GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαβάστε γιατί οι Βρεταννοί πλαστικοί χειρουργοί «προσκυνούν» τους Clooney-Alamuddin

Ο πολυσυζητημένος γάμος του George Clooney και της Amal Alamuddin στη Βενετία τον περασμένο μήνα, δικαίως μπορεί να μπει στη λί...



Ο πολυσυζητημένος γάμος του George Clooney και της Amal Alamuddin στη Βενετία τον περασμένο μήνα, δικαίως μπορεί να μπει στη λίστα με τους πιο διάσημους γάμους της δεκαετίας!

Τα φλας των φωτογράφων άστραψαν στη θέα τόσο του λαμπερού ζευγαριού όσο και στην εμφάνιση των A-list διασημοτήτων που τίμησαν το ζευγάρι με την παρουσία τους.


Εντυπωσιασμένο με το γαμήλιο look του νέου ζευγαριού, το βρετανικό κοινό αναζητά μανιωδώς να βρει τον τρόπο μέσω της κοσμετολογίας να μοιάσει στο γνωστό ζευγάρι!

Τα ζευγάρια που πρόκειται να παντρευτούν στη Βρετανία αρχίζουν να τρελαίνονται... και ψάχνουν όχι για νέο σπίτι αλλά για ένα ολοκληρωτικό makeover πριν το γάμο τους προκειμένου να μιμηθούν το πασίγνωστο ζευγάρι.
Σύμφωνα με έρευνες μιας κλινικής στο Λονδίνο που ειδικεύεται σε μη χειρουργικές αισθητικές θεραπείες, παρατηρήθηκε 150% αύξηση στα ζευγάρια που προσπαθούν να μοιάσουν στο διάσημο ζεύγος και αναζητούν τη λύση σε μη χειρουργικές επεμβάσεις και θεραπείες!

Μάλιστα οι περισσότερες μέλλουσες νύφες θέλουν να μοιάσουν στην Amal την ομορφότερη μέρα της ζωής τους και όχι στις αξιοζήλευτες καμπύλες της Kim Kardashian (που μέχρι πρότινος ήταν στην κορυφή).

Μάλιστα ο Dr Ohanes από τη Swiss Care Clinic εξηγεί:«Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών από το γάμο οι νύφες ζητούσαν συνεχώς θεραπείες για να μειώσουν το λίπος και να αποκτήσουν την επίπεδη κοιλιά και τα λεπτά χέρια της Amal ενώ οι γαμπροί το λείο, σφιχτό και νεανικό δέρμα του George! Από τότε άρχισαν να αυξάνονται οι θεραπείες αντιγήρανσης του δέρματος και του σώματος.»
Και φυσικά να νομίζετε πως τα ποσοστά των αντρών είναι χαμηλότερα κάνετε λάθος!
«Τα ζευγάρια έρχονται μαζί για να αποκτήσουν το look της Amal και του George!» ενώ συνεχίζει σε συνέντευξή του στη Daily Mail: «Eίχαμε ασθενείς που εμφανίστηκαν στην κλινική κρατώντας τις φωτογραφίες του γάμου των Clooneys. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για το νέο beauty trend! Μάλιστα, οι γαμπροί ενδιαφέρονται περισσότερο για αντι-γηραντικές θεραπείες προσώπου- κάτι που συνήθως στο παρελθόν μας το ζητούσαν οι γυναίκες!

«Δεν έχω δει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο για να είμαι ειλικρινής» κλείνει στη συνέντευξή του ο Dr Ohanes!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση