GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ: Σοβαρό τροχαίο κοντά στα νεκροταφεία της Ξάνθης – Smart συγκρούστηκε με ποδηλάτη [video]

Ένα I.X. αυτοκίνητο τύπου Smart συγκρούστηκε με ποδηλάτη λίγο πριν τις 6.00 το απόγευμα της Παρασκευής κοντά στα Δημοτική Κοιμη...



Ένα I.X. αυτοκίνητο τύπου Smart συγκρούστηκε με ποδηλάτη λίγο πριν τις 6.00 το απόγευμα της Παρασκευής κοντά στα Δημοτική Κοιμητήρια της Ξάνθης.
Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες το Ι.Χ. συγκρούστηκε με το ποδήλατο, στο οποίο επέβαινε ηλικιωμένος άνδρας που κατέληξε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα. Το ατύχημα σημειώθηκε με κατεύθυνση της πόλη της Ξάνθης, ενώ σημειώθηκε λίγα μέτρα πριν τα κοιμητήρια.

Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον ποδηλάτη στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, και μέχρι στιγμής η κατάσταση της υγείας του παραμένει άγνωστη αν και σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες φαίνεται πως τραυματίστηκε σοβαρά μιας και δημιουργήθηκε λουτρό αίματος στο έδαφος μετά το ατύχημα. Ο οδηγός του Ι.Χ., νεαρός σε ηλικία, παρέμενε στο σημείο του ατυχήματος ενώ ένα επανδρωμένο όχημα της Τροχαίας Ξάνθης έσπευσε επίσης στην περιοχή.
Για τις συνθήκες και τα αίτια κάτω από τα οποία σημειώθηκε το τροχαίο διενεργείται προανάκριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση