GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεμπλόκαραν 190 επενδύσεις στο πρόγραμμα ενίσχυσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Εγκρίθηκε, μετά από εισήγηση της αρμόδιας Επιτροπής, από τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλ...



Εγκρίθηκε, μετά από εισήγηση της αρμόδιας Επιτροπής, από τον υφυπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, η ένταξη στο σχετικό πρόγραμμα 190 έργων ενίσχυσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων οι οποίες δραστηριοποιούνται στους τομείς της μεταποίησης, του τουρισμού, και του εμπορίου-υπηρεσιών.

Τα έργα αυτά έχουν συνολικό προϋπολογισμό ύψους σχεδόν 23 εκ. ευρώ, εκ των οποίων η δημόσια δαπάνη ξεπερνά τα 11 εκ. ευρώ. Η ένταξη των έργων αυτών είχε αρχικά μπλοκάρει, για τυπικούς λόγους, από τους ενδιάμεσους φορείς υλοποίησης του προγράμματος. Με πρωτοβουλία του υφυπουργού, όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου, συστάθηκε Ειδική Επιτροπή η οποία έκανε επανεξέταση των αιτήσεων και δικαίωσε όσους επενδυτές πληρούσαν τα κριτήρια.

Τα παραπάνω επενδυτικά σχέδια διαχωρίζονται, βάσει του οδηγού εφαρμογής, στους κλάδους των υπηρεσιών (που αφορούν επενδύσεις ύψους 20.000 - 100.000 ευρώ), μεταποίησης (επενδύσεις ύψους 30.000 - 300.000 ευρώ) και τουρισμού (επενδύσεις ύψους 20.000 - 300.000 ευρώ). Το ποσοστό επιχορήγησής τους διαφέρει ανάλογα με την περιφέρεια υλοποίησης και το μέγεθος της επιχείρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση