GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο… σκοτάδι 300 χιλιάδες άνθρωποι την ημέρα των Ευχαριστιών

H χειμερινή καταιγίδα που προκάλεσε καθυστερήσεις και ματαιώσεις πτήσεων στις βορειοανατολικές ακτές των ΗΠΑ εξασθένισε, όμως χιλιά...


H χειμερινή καταιγίδα που προκάλεσε καθυστερήσεις και ματαιώσεις πτήσεων στις βορειοανατολικές ακτές των ΗΠΑ εξασθένισε, όμως χιλιάδες άνθρωποι παραμένουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα , καθώς η χώρα γιορτάζει την Ημέρα των Ευχαριστιών.
Τουλάχιστον 300.000 άνθρωποι παρέμεναν στο σκοτάδι μετά τη χιονοθύελλα, σύμφωνα με τον ιστότοπο Accuweather.com, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Στις περιοχές που έχουν πληγεί περισσότερο περιλαμβάνεται η πολιτεία του Νιού Χάμσιρ, όπου η δημόσια υπηρεσία ηλεκτροδότησης ανέφερε ότι 178.000 άνθρωποι δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα.
Η εταιρεία ηλεκτρισμού του Μέιν, η Central Maine Power, από την πλευρά της διευκρίνισε ότι 74.000 από τους πελάτες της αντιμετώπισαν διακοπή της ηλεκτροδότησης.
Περισσότερες από 9.000 πτήσεις ακυρώθηκαν ή καθυστέρησαν στις ΗΠΑ όπου η κακοκαιρία στα βορειοανατολικά ανέτρεψε τα σχέδια εκατομμυρίων Αμερικανών να ταξιδέψουν, ενόψει της εορτής των Ευχαριστιών.
Ο ιστότοπος FlightAware.com ωστόσο δεν έκανε λόγο για προβλήματα στις πτήσεις στις πληγείσες περιοχές.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση