GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσαβούσογλου: Όταν οι Eλληνοκύπριοι κάνουν έρευνες και γεωτρήσεις εμείς στέλνουμε το Μπαρμπαρός

Σε δηλώσεις του κατά την συζήτηση του προϋπολογισμού στην τουρκική εθνοσυνέλευση, ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι "και η `ΤΔΒΚ...



Σε δηλώσεις του κατά την συζήτηση του προϋπολογισμού στην τουρκική εθνοσυνέλευση, ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι "και η `ΤΔΒΚ` έχει δικαίωμα στο πετρέλαιο της Κύπρου, και ο `Ε/κ λαός` έχει".
"Εμείς αυτό λέμε και στην πραγματικότητα και οι Ε/κ λένε αυτό. Αλλά από την άλλη κάνουμε και διαπραγματεύσεις. Όταν αυτοί κάνουν έρευνες φυσικού αερίου και γεωτρήσεις εμείς στέλνουμε το Μπαρμπαρός. Εάν εκείνοι σταματήσουν την ενέργεια αυτή θα τη σταματήσουμε κι εμείς. Είμαστε ενάντια στο να γίνονται εργασίες γεώτρησης μονομερώς", είπε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών είπε ότι υπάρχουν τώρα νέες προτάσεις και μάλιστα ο ίδιος είπε υπέβαλε την εξής πρόταση: Εφόσον τα κράτη δεν θέλουν ο ένας τον άλλο ως συνομιλητή, μέχρι να επιτευχθεί λύση, να συσταθεί μια ιδιωτική εταιρεία και οι εργασίες να γίνουν από εκείνη".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση