GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάλυμνος: Εισβολή σε σχολείο με στόχο τα κομπιούτερ

Δεν πρόλαβαν να παραλάβουν τους καινούργιους ηλεκτρονικούς υπολογιστές με τους οποίους εξοπλίστηκε το σχολείο τους οι μαθητές του Δη...


Δεν πρόλαβαν να παραλάβουν τους καινούργιους ηλεκτρονικούς υπολογιστές με τους οποίους εξοπλίστηκε το σχολείο τους οι μαθητές του Δημοτικού στην περιοχή του Πανόρμου στην Κάλυμνο και δέχθηκαν την «επίσκεψη» high tech διαρρηκτών!
Οι δράστες παραβίασαν την εξωτερική πόρτα του κτιρίου που οδηγεί στην αίθουσα των υπολογιστών και άρπαξαν από το εσωτερικό μια οθόνη. Ο υπόλοιπος ηλεκτρονικός εξοπλισμός του σχολείου γλίτωσε, γιατί κάποιος θόρυβος τους τρόμαξε και τράπηκαν σε φυγή! Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Καλύμνου πήραν αποτυπώματα από τους χώρους όπου κινήθηκαν οι εισβολείς και ερευνούν για τον εντοπισμό τους.
*** Ένας ανήλικος ήταν ο δράστης τεσσάρων διαρρήξεων και μιας απόπειρας σε καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Ευρώτα, οι οποίες εξιχνιάστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας. Ως δράστης ένας 17χρονος τσιγγάνος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης.
*** Πολλές φορές είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές για κλοπές ένας 29χρονος Αρμένιος κι έτσι οι άνδρες της Ασφάλειας δεν δυσκολεύτηκαν να τον αναγνωρίσουν από την περιγραφή της ιδιοκτήτριας ενός σπιτιού που διέρρηξε στο Διδυμότειχο και άρπαξε διάφορα χρυσαφικά. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση