GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα περιοδικά πλήρωσαν τα γαμήλια έξοδα του Clooney

Ο γάμος του George Clooney και της Amal Alamuddin στις 27 Σεπτεμβρίου στη Βενετία της Ιταλίας είναι από τα πιο πολυσυζητημένα γεγονό...


Ο γάμος του George Clooney και της Amal Alamuddin στις 27 Σεπτεμβρίου στη Βενετία της Ιταλίας είναι από τα πιο πολυσυζητημένα γεγονότα των τελευταίων ημερών.
Οι γαμήλιες φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν κατά αποκλειστικότητα στα περιοδικά Hello και People και όπως έγινε γνωστό οι νεόνυμφοι πούλησαν τις λήψεις στα περιοδικά καλώντας τα να πληρώσουν τα έξοδα τόσο της τελετής όσο και της δεξίωσης.
Αν και το ακριβές ποσό που έδωσαν τα έντυπα δεν έχει προσδιοριστεί, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως κυμαίνεται μεταξύ 4 και 10 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα, μόνο 70.000 ευρώ λέγεται πως κόστισαν τα ποτά.
Επίσης, φημολογείται πως τα περιοδικά, που αποζημιώθηκαν αδρά μέσω των πωλήσεων που έκαναν παγκοσμίως, κλήθηκαν να πληρώσουν και τη φιλοξενία των περίπου εκατό καλεσμένων.
Να σημειωθεί πως τα έσοδα από τις φωτογραφίες τους θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό, κάτι που αντίστοιχα έπραξαν και η Angelina Jolie με τον Brad Pitt, όταν κυκλοφόρησαν οι δικές τους γαμήλιες εικόνες στο Hello και στο People.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση