GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κέρκυρα: Συνελήφθη 33χρονος για οπλοκατοχή και διαρρήξεις

Το περίστροφο διαμετρήματος 0,38 χιλιοστών και το σπρέι πιπεριού που είχε πάνω του ένας 33χρονος όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυν...


Το περίστροφο διαμετρήματος 0,38 χιλιοστών και το σπρέι πιπεριού που είχε πάνω του ένας 33χρονος όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφαλείας στην Κέρκυρα, οδήγησε στην σύλληψή του αλλά και στην ανεύρεση πλήθους high tech κλοπιμαίων των οποίων οι ιδιοκτήτες αναζητούνται.
Από την προανάκριση εξιχνιάστηκε μόνο μια διάρρηξη που είχε γίνει το Μάιο του 2013 με λεία ηλεκτρικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.
Ωστόσο, στο σπίτι του 33χρονου βρέθηκαν φωτογραφικές μηχανές, φορητοί υπολογιστές, κινητά και άλλα αντικείμενα που φυλάσσονται στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας και οι πολίτες που έπεσαν θύματα κλοπών μπορούν να πάνε για να τα αναγνωρίσουν. Στο μεταξύ, ο 33χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας που του άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και κλοπή.
*** Ένας 22χρονος τσιγγάνος είχε στην κατοχή του το αξίας 700 ευρώ κινητό που είχε κάνει φτερά πριν από λίγες ημέρες από μια επιχείρηση κινητής τηλεφωνίας στην πόλη της Κέρκυρας.
Πάνω στον δράστη το βρήκαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που του έκαναν τυχαίο έλεγχο κι έτσι το κινητό επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του και σε βάρος του 22χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση