικτά (διαβάστε εδώ). Ο νεαρός βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας προετοίμαζε το κλίμα εδώ και αρκετό καιρό για λογαριασμό του πρώην πρωθυπουργού αν και διέψευδε ότι υπάρχει τέτοια σύνδεση.
Ο Θ. Μωραΐτης βγαίνει μπροστά έχοντας ηγετικές φιλοδοξίες. Σύμφωνα με πληροφορίες του Press-gr, εφόσον... γίνει συνέδριο στο ΠΑΣΟΚ πριν ή μετά τις εκλογές η "παπανδρεϊκή" πλευρά ετοιμάζεται να στηρίξει τον κ. Μωραΐτη, ως στέλεχος της "νεότερης γενιάς", στο βαθμό που διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχει έδαφος κατάλληλο για την επάνοδο του κ. Παπανδρέου.
Το "πλεονέκτημα" του κ. Μωραΐτη έναντι των υπολοίπων είναι ότι ανήκει σε αυτούς που προβλέπεται να επανεκλεγούν βουλευτές εφόσον στηθούν εθνικές κάλπες. Η Αιτωλοακαρνανία είναι μία από τις μεγάλες εκλογικές περιφέρειες που το ΠΑΣΟΚ θα έχει εκπροσώπηση ακόμη και με σημαντική μείωση του πανελλαδικού ποσοστού του.

2 σχόλια

  1. Aera, aera na figei i xolera ( Samaras, Papandreoy, Venizelos kai olo to kako sinapantima-mnimonio )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΓΩΜΑΤΑ, ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ, ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση