GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δείτε σε ποια χώρα φορολογούν ακόμα και τη...Google;

Η κυβέρνηση της Ουγγαρίας αποφάσισε να τα βάλει με την... Google... Σε μια εισπρακτικής λογικής κίνηση, κατέθεσε νόμο στη Βουλ...



Η κυβέρνηση της Ουγγαρίας αποφάσισε να τα βάλει με την... Google...
Σε μια εισπρακτικής λογικής κίνηση, κατέθεσε νόμο στη Βουλή με τον οποίο εφεξής οι πάροχοι internet υποχρεούνται να πληρώνουν φόρο 150 φιορίνια (ισοδυναμούν με 0.60 δολάρια) για κάθε 1 Gigabyte δεδομένων που μετακινείται στο δίκτυο.

Ο υπουργός Οικονομικών Mihaly Varga αιτιολόγησε της απόφασή του λέγοντας ότι οι υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών άλλαξαν αρκετά τα τελευταία χρόνια και για αυτό πρέπει να αλλάξει και ο τρόπος που τις φορολογούν.

Αυτή η αλλαγή αναμένεται να επιφέρει 20 δισεκατομμύρια φιορίνια στο κράτος.

Όπως αναφέρει το techblog.gr, πάνω από 100.000 χρήστες του Facebook έκαναν like σε μία σελίδα η οποία φτιάχτηκε για να διαμαρτυρηθούν κατά του συγκεκριμένου νομοσχεδίου.

Σημειώνεται ότι το internet traffic είχε φτάσει τα 1.15 δισεκατομμύρια Gigabytes το 2013 και το mobile internet 18 εκατομμύρια Gigabytes, τα οποία αναμένεται να επιφέρουν στο κράτος παραπάνω από 175 δισεκατομμύρια φιορίνια, την ώρα που τα έσοδα για το 2013 ήταν 164 δισεκατομμύρια φιορίνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση