GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είναι επίσημο: Αυτοί θα χορέψουν στο "Dancing with the stars 5" - Τι θα δούμε αυτή τη σεζόν;

Ολοι εδώ... είναι το νέο σλόγκαν του ΑΝΤ1 και πράγματι όλα τα στελέχη και οι σταρ του καναλιού ήταν... συγκεντρωμένοι προχθές τ...



Ολοι εδώ... είναι το νέο σλόγκαν του ΑΝΤ1 και πράγματι όλα τα στελέχη και οι σταρ του καναλιού ήταν... συγκεντρωμένοι προχθές το βράδυ στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Στην εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου προγράμματος του καναλιού του Αμαρουσίου, το οποίο σφύζει από καινούργιες σειρές και shows, τις εντυπώσεις έκλεψαν τα πρόσωπα που θα χορέψουν στο «Dancing with the stars 5».
Ετσι στο «Dancing with the stars 5» θα κουνήσουν το κορμί τους ο Θάνος Πετρέλης, ο Τριαντάφυλλος, ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Χρήστος Σπανός, η Ελισάβετ Σπανού, η Νικολέτα Καρρά, η Μαρία Ηλιάκη, η αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής Μορφούλα Ντόνα, η Θάλεια Προκοπίου, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η Νίκη Κάρτσωνα και η Κατερίνα Καραβάτου. Κι ενώ είχαμε μείνει με την πληροφορία ότι ρεπορτάζ στο backstage θα κάνει ο Ησαΐας Ματιάμπα, ενημερωθήκαμε ότι σε αυτό τον ρόλο θα δούμε ένα «εκρηκτικό» ζευγάρι, την Κατερίνα Στικούδη και τον Κώστα Μαρτάκη ή τον καθένα χωριστά.

Τις εντυπώσεις της όμορφης βραδιάς έκλεψαν η Δούκισσα Νομικού και ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος θα παρουσιάσει ξανά το πρόγραμμα «Ηρωες». Εκεί ήταν και οι δύο από τους τέσσερις coaches του «The Voice», η Δέσποινα Βανδή και η Μελίνα Ασλανίδου, ενώ ως δεμένη ομάδα εμφανίστηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τον Δημήτρη Σταρόβα και την κομψή Μαρία Μπεκατώρου. Σύσσωμο έδωσε το «παρών» και το «Πρωινό», με τον Γιώργο Λιάγκα να συνοδεύει την εντυπωσιακή σύζυγό του Φαίη Σκορδά, ενώ ο Κώστας Δόξας δεν σταμάτησε στιγμή τα πειράγματα.

Ο διευθυντής προγράμματος Γιάννης Λάτσιος αναφέρθηκε στην επιστροφή της ελληνικής μυθοπλασίας, ενώ έκανε ειδική μνεία στη σειρά «Συμμαθητές», με τους πρωταγωνιστές της Μαριάννα Τουμασάτου, Μάριο Αθανασίου, Δημήτρη Μαυρόπουλο, Νικολέτα Καρρά (με νέο, πλατινέ χρώμα στο μαλλί λόγω του ρόλου της) να είναι παρόντες στην εκδήλωση. Εκεί και ο Νίκος Μουτσινάς ως... εκπρόσωπος του σίριαλ «Τρίχες», ενώ ιδιαίτερα κολακευτικά ήταν τα λόγια του Λάτσιου και για την «Εκδρομή», με τον Οθωνα Μεταξά και τη Λίνα Σακκά να κλέβουν τα φλας.

Ο διευθυντής προγράμματος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το «Ράδιο Αρβύλα», δεν αναφέρθηκε καθόλου στη Ναταλία Γερμανού, η οποία και απουσίαζε, ενώ αποκάλυψε ότι η φετινή εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη και του Βαγγέλη Περρή θα ονομάζεται «Ολα μπιπ». Στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 θα προστεθεί και η Αθηναΐδα Νέγκα με την εκπομπή «Vice com». Κερκίδα είχαν κάνει στο θεωρείο οι πρωταγωνιστές του «Μπρούσκου», όπως και οι ηθοποιοί της σειράς «Ρουά ματ» Ιωσήφ Μαρινάκης, Πέτρος Λαγούτης, Πατρίσια Περιστέρη, οι οποίοι χειροκροτούσαν δυνατά και σφύριζαν κάθε φορά που προβαλλόταν σκηνή από τα σίριάλ τους στην οθόνη προβολής των βίντεο.

Ο γενικός διευθυντής του ΑΝΤ1 Στρατής Λιαρέλλης αναφέρθηκε στην προσφορά της Μαρίας Χούκλη στο δελτίο ειδήσεων, αλλά και σε εκείνην της Μαρί Κυριακού μέσα από την εκπομπή «Με αγάπη». Την επιμέλεια της βραδιάς είχε η διευθύντρια δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας Κατερίνα Γκακάκη. Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΑΝΤ1 Θοδωρής Κυριακού μίλησε ωστόσο για την επιτυχημένη πορεία του Ομίλου, στον οποίο απασχολούνται 2.600 εργαζόμενοι. Τα κανάλια του ΑΝΤ1 δραστηριοποιούνται σε δεκατρείς χώρες, μεταξύ αυτών οι Μολδαβία, Σερβία, Ρουμανία, Σλοβενία, Μαυροβούνιο, και τα παρακολουθούν σε ελεύθερη, συνδρομητική και δορυφορική λήψη 85.000.000 τηλεθεατές.

Εγκυμονούν... γέλιο Αρνι και Σταρόβας

Τι γίνεται, Γρηγόρη; Κλοτσάει, κλοτσάει; Γρηγόρης Αρναούτογλου και Δημήτρης Σταρόβας γίνονται από «Καρντάσιανς» πρωταγωνιστές του sequel της ταινίας «Junior», στην οποία ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ είχε μείνει... έγκυος και ο Ντάνι Ντε Βίτο, ως «κολλητός» φίλος του, του συμπαραστεκόταν. Ο «Αρνι», που δεν πάει πίσω στα... κιλάκια, εδώ που τα λέμε, αστειεύεται με τον μπαμπάτσικο Δημήτρη και προμοτάρουν έτσι με τον καλύτερο τρόπο τη δεύτερη σεζόν του πρωτότυπου show του ΑΝΤ1, το οποίο φέτος θα προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα -κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή- και μάλιστα live, με κοινό στο στούντιο. Αντε, βρε, μ' έναν πόνο, δηλαδή... καλή τηλεοπτική χρονιά!

Ερωτας και ίντριγκα με γεύση από «Μπρούσκο»

Είναι η σειρά που έχει «απογειώσει» την απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1 και δίνει κάτι παραπάνω από αξιοπρεπές lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Το «Μπρούσκο» ξεκίνησε και φέτος δυναμικά, αφού ο έρωτας, η ίντριγκα και το δράμα εξακολουθούν να ενδιαφέρουν για δεύτερη χρονιά το τηλεοπτικό κοινό. Από την παρουσίαση δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι πρωταγωνιστές του δημοφιλούς σίριαλ, με τον νιόπαντρο Αποστόλη Τότσικα ανάμεσά τους. Ο νεαρός ηθοποιός που υποδύεται τον Σήφη ήταν χαμογελαστός και πόζαρε αγκαλιά με τους συμπρωταγωνιστές του, τον «αντίζηλο» του Ανδρέα Γεωργίου (οι δυο τους μάλλον επέλεξαν να φορέσουν το... ίδιο γκρι παντελόνι), αλλά και την Ελένη Βαϊτσου που τον παράτησε για τα μάτια του Κύπριου γόη, σύμφωνα με το σενάριο που υπογράφει η Βάνα Δημητρίου. Μαζί τους, η πάντα μοντέρνα και εντυπωσιακή Εβελίνα Παπούλια, η οποία εμφανίστηκε με μαύρο μίνι φόρεμα αποκαλύπτοντας τα καλλίγραμμα πόδια της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση